Dodaj firmu

ZD Drim proizvodi za kozmetičare

Opremite Vaš kozmetički ili frizerski salon po najvišim standardima, izaberite visokokvalitetne ZD Drim proizvode za kozmetičare. Iz naše ponude kao najpopularniji ističu se: vosak za depilaciju, kalafonijum, ulja za masažu, aceton, mleko posle depilacije
Pročitaj više

Radnička 3
Čukarica, Beograd

Medicinski benzin se koristi u medicinske svrhe, kao što mu i samo ime kaže.

U našem tekstu možete da saznate više korisnih i zanimljivih informacija o medicinskom benzinu, za šta se sve koristi, kako deluje, po kojoj ceni ga možete nabaviti i gde i slično.

Šta je medicinski benzin?

U pitanju je zapravo visoko koncentrovani prečišćeni benzin. Svoju namenu je našao i kao sjajan skidač toplog voska sa radnih površina i to u salonima lepote, ali i u kućnim uslovima.

U daljem tekstu ćemo se upoznati sa pojmom antisepse. To je skup mera i postupaka kojima se uništavaju spore mikroorganizama, kao i oni sami, sa svih predmeta, materijala, medicinskih instrumenata i svega što može doći u kontakt sa ranom pacijenta. Svakako, cilj je da se mikroorganizmi svedu na što manju meru i da ne budu sposobni da izazovu infekciju.

Kako deluje medicinski benzin?

Medicinski benzin nije atiseptik, već se radi o organskom rastvaraču masti. On se može staviti na kožu i okolinu rane. Sa kože će otkloniti nečistoću, masnoću, kao i ostatke leukoplasta.

Kao što smo spomenuli ranije u našem tekstu, medicinski benzin se koristi i u kozmetici, i obično je dostupan u plastičnoj flaši od jednog litra.

Prilikom obavljanja depilacije toplim voskom, dolazi do toga da se zaprljaju razne radne površine u salonima lepote, tako da je medicinski benzin nezaobilazan kada želimo da ta mesta očistimo i dezinfikujemo.

U domaćinstvu, ovaj proizvod može da skine razne fleke sa odeće, na primer.

Medicinski benzin – prodaja

Ukoliko želite da nabavite medicinski benzin, to je moguće učiniti i online putem, preko lepo osmišljenih prezentacija firmi koje se bave distribucijom kozmetike.

Na njihovim sajtovima, artikli su predstavljeni kroz slike i tekstualni opis, odnosno date su fotografije sa objašnjenim najvažnijim karakteristikama artikla.

Pored toga, nalazi se navedeno u kakvom pakovanju i u kojoj težini naručujete medicinski benzin, i naravno, istaknuta je cena.

Poručivanje, tj. sama kupovina proizvoda je veoma jednostavna i laka.

Medicinski benzin – iskustva

Kao što vidimo iz celog tekta, uloga medicisnkog benzina kao dezinfekcionog sredstva veoma je značajna. Sama dezinfekcija znači da uklanjamo neželjene mikroorganizme (bakterije, viruse, gljivice...) sa određenih površina i zahvaljujući tome će se uništiti njihov najveći broj, tako da neće biti opasnosti od pojave raznih infekcija kod čoveka.

Naveli smo da se medicinski benzin najčešće koristi u medicini, međutim, zbog pozitivnih svojstava, njegova primena je daleko šira.

Medicinski benzin – cena:

Da biste naručili medicinski benzin, online putem ili u apoteci, potrebno je da platite u proseku oko 650 dinara za jedan litar. Naravno, moguće je odlučiti se i za manja pakovanja, pa je u skladu sa tim i cena niža.

*Sve cene su prikazane orijentaciono, za ostale precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme i oglašivače ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane