Kiki Travel

  • 3
  • %
5.00 | 5 ocena

O nama - KIKI TRAVEL


Sa dobrim poznavanjem naših turističkih prilika i potreba naših putnika, uz stečeno znanje i dobro prepoznavanje kvalitetnih usluga, receptive i dobre ponude kapaciteta u zemlji i inostranstvu stvoren je uigrani tim turističke agencije Kiki Travel. Agencija se nalazi u Beogradu na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 210 na opštini Zvezdara.

Ono što zasigurno možemo da Vam ponudimo jeste poverenje koje vremenom postaje više od odnosa putnik-prodavac, mi smo prijatelj sa dobrom preporukom i uvek tu za Vas. Preko leta smo za Vas pripremili letnje aranžmane u dobro poznatim regijama Grčke, Turske, Bugarske, Crne Gore, Španije, Italije… Za one hladnije dane tu su poznata skijališta Evrope a u vreme praznika dobra i kvalitetna ponuda Evropskih metropola je samo tu za Vas.

Turistička agencija Kiki Travel iz Beograda se bavi jos i prodajom avio karata svih svetskih avio komapanija za letove širom sveta u preko 70 zemalja sveta. Za Vas smo ugovorili i dobru ponudu putnog zdravstvenog osiguranja sa vodećom osiguravajućom kućom po vrlo popularnim cenama.

Našu agenciju možete posetiti svakog radnog dana i subotom. Posetite našu internet prezentaciju i upoznajte se sa našom ponudom, ili nas jednostavno kontaktirajte, pišite nam i mi ćemo Vam pomoći u odabiru Vašeg idealnog aranžmana za godišnji odmor.

S poštovanjem,

Turistička agencija Kiki Travel Beograd.

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu:
http://www.kikitravel.rs

KOMBI PREVOZ DO ZLATIBORA.
Prevoz mini bus do Zlatibora.
Takodje vrsimo usluge kombi prevoza i do ostalih poznatih skijalista u Srbiji, kao i usluge kombi prevoza do nekih od gradova Evrope.
Kombi prevoz sa kucnog praga do ski centara Srbije, Zlatibor, Stara Planina..."

Provedite nezaboravno leto 2017. godine u Grčkoj.
Grčka - Polihorno, ostrvo Evia, Parga, Olimpijska regija...
Turistička putovanja – Prag, Venecija, Beč...
Turistička agencija „ Kiki Travel “ Zvezdara, Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kiki Travel
  • kiki travel beograd,
  • kiki travel radno vreme,
  • kiki travel kontakt telefon,
  • leto 2017 crna gora,
  • evropski gradovi,
  • letovanje nei pori 2017