Teretana Sport Active

 • 11
 • %
5.00 | 11 ocena
Adresa: Staro Sajmište 20, kod Brankovog mosta, Ušće, Novi Beograd
Adresa: Sarajevska 62, Savski venac
Adresa: Mokroluška 120a, Medaković
Adresa: Bulevar Peke Dapčevića 253, Kumodraž

O nama - TERETANA SPORT ACTIVE


Fitness centar "Sport Active" svojim članovima nudi kvalitetne uslove za izvođenje rekreativnih i profesionalnih treninga. U širokoj ponudi naseg fitnes centra na Cukarici, zastupljeni su svi segmenti vrhunske pripreme sportista, programi za oblikovanje tela, Body building-a, kao i program Cardio fitness-a. U posebnu grupu spadaju vrste kolektivnih vežbanja: Body Condition, High Low, Sportski aerobik, Klasični aerobik, aerobni trening u teretani

Šta god da očekujete od treninga i kakav god da ste cilj postavili, mi ćemo Vam pomoći da ga postignete nudeći Vam najsavremenije programe za pripremu rekreativnih i profesionalnih sportista. Naš stručni kadar sastavljen je od najboljih studenata sa Fakulteta za fizičku kulturu i Sportske Akademije Beograd. Stručni nadzor i usavršavanje vrši profesor Sportske Akademije Nikola Alilomov koji je ujedno i vlasnik fitness centra „Sport Active“.

Ponosni smo na uslove i atmosferu koja vlada u klubu. Znamo da je zdrav život mnogo više od samog vežbanja. Potrebno je da se osećate prijatno, hranite zdravo i naravno dobro zabavljate. Pored kvalitetnog rada cilj nam je da naši članovi budu inspirisani za napredovanje i redovan trening i na taj način postanu zadovoljni član naše sportske porodice. Zbog toga težimo i neprestano radimo na proširenju aktivnosti i poboljšanju opštih uslova za rad i boravak u našem centru.


Teretana

Za sve one koje žele početi sa vežbanjem i zdravim životom formirali smo teretanu koja ce pruziti svim korisnicima adekvatne uslove za efikasan udoban i BEZBEDAN trening. Na raspolaganju stojimo sa nasim dugogodišnjim iskustvom kako na profesinalnim Sportskim takmičenjima tako i na edukaciji nasih članova-rekereativaca.

slika slika


OpremaNaši vežbači imaju privilegiju da vežbaju sa olimpijskim setovima tegova i šipki renomiranog proizvođača opreme koja se koristi na Olimpijskim igrama.Individualni treninzi

Ukoliko ste odlučili da radite na svojoj kondiciji, fizičkom izgledu i snazi, najbolje bi bilo da svoje vreme iskoristite na optimalan način. Preporučujemo Vam personalizovani trening, dizajniran prema Vašim potrebama i sposobnostima, uz stalno prisustvo stručnog lica koje vodi računa o svakom Vašem pokretu.

Rad sa stručnjakom eliminiše rizik od povrede tokom treninga i navikavanja na pogrešne pokrete, otklanja mogućnost da vreme odvojeno za trening provedete lutajući od jedne do druge sprave i omogućava Vam da se sa zasdovoljstvom usredsredite na vežbanje. Bez obzira koliko Vam je godina, uz ličnog trenera Sport-activa-a vežbanje je sigurnije i efikasnije, napredak neuporedivo brži, a upoznavanje sopstvenog tela postaje pravi izazov.Masaža

Masaža je drevna tehnika koja je korišćena s ciljem lečenja, duboke relaksacije, telesnog i duhovnog opuštanja i rasterećenja. Pravo je terapijsko umeće, sa pozitivnim efektom na ceo organizam, i preventiva je dobrom zdravlju.

slika

Telo i duh se leči dodirom, direktno utičući na nervni sistem i sve nervne receptore. Umanjuje nivo štetnih hormona u organizmu, sa masažom se ubrzava i poboljšava krvotok, smanjuju se potkožne masnoće, a koža dobija jači tonus, izgleda zdravije i mlađe. Masaža utiče prvenstveno i direktno na kožu, krvotok, limfotok, respiratorni sistem, skeletni sistem, mišićni sistem, nervni sistem.

Iskustva i komentari posetilaca

29.08.2018 01:34
Radomir Petrovic
Teretana za svu pohvalu. Jedna od boljih u kojoj sam trenirao. Uvek cista i provetrena!Sport Activ najbolji ste!!!
01.10.2015 02:35
Goran Andonov
Odlicna teretana, pozdrav za sve iz Sport Activa
16.10.2014 11:21
Goran
Pozdrav za Sport Active
16.10.2014 11:06
sasa
ova teretana na cukarici me je odusevila svojim trenerima i preporucujem je svima
08.06.2014 03:19
Ljilja
Da li kod vas jos uvek radi instruktorka Aleksandra?
25.10.2013 04:17
Dragan
Najbolja teretana na cukarici,svaka cast za higijenu i osoblje
07.08.2013 08:01
tanja
koliko kosta clanarina teretane Sport Active
11.07.2013 03:18
hana
solidna teretana, odlicni instruktori i jako lepa prezentacija, bravo za Sport Active
26.04.2013 03:23
sanja
Teretana Sport Active kada su vam termini za pilates
05.04.2013 02:27
saska
Teretana i fitnes klub Sport Active u kojim terminima imate pilates i koja je cena
18.03.2013 06:15
jova
ok su, nema onih fensi zezalica, ali sve sto je neophodno za dobar trening je tu. Verovatno bi bolji naziv bio fitnes klub, ali Teretana Sport Active je zapravo skroz OK.
06.03.2013 09:05
http://www.homefitnessdirect.com/
Nice one
28.02.2013 03:25
Nesa
Sport Active, koliko je mesecna clanarina kada je u pitanju vasa teretana?
10.12.2011 07:52
rade
SVE POHVALE ZA NAJBOLJE OSOBLJE I STRUCNI RAD
05.09.2011 05:52
petar
odlicna teretana,prava sportska atmosvera
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Fitnes klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Teretana Sport Active
 • aerobni trening u teretani,
 • pilates vezbe Beograd,
 • teretane Cukarica,
 • fitnes centar cukarica,
 • teretane Beograd,
 • teretana Cukarica,
 • aerobik Cukarica,
 • pilates Cukarica,
 • teretana banovo brdo,
 • teretana zarkovo,
 • teretana zeleznik