Elafonisi Tours turistička agencija

5.0 | 1 ocena
Ulica: Carigradska 24
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Elafonisi Tours turistička agencija
Telefon: 011/
Mobilni: 062/
www.elafonisitours.rs

O nama

ELAFONISI TOURS TURISTIČKA AGENCIJA

Elafonisi tours je nova turistička agencija u glavnom gradu koja ne nudi samo odmor, već želi da svako Vaše putovanje učini nezaboravnom uspomenom. Stručno i profesionalno osoblje agencije svojim dugogodišnjim iskustvom, nastoji da pronađe destinaciju koja će ispuniti sva očekivanja klijenta.

Bilo da maštate o evropskim gradovima, peščanim plažama ili zimskim čarolijama na snegu, turistička agencija Elafonisi tours ponudiće destinaciju koja najviše odgovara Vama i Vašoj porodici. Ono po čemu se naša agencija izdvaja jeste nešto drugačiji pristup i odnos prema klijentima, kao i veliki izbor destinacija i aranžmana koji će oduševiti ljubitelje putovanja svih generacija.

Turistička agencija Elafonisi tours je specijalizovana za Grčku i ima bogatu ponudu aranžmana za letovanje širom ove predivne Mediteranske zemlje, od romantičnih ostrva, do divnih peščanih plaža u kontinentalnom delu. Posredstvom naše agencije možete posetiti i neka od najpoznatijih letovališta u Španiji, Turskoj, Egiptu...

Svim ljubiteljima drevnih kultura, prelepih trgova, spomenika, katedrala i zamkova, turistička agencija Elafonisi tours pruža ceo svet na dohvat ruke. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor aranžmana za najrazličitije evropske destinacije: Milano, Prag, Pariz Diznilend, Venecija, Beč, Budimpešta, Istanbul, Moskva, Sankt Peterburg…

Turistička agencija Elafonisi tours nudi i veliki izbor aranžmana za zimovanje u vodećim planinskim centrima u Bugarskoj i Sloveniji. Ukoliko želite da uživate i otkrijete čari naše zemlje, agencija predlaže mnoga zanimljiva mesta koja vredi obići po Srbiji – planine, banje, jezera i sela.

Kako biste se osećali bezbrižno i sigurno na Vašem putovanju, agencija Elafonisi tours nudi putno osiguranje jedne od vodećih osiguravajućih kuća Wiener Stadtische. Na Vama je samo da odaberete omiljenu domaću ili inostranu destinaciju koju ste oduvek želeli da obiđete i uživate u putovanju po Vašoj meri.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-19h
subota od 10-15h
nedelja neradna

Posetite našu Facebook stranicu:

Elafonisi tours turistička agencija, Carigradska 24, Stari grad, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Big Blue travel, Makedonska 4, Stari grad, Beograd
  Stella Maris, Terazije 14, Stari grad, Beograd
  Supernova travel turisticka agencija, Majke Jevrosime 29, Stari grad, Beograd
  Turisticka Agencija Monomol Travel, Makedonska 5, Stari grad, Beograd
  Turisticka agencija Fantast Travel, Knez Mihailova 21a, TC MILENIUM, 1 sprat, Stari grad, Beograd
  Turisticka agencija Discovery Travel, 27. marta 17-19, Palilula, Beograd
  Turistička agencija Smith travel, Kapetan Mišina 17, Dorćol, Stari grad, Beograd
  Eta Turs, Obilićev venac 18-20, TC City Passage, lok. 6.09, Stari grad, Beograd
  Turistička agencija Bookeasy, Obilićev Venac 18-20, ( TC City Passage, lokal 14 ), Stari grad, Beograd
  Philoxenia Travel turistička agencija, Bulevar Kralja Aleksandra 44, Vračar, Beograd