Dodaj firmu

Siberian Wellness SD

Siberian Wellness je poznata svetska kompanija koja koristi moć Sibira I lekovitost sibirskih biljaka da bi očuvala zdravlje i izgled svojih korisnika kroz svoje proizvode za negu lica i tela, suplemenata i sredstva za higijenu.
Pročitaj više

Terazije 32
Beograd

Krema za ruke Parfimerija Orhideja

DRAGI POSETIOCI PARFIMERIJE "ORHIDEJA" Svake srede u septembru, pa i sutra 20. 09. od 10-18h promocije i popusti - 20% na Skincode proizvode, Mavala uvek niske cene, kupovinom preko 2000 din - poklon! Parfimerija Orhideja TC Futura
Pročitaj više

Nemanjina 40, TC Futura
Savski venac, Beograd

Krema za ruke je redovan inventar svake zenske tasnice. Pored lica, ruke su najugroženije kada je koža u pitanju i posvećujemo najviše pažnje njihovoj zaštiti i nezi. Prosto, to je prirodno, jer rukama obavljamo razne aktivnosti – peremo sudove, dolazimo u kontakt sa raznim hemijskim sredstvima, ruke su stalno izložene spoljnim uticajima i slično.

Sasvim sigurno ne želite da vam ruke ostare pre vremena, da koža bude suva, ispucala...? U našem tekstu saznajte šta sve možete da učinite da vam dlanovi i nadlanice budu nežne, meke, hidrirane.

Kreme za ruke

Na tržištu u ponudi postoji dosta krema za ruke, a sve što je potrebno, to je da odaberete onu koja odgovara vašem tipu kože. Na primer, ako su vam ruke izrazito suve, onda bi trabalo izabrati kreme koje dubinski hidriraju i vlaže.

Takođe, bitno je i kojim poslom se bavite, da li nosite rukavice pri obavljanju kućnih poslova i slično. Ako je vaše radno mesto takvo da rukujete hemijskim supstancama, tada se svakako preporučuje preventivna zaštita, da se ne bi dogodilo da se na koži ruku pojave ekcemi ili neka druga promena ili iritacija.

Ruke žele intenzivnu negu i dugotrajnu zaštitu od svih štetnih uticaja svakodnevnog života. Možda se sada pitate, kako kreme za ruke zapravo deluju? One stvaraju jednu zaštitnu barijeru, tanak sloj, tako da i gruba i ispucala koža, čak i nakon prvog nanošenja postaje nežna i glatka.

Kod svih preparata koji se koriste za negu kože ruku, izvršena su dermatološka ispitivanja i podnošljivost je dermatološki potvrđena.

Interesantno je da kreme koje se koriste za ruke, možete da nanesete čak i na laktove i na pete, i učiniti da oni postanu nežniji i finiji na dodir.

Krema za ruke – iskustva

Kod krema za ruke, važno je da one ne ostavljaju mastan trag, pošto svakako ne želimo da isprljamo sve oko sebe, i u tom smislu biramo one koje su za dnevnu upotrebu i one kreme za ruke koje su preporučljive za dubinsku noćnu regeneraciju i hidrataciju.

Kreme za ruke imaju veoma prijatan miris, u kome ćete uživati, a vaša koža će ih veoma brzo upiti. Neke od krema je dovoljno naneti samo jednom dnevno, jer one pružaju zaštitu od dvadeset i četiri časa. Zahvaljujući svemu tome imaćete izuzetno mekane ruke tokom celog dana.

Kreme za ruke – cena:

Cene kreme za ruke variraju od 200 din. do čak 1000 dinara, što sve zavisi od proizvođača, sastojaka koji se nalaze u kremi, kao i za kakav tip kože je namenjena, te kakvu zaštitu može da pruži. Cena je uslovljena i gramažom pakovanja.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na našoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane