O nama - LUCKY FITNESS


Lucky Fitnes počeo je sa radom 2012. godine kao specijalizovani trening centar za sve dame koje žele da budu u savršenoj formi. U prijatnom ambijentu na Vračaru dostupni su raznovrsni grupni programi namenjeni ženama svih starosnih dobi, kao i individualni treninzi pod vođstvom iskusnih trenera.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji na Vračaru, Lucky Fitnes je lako dostupan iz različitih delova grada. Ono po čemu se naš centar razlikuje jesu maksimalan komfor i privatnost članova, kao i visok kvalitet treninga čiji se intenzitet i dinamika prilagođavaju svakoj grupi, kao i pojedincu.

Lucky Fitnes nudi pažljivo osmišljene grupne treninge:

 • -Aerobik
 • -Body Power
 • -Yoga
 • -Pilates
 • -Kalinetiks
 • -Zumba


Moderno opremljeni prostor Lucky Fitnes centra pruža idealne uslove za trening, uz veliki izbor fitnes rekvizita: tegovi, ruske kugle, štapovi za korektivne vežbe, džak za udaranje, strunjače... Posebna pažnja posvećena je higijeni prostora koja se održava na visokom nivou, kao i provetrenosti prostora. Pre ili posle treninga članovima su na raspolaganju prostrane ženska i muška svlačionica sa tuševima.

Treninge vode obrazovani, iskusni i ljubazni treneri koji pažljivo prate rad svakog vežbača i trude se da mu pruže maksimalnu podršku na putu do savršenog izgleda. Pored visokog kvaliteta, Lucky Fitnes je prepoznatljiv i po treninzima različite sadržine, tako da naši članovi iznova mogu da očekuju nešto novo u skladu sa aktuelnim trendovima u fitnesu. Još jedna prednost su male grupe vežbača, kao i mogućnost kombinovanja više programa po istoj ceni.

Ukoliko više volite da vežbate samostalno, Lucky Fitnes centar organizuje i individualne treninge. Nezavisno od cilja koji želite postići, trener će izraditi poseban program vežbi koji je prilagođen Vašim individualnim potrebama i fizičkim mogućnostima. Za one koji dolaze sopstvenim vozilom, obezbeđen je adekvatan parking prostor.

Vaš zdrav način života počinje ovde – Lucky Fitnes!

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 09-11h i od 17-22h

Posetite našu Facebook stranu: www.facebook.com/LuckyFitnes

Lucky Fitnes, Gružanska 18, Vračar, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

30.08.2018 02:52
Vlastimir Timotijevic

Odlican LATINO AEROBIC koji trenira moja lepsa polovina. Svaki dan mi pokazuje neke nove korake koje priznajem izgledaju veoma atraktivno!LUCKI FITNESS cini da zene zaista budu srecne i zadovoljne!!!

02.02.2015 11:18
ivana

Sve pohvale trenerima!!!

07.08.2013 05:32
marijana

kada su vam termini za zumbu i koliko je clanarina za Lucky Fitness

11.07.2013 06:49
danica

sjajni su ljudi, ljubazni i hoce da pomognu, iz tog razloga mi se jak odopada Lucky Fitness

26.04.2013 05:07
tina

Lucky Fitness da li je zumba dobra i za totalne amatere, ili je pre toga potrebna neka priprema, skola ili nesto slicno?

05.04.2013 03:30
branka

Moram da pohvalim Lucky Fitness, stvarno su odlicni i sigurno spadaju medju bolje kada su u pitanju fitnes klubovi Beograd.

18.03.2013 07:11
iva

Lucky Fitness cao, sta je tacno latino aerobik?

27.03.2013 02:24
LUCKY FINESS

LATINO AEROBIK je aerobni trening sa elementima modernog plesa, latino, disko ritmova i salse. Na zabavan i dinamičan način, kombinovanjem jednostavnih plesnih koraka, unapređujete svoju kondiciju, fleksibilnost i držanje tela kao i pozitivnu energiju. Probni čas možete iskoristiti subotom od 18 do 19 sati. Budite slobodni da nam predložite i vaše ideje. Srdačan pozdrav, Lucky fitness tim kontakt: Lazar Tonić telefon: 069 2008 053

28.02.2013 05:18
nena

Lucky Fitness klub koji su termini za kick aerobik?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Fitnes klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Lucky Fitness
 • Lucky Fitness,
 • Lucky Fitness Vračar,
 • fitnes na Vračaru,
 • fitnes centar Vračar,
 • Lucky Fitness Beograd,
 • Lucky Fitness radno vreme,
 • Lucky Fitnes,
 • fitnes za zene