Dodaj firmu

Na određenim delovima tela, dlačice nikako nisu poželjne, pa se i žene i muškarci podvrgavaju njihovom uklanjanju, odnosno depilaciji. Cemu sluzi ulje posle depilacije? Depilacija može da se izvede na više načina (na primer, postoji topla i hladna i sl), ali je uvek potrebna nega nakon tretmana kako bi vaša koža bila meka, nežna, baršunasta...

Upravo se u tu svrhu koriste ulja posle depilacije. U našem tekstu možete da saznate razne korisne i zanimljive informacije o ovom proizvodu, gde da isti nabavite, po kojim cenama i slično.

Kako se koristi ulje posle depilacije?

I pre uklanjanja dlačica, ali i posle toga, od presudne je važnosti nega kože. Kada su dlačice uklonjene, sledeće što treba uraditi jeste da se koža umiri. Može da se dogodi da se oseća peckanje, da se pojavi crvenilo...

Crvenilo je zapravo simptom iritacije, a ostali znaci su pojava bubuljica, sićušnih ranica, zbog čega se nanose i antiseptička sredstva.

Depilacijom se zapravo odstranjuje, osim dlačica i zaštitni sloj epiderma, pa je zbog toga potrebno da se koža hidrira, odnosno navlaži. Koža odmah nastoji da regeneriše epiderm, a da bi to mogla, neophodna joj je vlažnost.

Baš iz svih tih razloga je dobro da se koristi ulje posle depilacije, pošto će ono kožu hidrirati, umiriti... Očuvaće njenu mekoću, nežnost...

Ulje posle depilacije – iskustva

Pošto je kozmetičarka završila tretman, vaša koža će biti bez dlačica, ali možda i stresirana, iziritirana, crvena... Zato je osnovna uloga ulja da kožu navlaži i nahrani, i da pri tome ostavi prijatan miris, na primer, eukaliptusa.

Ulje će takođe dobro poslužiti da se uklone ostaci voska. Na koži ostaje prijatan osećaj, bez masnih tragova, kako bi se moglo pomisliti, pošto je u pitanju ulje.

Benefiti korišćenja ulja nakon depilacije su da neguje i dezinfikuje kožu, i ublažava crvenilo dok hladi kožu.

Upotrebljava se po završenom tretmanu, kada se nanosi tanak sloj ulja, zatim se utrljava, dok se sav višak uklanja ubrusom.

Ulje posle depilacije – prodaja

Ukoliko imate frizerski i kozmetički salon, tada vam je svakako potrebno ulje posle depilacije u svakodnevnom poslovanju. Ovaj proizvod možete da poručite i online, putem lepo osmišljenih internet prezentacija firmi koje se bave distribucijom kozmetike.

Proizvodi su prikazani u slici i reči, odnosno, kroz fotografije i kratke tekstualne opise. Tekstualni opisi vam govore o najznačajnijim karakteristikama ulja nakon depilacije – sastav, dejstvo, zapremina i slično. Osim toga, jasno je istaknuta cena, artikli se mogu uporediti.

Naručivanje se obavlja veoma jednostavno, pa nakon plaćanja možete da očekujete u veoma kratkom roku i isporuku na svojoj adresi.

Ulja se pojavljuju najčešće u pakovanjima od 500 mililitara, i postoje različite note kao što je:

-          Kamilica

-          Citrus

-          Menta

-          Aloja

-          Eukaliptus

-          Kokos

-          Kapućino

Ulje posle depilacije – cena:

Za ulje posle depilacije potrebno je izdvojiti u proseku oko 1000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono. Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave distribucijom kozmetike, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane