O nama - PHILOXENIA TRAVEL TURISTIČKA AGENCIJA


AKCIJA!

Avgust u Pefkohoriju!

Philoxenia Spa hotel, na 50m od mora, specijalni popusti I uslovi za porodice, otvoreni bazen sa đakuzijem, teretana, kutak za igru dece sa nadzorom, polupansion (doručak švedski sto, večera bife sa 4-5 linija kvalitetnih jela, sa obiljem priloga, salata deserta, voća…)!

Smeštaj u 1/2 sobama, od 1-10. avgusta umesto 1.004 evra - akcijska cena 853 evra za dve osobe sa polupansionom!

Smeštaj u 1/3 sobama, od 1-10. avgusta umesto 1.220 evra - akcijska cena 1.037 evra za dve osobe sa polupansionom!

Vila Estia, odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem I druga prostorija sa kuhinjom I ležajem za treću odraslu osobu ili dvoje manje dece, na 100 m od mora, renovirana 2017, u blizini restorana, kafića, supermarketa. Idealna za roditelje sa decom do 12 godina. Od 01.08.-10.08. - umesto 889 evra - akcijska cena 756 evra!

Philoxenia village, studio sa dva francuska ležaja, kuhinjom, terasom, bazenom, dvorištem u hladu maslina. Idealno za porodice. Od 01.08.-10.08. - umesto 769 evra akcijska cena 653 evra!


Philoxenia Travel turistička agencija (Philoxenia Kourkoudialos doo) na domaćem tržištu je prisutna preko 20 godina i jedna je od prvih koja je otkrila lepote Pefkohorija domaćim turistima. Garantujući kvalitet svojim trajanjem, Philoxenia Travel, kako joj ime kaže, nudi gostoprimstvo iz prve ruke.

Osim letovanja, turistička agencija Philoxenia Travel organizuje boravak zatvorenih grupa (ekskurzije, team buildinge, kongrese), sportske pripreme, kulturne manifestacije i otvorena je za nove ideje i kontakte.

Glavni objekat, Philoxenia Spa hotel, pripada porodici Kourkoudialos i već 30 godina se razvija, raste i unapređuje iz godine u godinu. Nekadašnje stecište turista iz Engleske, Nemačke, Holandije, postalo je omiljeno srpsko letovalište, koje objedinjuje tradiciju i modernost, grčko gostoprimstvo i savremene standarde. Raznolike varijante smeštaja, prelep ambijent, izuzetna lokacija, odlična hrana i usluga čine da se gosti godinama iznova vraćaju.

Ovo je porodični hotel koji razume potrebe porodice i izlazi im u susret. Letovanjem u Philoxenia Spa hotelu dobijate sigurnost, udobnost, dostupnost svih usluga u ceni hotela, lekara 24/7, sef, bazen, SPA, teretanu, kutak za animaciju dece i još mnogo toga...

Ostali objekti apartmanskog tipa, Vila Estia i Philoxenia Village, ne zaostaju u kvalitetu i mogu da koriste sve prateće sadržaje hotela, kao i mogućnost ishrane u restoranu hotela Philoxenia SPA. Nezaboravan provod svakako garantuje krstarenje brodom King Aleksander koje otkriva najlepše morske slike i nove perspektive uživanja, provoda, saznanja...

Pored aranžmana za putovanje u Pefkohori, posredstvom turističke agencije Philoxenia Travel možete posetiti i “Smaragdno ostrvo” kako nazivaju Tasos zbog guste i sveže mediteranske vegetacije. U našoj ponudi nalazi se Beach Hotel Ka.Pa.Hi smešten na samoj obali mora, koji predstavlja pravi izbor kako za porodice i parove, tako i za mlade.

Otkrijte lepote Grčke iz drugog ugla, uz raznovrsne sadržaje prilagođene Vašim željama i potrebama. Stručni, profesionalni i ljubazni tim naše agencije stoji Vam na raspolaganju za sve informacije i pomoć oko kreiranja Vašeg putovanja iz snova.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-19h
Subota od 10-14h
Nedelja ne radimo

Philoxenia Travel turistička agencija, Bulevar kralja Aleksandra 44, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

05.06.2019 09:22
Milica Suzic

letovanje je meni i mojoj porodici obavezna stavka svake godine. za to se mora naci i vremena i finansija pa na kraju i nacina. A u tome nam definitivno pomaze agencija Philoxenia. Ljudi su stvarno profesionalni i predusretljivi. Ne menjam ih ni za zivu glavu

07.05.2015 03:10
Ivana Miljkovic

Koliko kosta nocenje u hotelu od 4 zvezdica kod vas?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Philoxenia Travel turistička agencija
  • Philoxenia Travel,
  • Philoxenia Travel turistička agencija,
  • Philoxenia Travel Beograd,
  • Philoxenia Travel turistička agencija Vračar,
  • turistička agencija na Vračaru,
  • Philoxenia Travel turistička agencija radno vreme