Dodaj firmu

Antirid krema Eberlin - Kozmetika Harmonija

Firma Kozmetika Harmonija, kao ekskluzivni zastupnik španskog brenda EBERLIN BIOCOSMETICS i italijanskog brenda PRIMIA COSMETICI u Srbiji je Vaša najbolja garancija za uvećanje broja klijenata i sigurnu budućnost
Pročitaj više

Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke)
Palilula, Beograd

Siberian Wellness SD

Siberian Wellness je poznata svetska kompanija koja koristi moć Sibira I lekovitost sibirskih biljaka da bi očuvala zdravlje i izgled svojih korisnika kroz svoje proizvode za negu lica i tela, suplemenata i sredstva za higijenu.
Pročitaj više

Terazije 32
Stari grad, Beograd

Beauty Ambassade antirid krema

Kozmetički salon u Beogradu na vodi nudi sve najvažnije kozmetičke usluge, od tretmana lica, do depilacije, make-up-a, nege za mušku i žensku kožu
Pročitaj više

Bulevar Vudroa Vilsona 10, sprat II, stan 209, zgrada Verde
Savski venac, Beograd

Antirid krema Parfimerija Orhideja

DRAGI POSETIOCI PARFIMERIJE "ORHIDEJA" U decembru -10% sa Lojaliti kartonom na Scincode, svake srede pa i 06.12.2023. od 10-18h promocije i popusti - 20% na Skincode proizvode, Mavala uvek niske cene, kupovinom preko 2000 din - poklon! Parfimerija Orhideja TC Futura
Pročitaj više

Nemanjina 40, TC Futura
Savski venac, Beograd

Stas je to Antirid krema i za sta se koristi? Možda volite lude žurke u toku radne nedelje, ali pri tome, svakako ne želite da to na radnom mestu iko sazna, naročito ne vaš šef. Međutim, hteli vi to ili ne, odaće vas tamni kolutovi oko očiju i natečeni kapci. Gde je rešenje? Antirid kreme su savršeno sredstvo da prikrijete sve tragove i da izgledate, uz pomoć šminke, kao da ste spavali kao beba, tokom cele noći!

Antirid kreme

Antirid kreme drugačije možemo da nazovemo preparatima koji vam pomažu da se „probudite“, međutim, trebalo bi da ih pažljivo birate, iz razloga što na tržištu postoje razne vrste – antirid kreme koje dubinski hidriraju, ublažavaju bore, uklanjaju tamne kolutove oko očiju i otećenost očnih kapaka...

Stoga, potrebno je da odaberete takav preparat koji odgovara potrebama vaše kože. Nije loše da se posavetujete sa kozmetičarem ili dermatologom čisto zbog toga da se odredi tip kože. Antirid kreme je potrebno da pravilno nanosite.

Na primer, kreme sa antiejdž formulom se nanose u veoma malim količinama, i to na nekoliko mesta ispod donjeg i iznad gornjeg kapka, a potom, koristeći jedan prst, utapkajte u kožu i razmažite kružnim pokretima. I to ima svoja pravila, pa razmažite tako što ćete početi od unutrašnje a završiti na spoljašnjoj ivici oka.

Kada bismo pod mikroskopom posmatrali našu kožu, videli bismo da se pod pritiskom ona rasteže; kada otpustite kožu, ona se skuplja, odnosno upija preparat koji ste naneli. Ovo je tehnika koja se inače preporučuje za nanošenje svih antiejdž preparata, kako bi efekti bili što bolji.

To isto važi i za kreme sa raskošnim teksturama koje dubinski hrane i hidriraju kožu.

Otečeni kapci su nešto što nijedna dama ne želi, i najgore od svega jeste – ne mogu da se sakriju šminkom! Naime, vi možete da upotrebite dobar korektor i on će prividno da ukloni tamne kolutove oko vaših očiju, ali sa kapcima bukvalno ništa ne možete da učinite. Osim da koristite antirid kreme.

Antirid krema – iskustva

Kao što smo već naveli u tekstu do sada, kao što nanosite antiejdž kreme, tako isto bi trebalo da stavite na kožu i antirid kremu za uklanjanje otečenih očnih kapaka. Znači, samo malo nanesite ispod donjeg i iznad gornjeg kapka, pri čemu ne bi trebalo da utapkavate, već da preparate umasirate klizećim pokretom prsta. Za sve to vreme, vi ćete blago pritiskati vašu kožu, i na taj način podstičete limfnu drenažu.

Savet je da krema bude hladna i da je zbog toga čuvate u frižideru, jer će tako učinak biti bolji.

Antirid krema – cena:

Cene antirid krema su veoma različite i kreću se od 400 dinara pa sve do 7500 dinara za regenerativne kreme za zrelu kožu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane