Dodaj firmu

Ulje za masažu Orhideja

Oklagije za maderoterapiju u ulja za masažu Orhideja su odlični alati za popravljanje elastičnosti tela, mršavljenje, opuštanje mišića i postizanje glatke kože, gipkog tela i povećanja nivoa energije.
Pročitaj više


Beograd

Siberian Wellness SD

Siberian Wellness je poznata svetska kompanija koja koristi moć Sibira I lekovitost sibirskih biljaka da bi očuvala zdravlje i izgled svojih korisnika kroz svoje proizvode za negu lica i tela, suplemenata i sredstva za higijenu.
Pročitaj više

Terazije 32
Stari grad, Beograd

ZD Drim proizvodi za kozmetičare

Opremite Vaš kozmetički ili frizerski salon po najvišim standardima, izaberite visokokvalitetne ZD Drim proizvode za kozmetičare. Iz naše ponude kao najpopularniji ističu se: vosak za depilaciju, kalafonijum, ulja za masažu, aceton, mleko posle depilacije
Pročitaj više

Radnička 3
Čukarica, Beograd

Ulje za masažu MIA DG

Zdrava hrana MIA DG iz Borče je maloprodajni objekat i online prodavnica zdrave hrane, organskih sastojaka, hrane bez glutena. svežeg voća i povrća, žitarica, ulja.
Pročitaj više

Bratstva i Jedinstva 54
Borča, Beograd

Ulje za masažu je neophodno za dobru masazu. Verovatno ne postoji niko ko ne voli masažu, bez obzira da li se radi o relax tretmanu, terapeutskoj, anticelulit ili erotskoj masaži... Da biste maksimalno uživali i da bi bili postignuti najbolji efekti, maseri koriste specijalna ulja.

U našem tekstu možete da saznate zanimljive i korisne informacije o masažnim uljima, koja su od njih najbolja i najpopularnija, po kojim cenama su dostupna i slično.

Masažna ulja

Masaža je jedna drevna tehnika koja potiče iz kineske medicine, a njome se postiže opuštanje i izlečenje tela čoveka. To znači da se celo telo, ili određeni delovi gnječe, stiskaju, trljaju ili se posebne tačke na telu dodiruju na specifičan način.

Ukoliko masažu praktikujete redovno, vaše telo će biti zdravo i gipko. Benefita ima zaista mnogo – organizam je oslobođen od napetosti, krvni pritisak se održava u normali, opuštaju se krvni sudovi, reguliše se nivo tečnosti u telu, a naročito povoljan efekat masaža ima na kožu, jer je čini elastičnom i jedrom.

To se postiže baš zahvaljujući masažnim uljima, bez kojih masaža ne bi ni bila moguća.

Koja su najbolja ulja za masažu?

Na prvom mestu je ulje od avokada, i ono drži primat u svetu kada su ulja za masažu tela u pitanju. Njegovo dejstvo je veoma blagotvorno, i koristi se u mnogim popularnim salonima. Ulje avokada će otkloniti strije, razne ožiljke, a pored toga korisno utiče na čitav organizam.

Pored tela, ono se koristi i za masažu lica, a najviše iz razloga da se uklone ožiljci nastali od akni. Ulje od avokada se kod masaže koristi za sve tipove kože.

Postoji još niz prednosti ovog ulja, među kojima su da uklanja odumrle ćelije sa kože, pri tome je podmlađujući, dok vitamin E čini kožu elastičnom, što znači da neće doći do isušivanja i pucanja. Maser ga veoma lako i lepo razmazuje po koži, pri čemu ulje avokada širi izuzetno prijatan miris.

Ulje jojobe za masažu

Sledeće ulje koje je veoma popularno je ulje jojobe. Ono je interesantno za masnu kožu jer je dubinski vlaži, dovodeći je ravnotežu, a ako je koža ispucala, tada je obnavlja.

Takođe se koristi i za lice, a dobro je i za kosti i zglobove, pa u tom smislu za ljude obolele od reumatizma.

Bademovo ulje za masažu

Bademovo ulje se veoma često koristi kod masaže, i ono u sebi sadrži vitamine A, B i E. Ovo ulje će koža lepo upiti i na taj način će se hidrirati. Pri tome se pore ne zatvaraju, dakle koža lepo može da diše. Prijatan miris ovog ulja učiniće da uživate u masaži.

Ulje od semenki grožđa za masažu

Navedimo i ulje semenki grožđa. Pogodno je kako za celo telo, tako i za lice. Pri masaži ne ostavlja masne tragove, a miris mu je sladunjav i blag. Nakon tretmana uljem od semenki grožđa, bićete veoma zadovoljni jer ćete dobiti obnovljenu, glatku i kožu koja predivno miriše.

Ulje lavande i ulje kamilice za masažu

Ulje lavande se često koristi pri masaži, a njegovo delovanje je antiseptičko i umirujuće, pa se preporučuje za ljude koji imaju opekotine na koži ili ožiljke. Ulje kamilice je pogodno za usporavanje starenja kože, i jedno je od najomiljenijih ulja koja se koriste prilikom masaže.

Ruzmarinovo i susamovo ulje za masažu

Spomenimo i susamovo i ruzmarinovo ulje. Uz pomoć ruzmarinovog ulja na najbolji način pojačavate cirkulaciju, i ono se često koristi prilikom sportskih masaža.

Susamo ulje se lagano nanosi, lepo miriše, tako da ćete u potpunosti uživati u masaži.

Ulje za masažu – cena:

Raspon cena ulja za masažu je zaista širok i kreće se od 400 din. pa sve do 2500 dinara, u zavisnosti od vrste ulja, veličine pakovanja i slično.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane