Dodaj firmu

Ako ste po prirodi romantični, ili još bolje, ako ste zaljubljeni, tada svakako uživate u svetlucanju i prijatnom mirisu dekorativne sveće. Bez ovog prelepog detalja ne može proći večera u dvoje, okupljanje bliskih prijatelja ili rođaka, dečiji rođendan i svi drugi lepi momenti i događaji koji se pamte za ceo život, zbog utiska koji ostave na sve nas.

Mirišljave sveće

Mirišljave sveće uvek imaju neki svoj poseban oblik, odnosno, dekorativne su. Predstavljaju prelep poklon za posebnu osobu sa kojim jednostavno ne možete da pogrešite. U prodaji se nalaze u raznim oblicima, bojama i veličinama...

Kada birate mirišljavu sveću, vi time pokazujete dragoj osobi koliko je dobro poznajete – to bi značilo da znate njenu omiljenu boju i miris...

Kada mirišljava sveća počne da gori i pucketa, i tako obasja određeni kutak u stanu, vaše misli će odlutati ka osobi koja vam je ovaj divni dar poklonila.

Ukrasne sveće

Kao što im i samo ime kaže, ovo su sveće koje su takođe dekorativne, a osnovna uloga im je da daju estetsku notu u prostoru u kome se nalaze.

Sveće su savršene da se napravi divna atmosfera, a njihov kvalitet se pre svega, ogleda u dužini gorenja. Možemo ih susresti na kućnim žurkama, venčanjima, restoranima, u kućnoj atmosferi...

Pored svoje lepote, sveće moraju da ispunjavaju i neke standarde a to su: trebalo bi da gore onoliko dugo koliko je navedeno na pakovanju; uvek je poželjno da sveća minimalno dimi i da je čađenje takođe najmanje moguće, a zahvaljujući tome se smanjuje kontaminacija vazduha u prostoru.

Salonske sveće

Fitilji koji se koriste pri proizvodnji salonskih sveća visokog su kvaliteta i nemaju nikakve prljavštine. Kada sveća gori, niko ne želi kapanje ili krivljenje sveće, što bi značilo da su one tako napravljene da zadržavaju svoj oblik i mere dok gore.

Ne morate da brinete o bezbednosti, sasvim su sigurne za upotrebu, ako se koriste u skladu sa uputstvom koje ćete dobiti pri kupovini.

Valjkaste sveće

Valjkaste sveće možemo nazvati starinskim, ali one i dan danas nisu izgubile svoju draž, i možemo da ih pronađemo u raznim veličinama, oblicima i bojama. Mogu se pohvaliti kvalitetom materijala i izuzetnom čistoćom plamena.

Stvaraju utisak savršene topline i opuštenosti, što i jeste njihov cilj kada se koriste u dekorativne svrhe.

Sveće u čaši

Sveće u čaši gore minimalno dvadeset časova, a te čaše su po pravilu, uvek staklene. Izrađene su tako da podnose visoke temperature, i pri tome ih odlikuje visok kvaliet, odnosno, ne pucaju dok u njima gori sveća.

Ovakve sveće se uglavnom koriste za svadbenu dekoraciju, kao i za švedski sto kod ketering postavki. Party događaji su takođe prilike gde možete da se susretnete sa svećama u čaši.

Prodaja sveća

Sveće je moguće kupiti i putem interneta, jer postoje lepo osmišljene web prezentacije na kojima je predstavljena kompletna ponuda. Takođe, možete da obiđete i fizička sedišta prodavnica, gde će ljubazno i stručno osoblje da vas uputi u tajne dekoracije i pomogne da načinite pravi izbor.

Sveće – cena:

Cena sveća zavisi od toga da li se radi o valjkastim primercima, svećama u čaši, salonskim, ukrasnim ili mirišljavim svećama... Svaka od tih sveća je drugačijeg oblika, veličine i boje, tako da savetujemo da se raspitate o konkretnim svećama za poklon ili svečanu priliku kojoj su namenjene.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na ovoj stranici.

Idi na vrh strane