O nama - SUPERNOVA TRAVEL TURISTIČKA AGENCIJA


Sa željom da unese i deo svoje kreativnosti u pružanju turističkih usluga na ovom tržištu, kao i da ponudu obogati nekim novim sadržajima nastala je SUPERNOVA Travel.

Mlada po stažu, zrela po iskustvu tima koji je čini, postaće i ostaće vaša Agencija. Profesionalna, iskusna, precizna i fleksibilna, diskretna i ozbiljna... Onakva kakvu zaslužujete.

Visokoobučeni kadrovi, tehnička opremljenost, i pažljiv izbor partnera kako u zemlji tako i u inostranstvu, učiniće da vaše putovanje bude baš onakvo kakvim ste ga i zamislili. Kvalitet servisa biće nam imperativ, a zadovoljstvo klijenata našom uslugom zvezda vodilja u poslovanju.

Korišćenjem nekoliko Globalnih ON-LINE rezervacionih sistema omogućićemo vam izbor između gotovo svih registrovanih avio-prevoznika, sletećete gde god ima komercionalnih aerodroma, biraćete između 50.000 hotela širom planete kao i skoro 30.000 lokacija RAC poslovnica, više Cruise kompanija ....Ili možda želite avion samo za vas (Air jet), limuzinu sa vozačem (limousine service), VIP apartmane?

Rukovodimo se poslovicom da VREDITE ONOLIKO KOLIKO STE DRUGIMA POTREBNI. Učinite da vredimo, zadovoljsto biće i vaše.

Napravite dobar izbor, budite naš klijent, a mi ćemo učiniti sve da ukazano poverenje opravdamo. Očekujemo vaše dobronamerne predloge i sugestije, kako bi bili bolji i približili se onome što se zove vrh.
Nećemo bežati od kritika, a ogovaranje nas neće interesovati.

KONTAKTIRAJTE NAS
TA Supernova Travel
11000 Beograd,
Majke Jevrosime 29

T: +381 11 33 73 183
F: +381 11 32 34 106
M: +381 65 TURISTA
8874782

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Supernova travel turisticka agencija
  • supernova travel turisticka agencija,
  • turisticka agencija supernova travel,
  • supernova travel,
  • supernova travel turisticka agencija radno vreme