O nama - STELLA MARIS


U podnožju planine Olimp, jedno od najpoznatijih mesta oblasti Pieria, Paralia, nalazi se oko 60 km od Soluna, oko 30 km od popularnih letovalista Nei Pori i Leptokarija i svega 6 km od trgovačkog centra Katerini. Veliki broj apartmana, hotela, restorana, taverni, fudbalski teren, košarkaski teren, peščana plaža, čine ga atraktivnim I najposećenijim turističkim naseljem Solunske regije. Paralija je raj za ljubitelje noćnog provoda sa nekoliko ogromnih diskoteka u kojima provod traje do ranih jutarnjih časova.Mogućnost organizovanja izleta do Soluna, Atine, Halkidikija, manastira Meteora, Olimpa I tradicionalna ljubaznost domaćina učiniće Vam boravak u Paraliji nezaboravnim.

Temperatura vazduha u julu je 32 stepena, a mora oko 25 stepeni. Grad ima stalnu autobusku liniju sa Katerinijem, odakle možete dalje obići Grčku. Ukoliko dođete do Soluna na raspolaganju vam je i aerodrom, pa možete otići i do Atine, a potom u obilazak južne Grčke.

Svakog leta na hiljade turista u Paraliju dolaze na odmor. Ovo mesto je zaista jedinstveno i oduzima dah, za sve one turiste koji dolaze prvi put i vide divno more sa jedne strane i planine sa druge strane.

Nei Pori je novoizgrađeno letovalište i najjužnije turističko mesto oblasti Pieria, udaljeno je 120 kilometara od Soluna. Veliki broj apartmana, hotela, restorana, taverni I kafea čine ga atraktivnim za mlađe kategorije turista, a mirni porodični smeštajni kapaciteti, široka peščana plaža, toplo i cisto more atraktivnim za porodični turizam. Mesto je karakteristično po širokim ulicama, uredjenim trgovima i velikim brojem igrališta za decu. Egzotične vegetacije, izvanredni pogled na planinu ciji vrh obavija misteriozni oblak, kristalno čisto more, cine Nei Pori bajkom u koju želite da se vratite svake godine.Mogućnosti organizovanja izleta do Soluna, Atine, manastira Meteora i Olimpa samo će boravak u Nei Poriju učiniti prijatnijim.

Egzotični pejzaži, magične boje, vatreni zalasci sunca, romantični mesecevi zraci, bujno, blistavo cveće i mnoštvo pupoljaka, zlatni pesak, providno more tirkizne boje - dobrodošli u Olimpsku rivijeru. Olympic Beach predstavlja cenralnu tacku oblasti Pijerija i pripada opstini Katerini, od koje je udaljen 8 kilometara. U neposrednoj je blizini Paralije, povezuje ih lepo šetalište i biciklisticka staza uz plažu dužine oko 2km. Manji broj apartmana, hotela, restorana i taverni, čine ovo novo turističko mesto atraktivnim i pogodnim za tih porodični odmor. Ako ste ljubitelj mediteranskog nacina zivota, dugackih pescanih plaza, tradicionalnih jela i ljubaznih domacina, onda je ovo idealno mesto za vas. Mogućnost organizovanja izleta do Soluna, Atine, Halkidikija, manastira Meteori, Olimpa domaćina učiniće Vas boravak u Olympic Beachu nezaboravnim.

Iskustva i preporuke posetilaca

12.11.2013 04:54
jana

Nase letovanje u Grckoj u Paraliji putem turisticke agencije Stella Maris je bilo nezaboravno!

08.08.2013 08:03
milorad

meni licno je Stella Maris omiljena turisticka agencija

17.07.2013 01:33
petar

interesuje me letovanje - Grcka - Olympic beach, mozete li mi reci koji je najpovoljniji smestaj preko agencije Stella Maris

07.05.2013 06:02
uros

koji je po vama najbolji aranzman u ponudi turisticke agencije Stella Maris, kada je u pitanju letovanje u Grckoj, recimo za Paraliju?

01.04.2013 07:08
miljan

Stella Maris zanima me letovanje grcka olympic beach, koja je ponuda vase turisticke agencije i koje su cene?

15.03.2013 02:44
sloba

Stella Maris interesuju me cene aranzmana za "letovanje grcka nei pori" preko vase turisticke agencije

25.02.2013 05:33
Strahinja Karabatic

Stella Maris zanimaju me letnji aranzmani za paraliu, imate li vec cenovnik za ovu sezonu?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stella Maris
  • stella maris,
  • stella maris radno vreme,
  • stella maris kontakt telefon,
  • stella maris beograd