San Marco travel

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - SAN MARCO TRAVEL

San Marco travel je turistička agencija iz Beograda koja poseduje licencu broj OTP 44/2013. U našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor aranžmana za letovanje u domaćem i inostranom turizmu, izlete i fakultativne posete najvećim znamenitostima širom sveta. Pored sedišta u glavnom gradu, imamo i poslovnicu u Loznici, u ulici Drinska 102 ž.

Akcenat u našem radu stavljamo na prodaju turističkih aranžmana u našoj zemlji, najbližem okruženju (Crna Gora) i inostranstvu. Letovanje na srpskim planinama, banjama ili najlepšim plažama crnogorskog primorja, dostupno Vam je posredstvom agencije San Marco travel. Bilo da želite smeštaj u hotelu ili apartmanu, naše stručno i ljubazno osoblje se trudi da izađe u susret svim Vašim željama.

Ukoliko maštate o plažama sa prozirnim morem, okupanim mediteranskim suncem i netaknutom prirodom, naša preporuka je Crna Gora koja je jedna od poslednjih oaza Starog kontinenta gde možete pronaći svoj mir. Agencija San Marco travel poseduje sopstvenu vilu koja se nalazi u Bečićima, iznad hotela „Queen of Montenegro”, jednom od najlepših i najpoznatijih letovališta.

Smeštena u mirnom delu ovog primorskog mesta, na samo 400m od plaže, Vila San Marco predstavlja idealno mesto za porodično letovanje. U sklopu vile nalazi se 36 studia različitih struktura: dvokrevetni sa francuskim ležajem i dvokrevetni sa francuskim i jednim pomoćnim ležajem, tj. foteljom koja se otvara. Za Vaš maksimalan komfor i udobnost, svaki studio poseduje klima uređaj, kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju, sa belom tehnikom i posuđem, kao i balkon.

Tokom boravka u vili San Marco gostima je na raspolaganju LCD TV, Wi-Fi internet, kao i parking koji potpuno besplatno mogu koristiti svi gosti. Ukoliko dolazite sa malom bebom, postoji mogućnost najma studia koji se nalazi u prizemlju vile i poseduje krevetac koji se ne naplaćuje dodatno. Svi ljubitelji vožnje na dva točka mogu rentirati bicikle na recepciji, a organizujemo i broje fakultative izlete (Ostrog, Kanjon Tare, Skadarsko jezero, Nacionalni park Lovćen, Bokokotorski zaliv), kao i sve vrste transfera.

Pored letovanja u Bečićima, agencija San Marco travel poseduje bogatu ponudu aranžmana i za druge gradove na crnogorskom primorju: Budva, Petrovac, Čanj, Bijela, Herceg Novi, Igalo, Sutomore, Šušanj, Tivat, Ulcinj...

Ako više volite svež planinski vazduh, agencija San Marco travel predlaže posetu jednoj od najlepših planina u Srbiji, Zlatiboru, gde možete odsesti u nekom od prelepih apartmana, vila ili hotela. Nismo zaboravili ni sve ljubitelje banjskog turizma kojima nudimo brojne aranžmane za Vrnjačku i Prolom Banju.

Dođite da uživamo zajedno!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08:30-17:00h
subota od 10:00-14:00h (od maja do avgusta)

San Marco travel, Bitoljska 16, lokal 16, Čukarica, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

17.05.2017 12:39
Andrija Atanaskovic

Ukoliko mastate o plazama sa prozirnim morem,okupanim mediteranskim suncem i netaknutom prirodom,njihova preporuka je Crna Gora koja je jedna od poslednjih oaza Starog kontinenta gde mozete pronaci svoj mir.Agencija San Marco travel poseduje sopstvenu vilu koja se nalazi u Becicima.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu San Marco travel
  • san marco travel,
  • san marco travel radno vreme,
  • san marco travel kontakt telefon,
  • turisticki aranzmani u srbiji,
  • turisticki aranzmani u crnoj gori,
  • turisticki aranzmani u inostranstvu,
  • letovanje crna gora,
  • aranzmani za zlatibor,
  • letovanje