Distribucija kozmetike Green Peel

 • 5
5.00 | 5 ocena

O nama - DISTRIBUCIJA KOZMETIKE GREEN PEEL

Distribucija kozmetike Green Peel predstavlja Vam potpuno prirodnu i medicinski inspirisanu liniju za negu kože Dr. med. Christine Schrammek derma cosmetics koja je razvijena iz perspektive dermatologa. Iz ponude posebno izdvajamo potpuno revolucionrani GREEN PEEL biljni piling tretman, koji Vam omogućava da za samo 5 dana dođete do čiste i zdrave kože.

Zasnovani na upotrebi visoko tehnoloških aktivnih sastojaka, u kombinaciji sa prirodnim, proverenim supstancama, naši raznovrsni proizvodi mogu da ponude efikasna rešenja za brojne probleme kože, na primer nečistu kožu, pigmentacije, osetljivu, iritiranu, suvu, zrelu i zahtevnu kožu. Pored originalnog GREEN PEEL pilinga, u našoj ponudi se nalaze i drugi proizvodi derma kozmetike dr. med Christine Schrammek koja postoji više od 60 godina: Blemish Balm, Skin Elixier, Resvera Cell Concentrate i posebni proizvodi linije za negu kože poznati širom sveta.

Originalni GREEN PEEL biljni piling tretman namenjen je svim damama koje imaju problem sa nečistom i oštećenom kožom. Delotvornost tretmana ogleda se u mešavini izabranih osam biljaka koje sadrže enzime, minerale i vitamine koji se umasiraju u kožu. Variranjem količine biljnih mešavina GREEN PEEL biljni piling tretman prilagođava se individualnim stanjima kože i ličnim ciljevima lečenja.

GREEN PEEL biljni piling tretman može da se izvodi isključivo u kozmetičkim salonima i od strane sertifikovanih estetičara. Ukoliko ste zainteresovani da unapredite profesiju kozmetičara, estetičara, sertifikovani treneri Dr. med Christine Schrammek nude Vam proverenu i akreditovanu obuku koja je glavni osnov za stručni uspeh.

Edukacija se izvodi na našem jeziku i namenjena je kozmetičarima iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i dijaspore. Nakon završene obuke dobija se međunarodno validan sertifikat sa kojim je moguće zaposlenje u struci u više od 55 zemalja širom sveta.

Visoki standardi i stručna etika, kao i naše dugogodišnje iskustvo, garantuju sveobuhvatnu obuku u oblasti kozmetike i zdravlja. Takođe, organizujemo brojne seminare i stručna usavršavanja za sve kozmetičare koji žele da prošire svoje znanje.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona ili putem e-mail adrese:
069/377-27-57
green.cosmetic@yahoo.com

Posetite naš veb sajt: www.schrammek.rs ili www.greenpeel.rs

Pratite naše stranice na društvenim mrežama:
Facebook Dr. Christine Schrammek Kosmetik Srbija,
Facebook page GreenPeel,
Instagram i Twitter i budite u toku sa svim novostima vezanim za vrhunsku kozmetiku i negu kože.

Distribucija kozmetike Green Peel

Iskustva i preporuke posetilaca

17.06.2018 03:45
Ivana Mladenovic

Zasnovan na upotrebi visoko tehnoloskih aktivnih sastojaka ,u kombinaciji sa prirodom ,proverenim supstancima njihovi raznovrsni proizvodi mogu da ponude efikasna resenja za mnoge probleme na kozi,npr. necistu kozu ,pigmentacije,osetljivu iritiranu ,suvu zrelu i svaku kozu sa bilo kojim problemom. Zaista pravo resenje za svaki vas problem na kozi . Ja je koristim i toplo preporucujem!

09.02.2017 06:22
Milos Bozovic

Originalni Green peel biljni piling tretman namenjen je svim damama koje imaju problem sa necistom i ostecenom kozom.Delotvornost tretmana ogleda se u mesavini izabranih osam biljaka koje sadrze enzime,minerale i vitamine koji se umasiraju u kozu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Distribucija kozmetike
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Distribucija kozmetike Green Peel
 • distribucija kozmetike green peel,
 • distribucija kozmetike green peel beograd,
 • green peel distribucija kozmetike,
 • distribucija kozmetike,
 • green peel biljni piling tretman,
 • blemish balm,
 • skin elixier,
 • resvera cell concentrate,
 • green peel,
 • biljni piling tretman