Dodaj firmu

Skidač laka za nokte cest je koliko i sam lak. Čini se da lepo izmanikirani i ukrašeni nokti nikada nisu bili popularniji nego danas. Nekada je bilo dovoljno da vam nokti budu određene dužine, a omiljena boja većini dama bio je crveni lak.

U savremenom svetu su stvari daleko drugačije, pa je manikir podignut na nivo umetnosti. U našem tekstu možete da saznate sve što vas zanima o skidaču laka za nokte, kada se koristi, gde možete da ga nabavite, po kojim cenama i slično.

Kako odabrati skidač laka za nokte?

Nekada je aceton bio “zakon“, a danas postoje mnoge varijante kojima možete da skinete lak sa noktiju. To su popularni odstranjivači laka koji uopšte ne poseduju aceton, a deluju tako što veoma efektno, lako i brzo skidaju stari lak.

Pri tome, oni neće ostaviti beli trag, niti isušiti nokte. Pored uljanih skidača laka za nokte, postoje i oni sa acetonom, i to je formula koja skida lak sa prirodnih noktiju. Ovaj proizvod u sebi sadrži ulja koja pružaju negu noktima. Pored toga, aroma je veoma prijatna i dugo se zadržava na noktima, nakon što je skidač laka korišten.

Možete da odaberete različite formule, kao što je ulje sa bademom i ricinusom, gde su njihove najbolje karakteristike to što:

-          Prodiru u samu strukturu nokta i to dubinski, tako da pozitivno utiču na regeneraciju keratina

-          Ukoliko je vaša nokatna ploča gruba i naprsla, upotrebom skidača laka ona može da postane glatka i sjajna, jer se primenom ovog proizvoda reguliše kutikula

-          Najbolja osobina skidača laka za nokte je što regeneriše i okrepljuje, na jedan brz i jednostavan način.

Spomenimo i uljni aceton, koji deluje tako što veoma lako a pri tome temeljno i detaljno skida lak sa veštačkih i prirodnih noktiju. Ono što je svim damama važno, to je da neće ostati beli tragovi na noktima.

Pošto svi želimo da imamo lepe i negovane ruke, dobro je znati da ovaj proizvod štiti i kožicu oko noktiju od mogućeg listanja ili isušivanja, odnosno neguje i štiti nokte.

Skidač laka za nokte – prodaja

Ovo je artikal koji je neophodan u svakodnevnom radu u kozmetičkim salonima. Zbog toga je dobro i korisno znati da širok izbor proizvoda možemo da pogledamo i online, jer kuće koje se bave distribucijom kozmetike imaju lepo i uredno osmišljene web prezentacije.

Na internet stranicama odabranih firmi, možete da pogledate skidače laka za nokte koji su predstavljeni u slici i reči, odnosno kroz fotografije i detaljne tekstualne opise.

Ovi opisi podrazumevaju objašnjenje kako skidač laka za nokte deluje, od čega je sačinjen (koji su glavni sastojci), na koji način štiti nokte i okolnu regiju, a zatim u kojim pakovanjima je proizvod dostupan.

Pored informacije da li se skidač laka nalazi na lageru, možete da pogledate i cenu, koja je jasno istaknuta. Proizvodi se naručuju jednostavnim putem, tako da po izvršenoj uplati, možete da očekujete isporuku u veoma kratkom roku.

Skidač laka za nokte – cena:

Prosečna cena skidača laka za nokte je oko 200 din. za pakovanje od 125 ml, a postoje i skidači čija je cena oko 800 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave distribucijom kozmetike, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane