Andjela i Andrija Fitnes studio

5.0 | 11 ocena
Ulica: Cara Lazara 15
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Andjela i Andrija Fitnes studio
Telefon: 011/
Mobilni: 069/

O nama

ANĐELA & ANDRIJA STUDIO ZA FITNES, JOGU I MASAŽU

Naš studio nalazi se u Beogradu na adresi Cara Lazara br.15, na prvom spratu, u stanu br. 3.

Prostor od 110m2 omogućio je da realizujemo našu ideju da na jednom mestu ponudimo fitnes treninge, jogu i masaže.

Cilj nam je bio da stvorimo sve uslove za najkvalitetnije vežbanje i potpunu relaksaciju. To podrazumeva: čist, osvetljen i prijatan prostor za vežbanje, opremljen spravama i rekvizitima koji mogu da odgovore potrebama vežbača i osmišljenom konceptu vežbi; ugodnu atmosferu koja po potrebi podstiče volju i budi energiju, ali omogućava opuštanje i oporavak; adekvatnu negu i tretman; stručne trenere, instruktore i masere koji pored svog znanja i profesionalnosti poseduju i dobro raspoloženje.

Fitnes

Fitnes kao popularni vid rekreacije zastupljen je u našoj ponudi, a treninzi su osmišljeni tako da vežbači efikasno u zdravoj normi postignu željene rezultate. Fitnes treninzi su u grupi i individualni.

Fitnes trening u grupi podrazumeva do šest vežbača uz stručno vođenje*. Sat vremena treninga obuhvata zagrevanje i pripremu za aerobno i anaerobno vežbanje.

Aerobni deo treninga podrazumeva trčanje i/ili brzo hodanje na traci uz adekvatno podešavanje nagiba (efekat hodanja i trčanja uzbrdo). Na ovaj način aktiviraju se mišići celog tela, podiže frekvencija srca i disanja.

Anaerobnim vežbama postiže se jačanje mišića prethodno aktiviranih aerobnim vežbanjem. Vežbama koje koriste težinu tela i vežbama koje se izvode uz rekvizite i dodatno opterećenje (TRX, thera band trake, tegovi, gymstick, balanseri, ...) poboljšava se snaga i eksplozivnost, a eliminiše atrofija mišića.

Nakon vežbanja trening se zaključuje rastezanjem i relaksacijom mišića što povoljno utiče na opuštanje celog tela. Uz ovu kombinaciju vežbi organizam dobija osnovu za zdravo funkcionisanje, ali i više od toga - postiže se zavidna kondicija, spretnost, snaga i skladna figura.

*Stručno vođenje, podrazumeva trening koji je pod stalnim nadzorom trenera - on osmišljava vežbe, prati njihovo izvođenje, daje savete i u potpunosti brine da se svi aspekti za pravilno izveden trening ispoštuju. Pod stručnim vođenjem podrazumeva se i savetovanje u vezi sa pravilnom ishranom koja je važan ključ za postizanje idealnih rezultata.

Individualni fitnes trening, omogućava pojedincu vežbanje uz stručnog trenera. Trener je na ovaj način posvećen samo jednom vežbaču, njegovim individualnim potrebama i mogućnostima, a u skladu sa ciljevima koje vežbač želi da dostigne, trener osmišljava jedinstven program vežbi i plan ishrane. Koncept treninga podrazumeva zagrevanje, aerobno i anaerobno vežbanje i rastezanje i relaksaciju uz potpuni nadzor i podršku trenera. Za razliku od grupnog treninga koji se odvija u određenom terminu, individualni trening se odvija u vreme koje odgovara vežbaču, u dogovoru sa trenerom.

Joga

Ukoliko više volite mirnu i opuštenu atmosferu, a cenite svoje telo i želite da ostane aktivno i zdravo, savetujemo vam Hatha jogu. Ova vrsta joge usmerena je ka postizanju fizičke, duhovne, emotivne i mentalne harmonije.

U praksi to podrazumeva zauzimanje fizičkih položaja (asana) koji u kombinaciji sa kontrolisanim udahom i izdahom (pranajama) balansiraju spoljašnji i unutrašnji sklad.

Položaji koje zauzimamo osvešćuju naš fizički aspekt, fizičke mogućnosti i domete, a svesno disanje osvešćuje naše unutrašnje postavljanje u položaj, udobnost u položaju i njegovo blagotvorno delovanje na organizam. Položajima osnažujemo telo i podstičemo fleksibilnost, a smirenim, kontrolisanim disanjem otklanjamo napetost i budimo čula.

U toku jednog časa joge, koji traje dva sata, položajima su obuhvaćene sve grupe mišića. Pažnja se pridaje i potpunom fizičkom, emocionalnom i mentalnom opuštanju (yoga nidra) koje nam pored relaksacije pomaže i da "saberemo um".

Masaže

Svejedno da li ste fizički aktivni ili pasivni masaže su jednako potrebne svima. U zavisnosti od toga da li imate problem ili neprijatnost koju masaža može da otkloni ili ublaži, ili vam je masaža potrebna kao relaksacija i vid opuštanja, ili u oba slučaja mi vam možemo ponuditi:

 • relaks-terapeutsku masažu
 • limfnu drenažu
 • sportsku masažu
 • yumeiho
 • anticelulit masažu

Sve informacije i odgovore na pitanja možete dobiti putem:

e-mail adrese: studio@andjelaiandrija.rs

ili brojeva telefona: 069/171 99 10 i 061/228 09 97

Očekujemo vas!

Anđela&Andrija

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Svetlana Andric
  30.08.2018 12:01

  Pohvalila bih Andjela i Andrija fitness studio. Ja kombinujem yogu i masaze. Moram da priznam zbog posla kojim se bavem izlozena sam konstantnom stresu. Ali uz redovno treniranje i masazu sam se preporodila!!Sve pohvale i preporuke!!!

  Firme u blizini

  Fitnes centri Extreme Gym, Venizelosova 21, Palilula, Beograd
  Fitnes klub Tonus Fit, Krunska 62, Vračar, Beograd
  Fitnes i rekreacija Elit fit, Bulevar umetnosti 19, Novi Beograd, Beograd
  Aerobic & Fitness Club Star, Vojvode Dobrnjca 50a, Palilula, Beograd
  Mršavljenje PROFEX, Mihajla Pupina 10b, Novi Beograd, Beograd
  Dynamic pilates & fitness studio, Nušićeva 10/5, Stari grad, Beograd
  Tonus fitnes bazeni i caffe, Zdravka Čelara 14, Palilula, Beograd
  Škola intimnog fitnesa VumKlub, Takovska 45a/I, Palilula, Beograd
  Fullfit Fitnes Centar, Vladimira Popovića 32, Novi Beograd, Beograd
  Oaza Fitnes klub, Milorada Šapčanina, preko puta br 4, Zvezdara, Beograd