Dodaj firmu

Dr Dunjić kozmetika Krema protiv bora

Prirodna kozmetika za lice i telo namenjena muškoj i ženskoj koži, za prirodan i zdrav izgled kože. Možete poručiti putem online shopa. Dostava na teritoriji Srbije
Pročitaj više

Jurija Gagarina 153a, II sprat (TC Piramida)
Novi Beograd, Beograd

Siberian Wellness SD

Siberian Wellness je poznata svetska kompanija koja koristi moć Sibira I lekovitost sibirskih biljaka da bi očuvala zdravlje i izgled svojih korisnika kroz svoje proizvode za negu lica i tela, suplemenata i sredstva za higijenu.
Pročitaj više

Terazije 32
Beograd

Krema protiv bora Parfimerija Orhideja

DRAGI POSETIOCI PARFIMERIJE "ORHIDEJA" Svake srede u septembru, pa i sutra 20. 09. od 10-18h promocije i popusti - 20% na Skincode proizvode, Mavala uvek niske cene, kupovinom preko 2000 din - poklon! Parfimerija Orhideja TC Futura
Pročitaj više

Nemanjina 40, TC Futura
Savski venac, Beograd
Od svih vrsta krema, verovatno je najtraženija krema protiv bora, iz jednog jednostavnog razloga – niko ne želi da ostari, svi hoćemo da izgledamo što mlađe u odnosu na godine koje imamo.

Ipak, neosporna činjenica je da naša koža počinje da stari već od dvadeset pete godine, a na to koliko će brzo taj proces da se odvija, utiče više činilaca.

To su:

  • Genetski faktori
  • Spoljašnji uticaji
  • Stil života.

Kreme protiv bora

Istina je da proces starenja niko ne može da zaustavi, ali zato ipak možemo da umanjimo posledice tako što ćemo stimulisati ćelijsku aktivnost. Možda mislite da je to nešto komplikovano i teško, ali je činjenica da je jednostavnije nego što izgleda – najpre je potrebno da se hranite zdravo, spavate dovoljno dugo i dovoljno kvalitetno, da unosite dovoljno tečnosti, da izbegnete neke štetne navike (alkohol, cigarete), i na kraju, da na vreme počnete da koristite kreme protiv bora.

Što pre krenete da nanosite ove kreme na lice, one će imati bolji efekat a vi ćete neminovni proces starenja odložiti što je duže moguće.

Proizvođači kozmetike imaju čitave timove stručnjaka koji se bave ovom tematikom a sve u cilju postizanja vaše lepote i zadovoljstva sopstvenim izgledom u nekim zrelijim i poznijim godinama, kao što su četrdesete, pedesete, šezdesete...

Stručnost i iskustvo, dobitna su kombinacija kada je spravljanje ovakvih krema u pitanju, a smisao je da se pronađe prava kombinacija sastojaka koji će blagotvorno delovati na kožu, čineći je jedrijom i mlađom.

Svaka žena želi da izgleda sveže i podmlađeno, a u tome im pomažu upravo antiage kreme, ili kreme protiv bora.

Poznato je da prvu duboku boru svi mi dobijamo oko tridesete godine i zbog toga se ona popularno naziva tridesetica, a nalazi se od korena nosa pa sve do uglova usana. Sledeće bore koje ćete primetiti su one oko očiju, jer se na tom predelu lica najviše i najbrže vide tragovi starenja. To su možda bore smejalice, ali vi biste radije da ih nemate, zar ne?

Poenta naše priče jeste u tome da ne čekate da sami uočite prve znake starenja vašeg lica ili da vam neko drugi ukaže na to, već da počnete odmah da koristite odgovarajuće kreme, ako ste prešli dvadeset i petu godinu.

Suva koža i bore, prvi su znaci da koža stari, i to je bespovratan proces, ali proces koji može da se uspori. Zbog toga, izaberite dnevne ili noćne kreme, shodno tipu vaše kože, kao i kreme za područje oko očiju, i maske za lice.

Krema za lice bi trebalo da bude hidratantna i da u sebi ima sastojke koji sprečavaju pojavu bora; pored toga, pliće bore bi trebalo da se skoro i ne vide, a one dublje, da budu manje izražene.

Krema protiv bora – cene:

Cene su zaista različite i mogu se kretati od 700 dinara u proseku, pa do 2500 dinara za određene kreme koje neguju područje oko očiju.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane