O nama - FITNES CENTAR PRO FIT

Pro Fit je najveći fitness centar na Lekinom Brdu. Nalazimo se na granici Vračara i Voždovca, u ulici Rade Končara 16.

U našem prostoru od preko 450 m2 nalazi se veliki broj nasavremenijih Tehnogym sprava za jačanje i oblikovanje mišića. Našim klijentima smo obezbedili i kardio zonu, kao i veliku salu sa svim potrebnim rekvizitima za savršeni trening.

Našim klijentima pred usluga teretane, nudimo i mogućnost grupnih treninga pilates, tabata, zumba, cardio box, conditioning.

Pilatesom istovremeno razvijate mišićnu snagu, kao i fleksibilnost mišića i zglobova. Na taj način dovodite svoje telo u ravnotežu. Telo vam se izdužuje i oslobađa od stresa. Program nema starosno ograničenje. Mogu vežbati stari i mladi, muškarci i žene, početnici i profesionalci.

Tabata je trening visokog intenziteta koji je prilagodljiv svim nivoima fizičke spremnosti. Trening traje tačno 32 minuta, a muzika diktira kada se vežba, a kada je vreme pauze. Za ovih pola sata intenzivnog vežbanja, potrošićete veliki broj kalorija.

Conditioning je trening kojim ćete unaprediti fizičku spremu, brzinu i pokretljivost. Redukovaćete masno tkivo, ubrzati organizam, unaprediti rad kardio-respiratornog sistema, kao i motoričke i funkcionalne sposobnosti. Trening je visokog intenziteta i iz Vas će izvući maksimum u 60 minuta trajanja. Kalorije se nakon ovog treninga sagorevaju i do 48 h.

Cardio box je efikasan način da se oslobodite stresa, a pritom poboljšate kondiciju i sagorite kalorije. Trening počinje laganim zagrevanjem nakon čega sledi kombinovano udaranje rukama i nogama o džak. Potom slede vežbe snage i završno istezanje.

Zumba predstavlja kombinaciju plesa i fitnesa. Zumba pruža mogućnost da se dobro zabavite, podignete raspoloženje, naučite plesne korake i sagorite kalorije.

Naši Pro Fit treneri su stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom. Uvek su spremni da Vam izađu u susret i treninge u našoj teretani učine prijatnim i efikasnim. Daće Vam savet o pravilnoj i balansiranoj ishrani kako biste na najbrži i najzdraviji način došli do savršene figure. Od Vas će izvući maksimum, a Vi ćete brzo ostvariti Vaše ciljeve.

Dođite da vežbamo zajedno!

Pratite nas na Facebooku: Profit i Instagramu: @profitgymbelgrade .

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak: 07 - 23 h
Subota: 09 - 22 h
Nedelja: 10 - 20 h

Fitnes centar Pro Fit
Rade Končara 16, Lekino brdo, Voždovac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Fitnes klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Fitnes centar Pro Fit
  • Fitnes centar Pro Fit,
  • fitnes vracar,
  • fitnes beograd,
  • Pro Fit beograd,
  • Pro Fit radno vreme