Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kozmetički koferi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kozmetički koferi

Kozmetički koferi se koriste za šminku i kozmetički pribor, odnosno pribor za manikir i pedikir. Mogu se pronaći u najrazličitijim bojama, ali se dame koje se bave ovom vrstom posla, najčešće odlučuju za pink varijante, jer su atraktivne i moderne, kao i za srebrne ili crne, a popularne su i roze varijante... 

 

Koferi za kozmetičare

Postoje različiti modeli kofera za kozmetičare koji su namenjeni za odlaganje kozmetičkog pribora. Pod tim mislimo na pribor za kozmetičke tretmane lica, pedikir pribor, zatim sve što je potrebno za manikir, kao i pribor za šminkanje – četkice, aplikatori, ogledala...

Lepo je kada se sve što nam je potrebno, nalazi na jednom mestu. U tom smislu, kozmetički koferi su nezamenljivi. Omogućavaju uredno odlaganje svega što koristite, dostupnost i preglednost pribora. 

Da bi sve delovalo luksuznije i lepše, a pri tome i praktičnije, možete birati set od tri kozmetička kofera, koji su različitih veličina. Dimenzije, na primer, mogu biti: 16 x 22 x 17 cm, zatim, drugi kofer – 13 x 19 x 14 cm, i treći kozmetički kofer od 10 x 16 x 11 cm.

Takođe, u ponudi je i specijalizovani kozmetički kofer za manikir i pedikir. Ovo je veoma funkcionalan kofer, kome je dobra osobina što je rasklopiv. Možete ga pronaći u različitim bojama, a dimenzije obično mogu biti od 70 x 37 x 24 cm. 

Kozmetički koferi mogu imati i točkiće, što će vam biti veoma praktično ukoliko nosite dosta pribora. Ovo su profesionalni koferi, takođe rasklopivi, sa ravnim, odnosno, glatkim dezenom.

 

 

Vrlo su zanimljivi koferi koji imaju pink boju, a pri tome “krokodil“, mali ili veliki dijamanti ili mirage dezen. 

Sa druge strane, možda će vam pažnju privući providni kozmetički kofer za pribor. Ovakva transparentna boja, privlačiće poglede, na uredno složen i moderan pribor za ulepšavanje. Dimenzije mogu biti 24 x 17 x 18 cm.

Srebrna ili bela boja su uvek atraktivne, i često ih kozmetičarke biraju, dok dimenzije kofera mogu biti i veće i kretati se do 73 centimetara u visinu.

Kozmetički koferi – iskustva

Bitno je istaći da koferi u kojima se nosi pribor za pedikir i manikir u svojoj unutrašnjosti poseduju pregrade, a mogućnost rasklapanja i to što imaju više nivoa, čini ih izuzetno praktičnim za rad i upotrebu. 

Lakše ćete se organizovati, jer su vrlo kompaktni i sa dovoljno prostora za čuvanje svih neophodnih make up i drugih proizvoda. 

Sve na jednom mestu i uvek tu kada vam je potrebno, to je idealan kozmetički kofer!

Kozmetički koferi – cena:

Cene se kreću od 3200 din. preko 8890 din. za srebrni kofer sa dezenom velikih dijamanata, sve do 18570 dinara za kozmetički kofer velikih dimenzija, do 73 cm u visinu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Marina Dakic
Kozmeticki kofer je sastavni deo opreme za profesionalno sminkanje svake sminkerke u danasnje vreme. Ukoliko vec trazite posao u ovoj oblasti bolje po meni, da od samog pocetka kupite jedan kvalitetan.
Stojance Ristovski
Moraju kozmeticki koferi da se debelo plate. Pri tome, nisu ni cene bas toliko jednostavne kao sto bi mozda trebale da budu. Mada, to je Beograd tako da kako god da okrenete, ne mozete da ocekujete da ce to da bude tolikop jeftino.
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, po svemu sudeci, kozmeticki koferi trebaju i moraju da se lepo plate. U suprotom, tesko da cete moci da dobijete kvalitet.
Milen Jovanovic
Po meni je veoma vazno da ukoliko se vec za njih odlucite, budete bas oni koji ce na prvom mestu reci da kvalitetu.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, kozmeticki koferi pre ili kasnije sigurno da moraju da budu bas onako kvalitetni.
Filip Milutinovic
Po meni su oni zaista nesto posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Po meni je sto se ovih kofera tie, kvalitet nesto sto je u svakom slucaju pre ili kasnije u prvom planu.
Mihajlo Nastasovic
u svakom slucaju cene za njih nisu ni malo pristupacne. Pri tome, kvalitet je nesto sto nikada nije imalo neku posebnu cenu.
Marta Dencevic
Nije samo stvar ni u novcu. Bitno je naravno sta nosite u tim koferima.
Todor Markovic
Pre svega, kada pricamo o kozmetickim koferima, samo treba da znate da je bitno da vam oni pre svega donesu jedan kvalitetan izvor zarade.
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta kofera. Cene su pri tome veoma skupe.
Janko Zivanovic
Naravno da su ovi koferi bas onako potrebni. Jedino je stvar u tome sto oni moraju generalno da se dobro plate da bi bili bas onako kvalitetni.
Nikolina Pantelic
Kada biste videli sta sve moze da stane u kozmeticki kofer, mogu samo da vam kazem da bi vam sve bilo i vise nego jasno.
Petar Jankovic
Iskren da budem, kada pricamo o kozmetickim koferima, ipak je bitno da odmah nagalsim da zaista nikada u praksi nisam video kako oni stvarno izgledaju.
Jana Stankovic
Skoro sam se bas sminkala u kozmetickom salonu Zoka In i mogu samo da kazem da sam ostala fascinirana izgledom kozmetickog kofera i kako samo mocno izgleda.
Ivan Stojanovic
Veoma kvalitetni kozmeticki koferi moraju zaista i veoma kvalitetno da se plate. U to zaista nemate ni jedan razlog da sumnjate.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate d aobezbedite kvalitetne kozmeticke kofe, onda je definitivon najbolje resnje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Ukoliko radi kao kozmeticarka, onda je u svakom slucaju potrebno da kod sebe imate neki profesionalni kozmeticki kofer za koji je najbolje da platite kvalitetno kako se ne biste pokajali.
Biljana Brankovic
Kada pricamo o kvalittenim kozmetickim koferima, veoma je vazno da oni budu dobrog kvaliteta ali je jos vaznije da uno sto se u njemu nalazi bude jos boljeg kvaliteta.
Jovana Milinkovic
Kozmeticki kofer je sastavni deo opreme za profesionalno sminkanje svake sminkerke u danasnje vreme. Ukoliko vec trazite posao u ovoj oblasti bolje po meni, da od samog pocetka kupite jedan kvalitetan.