Dodaj firmu

ZD Drim proizvodi za kozmetičare

Opremite Vaš kozmetički ili frizerski salon po najvišim standardima, izaberite visokokvalitetne ZD Drim proizvode za kozmetičare. Iz naše ponude kao najpopularniji ističu se: vosak za depilaciju, kalafonijum, ulja za masažu, aceton, mleko posle depilacije
Pročitaj više

Radnička 3
Čukarica, Beograd
Kada govorimo o dezinfekciji, ne možemo a da ne spomenemo asepsol kao sredstvo koje se koristi u te svrhe. Definicija dezinfekcije nam govori da je to skup postupaka koji je usmeren na uništavanje najvećeg broja mikroorganizama koji mogu biti opasni po zdravlje čoveka.

Za šta se najčešće koristi asepsol?

Asespsol je zapravo jedno tečno sredstvo koje je namenjeno dezinfekcionom pranju. Njegova primena je veoma široka – zateći ćemo ga u domaćinstvima, zdravstvenim ustanovama, u prehrambenoj i mnogim drugim industrijama.

Kako deluje asepsol?

Dejstvo asepsola je na gljivice, alge, gram pozitivne i gram negativne bakterije, kao i na pojedine tipove virusa. Pored toga što uništava neželjene mikroorganizme, on uklanja i masnoće.

Dobre osobine asepsola su što nije otrovan, neće ugroziti okolinu, čak ni na vaše ruke ne deluje štetno.

Na šta obratiti pažnju tokom upotrebe asepsola?

Možda ne želite to da priznate sebi, ali mi svoj dom delimo sa mnoštvom bakterija i drugih „podstanara“. Uz pomoć asepsola ovaj njihov broj možemo značajno smanjiti, tako da oni ostanu u malom broju koji je bezopasan.

Pre toga, trebalo bi da znamo koja su to mesta u našoj kući koja su bakterijama omiljena, odnosno, gde se najradije nastanjuju?

U nastavku našeg teksta saznajte na koja mesta da se fokusirate kada čistite kuću, jer ćete tako sa manje rada dobiti bolje rezultate, naravno, uz korišćenje asepsola.

Nećete verovati, ali pravo leglo bakterija je sunđer kojim perete sudove, kao i truleks krpe. Tu se mogu pronaći stafilokoke, salmonela i Ešerihija koli. Kao dezinfekciono sredstvo možete da koristite asepsol, kao i kada čistite sudoperu u kuhinji. Naime, u ovom trenutku, u vašoj sudoperi, verovatno ima preko pola miliona bakterija, što je mnogo više nego što ih ima na WC šolji, tvrde profesori prestižnih univerziteta koji su radili istraživanja na temu čistoće kuće i dezinfekcije.

Verovatno vam ova tvrdnja zvuči paradoksalno, ali je od presudne važnosti da redovno dezinfikujete sudoperu u čemu vam pomaže sredstvo kao što je asepsol.

Razni kućni aparati koje koristimo svakoga dana, omiljeno su mesto za mnoge mikroorganizme, a među njima prednjače daljinski upravljači i tastature i miševi kompjutera. Kada bi se uradila laboratorijska analiza, vi biste bili zaprepašteni šta se sve tu nalazi.

Ukoliko se sva ta mesta redovno ne dezinfikuju, bakterije ne gube vreme i svakoga trenutka bujaju, tako da ih ima sve više i više. Zbog toga je neophodno da se uređaji i aparati barem jednom nedeljno očiste asepsolom, odnosno dobro isceđenom krpom na koju je naneto ovo dezinfekciono sredstvo.

Ako imate kućne ljubimce, znajte da su njihove korpe za spavanje prepune raznih bakterija, pošto ih psi ili mačke unesu sa svih mesta kroz koja su prolazili tokom dana. Korpa može da se naprska asepsolom i da se na taj način unište neželjeni mikroorganizmi.

Asepsol prodaja

Asepsol možete kupiti i online, dovoljno je da pogledate prezentacije firmi koje rade distribuciju kozmetike. Oni imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije koje nude sve neophodne informacije.

Asepsol – cena:

Asepsol od 5%, u rastvoru od 1l, možete pronaći po prosečnoj ceni od 250 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane