Distribucija kozmetike Green Peel

5.0 | 6 ocena
Ulica: Kralja Aleksandra 33, Šabac
Grad: Beograd
Distribucija kozmetike Green Peel
Mobilni: 069/

O nama

DISTRIBUCIJA KOZMETIKE GREEN PEEL

Distribucija kozmetike Green Peel predstavlja Vam potpuno prirodnu i medicinski inspirisanu liniju za negu kože Dr. med. Christine Schrammek derma cosmetics koja je razvijena iz perspektive dermatologa. Iz ponude posebno izdvajamo potpuno revolucionrani GREEN PEEL biljni piling tretman, koji Vam omogućava da za samo 5 dana dođete do čiste i zdrave kože.

Zasnovani na upotrebi visoko tehnoloških aktivnih sastojaka, u kombinaciji sa prirodnim, proverenim supstancama, naši raznovrsni proizvodi mogu da ponude efikasna rešenja za brojne probleme kože, na primer nečistu kožu, pigmentacije, osetljivu, iritiranu, suvu, zrelu i zahtevnu kožu. Pored originalnog GREEN PEEL pilinga, u našoj ponudi se nalaze i drugi proizvodi derma kozmetike dr. med Christine Schrammek koja postoji više od 60 godina: Blemish Balm, Skin Elixier, Resvera Cell Concentrate i posebni proizvodi linije za negu kože poznati širom sveta.

Originalni GREEN PEEL biljni piling tretman namenjen je svim damama koje imaju problem sa nečistom i oštećenom kožom. Delotvornost tretmana ogleda se u mešavini izabranih osam biljaka koje sadrže enzime, minerale i vitamine koji se umasiraju u kožu. Variranjem količine biljnih mešavina GREEN PEEL biljni piling tretman prilagođava se individualnim stanjima kože i ličnim ciljevima lečenja.

GREEN PEEL biljni piling tretman može da se izvodi isključivo u kozmetičkim salonima i od strane sertifikovanih estetičara. Ukoliko ste zainteresovani da unapredite profesiju kozmetičara, estetičara, sertifikovani treneri Dr. med Christine Schrammek nude Vam proverenu i akreditovanu obuku koja je glavni osnov za stručni uspeh.

Edukacija se izvodi na našem jeziku i namenjena je kozmetičarima iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i dijaspore. Nakon završene obuke dobija se međunarodno validan sertifikat sa kojim je moguće zaposlenje u struci u više od 55 zemalja širom sveta.

Visoki standardi i stručna etika, kao i naše dugogodišnje iskustvo, garantuju sveobuhvatnu obuku u oblasti kozmetike i zdravlja. Takođe, organizujemo brojne seminare i stručna usavršavanja za sve kozmetičare koji žele da prošire svoje znanje.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona ili putem e-mail adrese:
069/377-27-57
green.cosmetic@yahoo.com

Posetite naš veb sajt: www.schrammek.rs ili www.greenpeel.rs

Pratite naše stranice na društvenim mrežama:

,
,
i Twitter i budite u toku sa svim novostima vezanim za vrhunsku kozmetiku i negu kože.

Distribucija kozmetike Green Peel

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ivana Mladenovic
  17.06.2018 03:45

  Zasnovan na upotrebi visoko tehnoloskih aktivnih sastojaka ,u kombinaciji sa prirodom ,proverenim supstancima njihovi raznovrsni proizvodi mogu da ponude efikasna resenja za mnoge probleme na kozi,npr. necistu kozu ,pigmentacije,osetljivu iritiranu ,suvu zrelu i svaku kozu sa bilo kojim problemom. Zaista pravo resenje za svaki vas problem na kozi . Ja je koristim i toplo preporucujem!

  Milos Bozovic
  09.02.2017 06:22

  Originalni Green peel biljni piling tretman namenjen je svim damama koje imaju problem sa necistom i ostecenom kozom.Delotvornost tretmana ogleda se u mesavini izabranih osam biljaka koje sadrze enzime,minerale i vitamine koji se umasiraju u kozu.

  Firme u blizini

  Alhemico medicinska oprema, Obalskih radnika 11, Palilula, Beograd
  Eberlin - Kozmetika Harmonija, Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke), Palilula, Beograd
  Prirodna kozmetika Phenomena, Takovska 49, Palilula, Beograd
  Distribucija kozmetike Vox Trade, Milentija Popovića 9, Sava Centar, Novi Beograd, Beograd
  Planeta kozmetike, Vranjska 8, lok.br.3, Zvezdara, Beograd
  Christine Schrammek cosmetics, Kralja Aleksandra 33, Šabac, Beograd
  IVINI SAPUNI prirodni ručno rađeni sapuni, Beograd, Voždovac, Beograd
  Siberian Wellness SD, Terazije 32, Stari grad, Beograd
  Crystal Derma kozmeticki preparati, Valterova 14, Zvezdara, Beograd
  Floresan ruska prirodna kozmetika, Pećka bb, lok 59, Đeram pijaca sa spoljne strane, Zvezdara, Beograd