O nama - Turistička agencija TURISTTRADE


Turistička agencija TURISTTRADE je jedna od prvih kompanija u privatnom sektoru, koja je osnovana 1989. godine u Beogradu. Osnovna delatnost agencije je organizacija putovanja u zemlji i inostranstvu: letovanja, zimovanja, evropske metropole, incoming turizam, usluge autobuskog prevoza putnika, a tu je i putno osiguranje za bezbrižan boravak u inostranstvu.

Agencija TURISTTRADE poseduje licencu br. OTP 15/2010 za organizaciju putovanja, koja je izdata od strane APR-a i upisana u Registar turizma. Kao dugogodišnja članica YUTA asocijacije, garantuje maksimalnu sigurnost prilikom putovanja, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Takođe, ponosni je nosilac sertifikata Excellent SME koji dodeljuje Privredna komora Srbije.

Ono po čemu se agencija TURISTTRADE izdvaja jesu jedinstveni programi putovanja koji su prilagođeni željama i zahtevima klijenata. Tim zaposlenih čini mlado i stručno osoblje, profesionalni pratioci grupa i vodiči koji su na usluzi gostima na svim destinacijama iz ponude. Pored uživanja u prirodnim lepotama i zabavi, vodiči se trude da boravak putnika u određenoj zemlji obogate interesantnim saznanjima o kulturno-istorijskom nasleđu zemlje domaćina.

Turistička agencija TURISTTRADE je specijalizovana za apartmanski smeštaj u Grčkoj, gde već godinama ima svoja predstavništva u mestima Pefkohori i Vrasna. Pored ovih vrlo popularnih destinacija na kojima hiljade naših turista svake godine provedu svoj letnji odmor, posredstvom agencije TURISTTRADE možete otkriti i druge bisere helenskog turizma: Asprovalta, Leptokarija, Nei Pori, Polihrono, kao i ostrva: Tasos, Lefkada i Zakintos. Svakako, tu je i širok asortiman hotelskog smeštaja na velikom broju destinacija širom Grčke.

Osim Grčke, u ponudi turističke agencije TURISTTRADE nalazi se i veliki broj aranžmana i hotela za svačiji ukus i džep u najpoznatijim letovalištima Turske: Kušadasi, Sarimsakli i Bodrum. Ljubazno osoblje agencije vrlo rado će Vam predložiti i neke od najpopularnijih izleta koje nikako ne treba propustiti, među kojima se posebno izdvaja poseta Efesu.

Sa ciljem promocije nacionalne kulture i muzike van granica zemlje, turistička agencija TURISTTRADE je pokrovitelj festivala folklora koji se već tradicionalno organizuju u Grčkoj i Turskoj. Na ovim festivalima koji se održavaju svake godine u maju i oktobru, do sada je učešće uzelo blizu 300 kulturno-umetničkih društava, kako iz Srbije, tako iz inostranstva: Rusija, Ukrajina, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina...

Ljubitelji skijanja i zabave na snegu, posredstvom agencije TURISTTRADE mogu da uživaju u zimskim čarolijama u najpoznatijim ski-centrima u Srbiji i Bugarskoj. Ako želite da upoznate evropske metropole, u ponudi agencije nalaze se aranžmani za posetu nekim od najlepših gradova Starog kontinenta: Beč, Venecija, Budimpešta, Prag, Milano, Trst, Segedin, Temišvar, Krakov, a tu su i popularne šoping ture.

Turistička agencija TURISTTRADE nudi i mogućnost organizacije individualnih putovanja, uz rezervaciju željenog hotela, avionske ili autobuske karte, po povoljnim cenama. Sa druge strane, turistima iz inostranstva koji žele da otkriju lepote Srbije, obezbeđena je kompletna organizacija boravka u našoj zemlji.

Radno vreme:
ponedeljak – petak 09-20h
subota 09-15h
nedelja neradan dan

Turistička agencija TURISTTRADE, Golsvordijeva 34, Vračar, Beograd
Tel: 011/2454-499

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu TURISTTRADE turistička agencija
  • Turistička agencija TURISTTRADE,
  • Turistička agencija TURISTTRADE Vračar,
  • Turistička agencija na Vračaru,
  • TURISTTRADE kontakt Beograd,
  • TURISTTRADE,
  • Petrarkina Italija,
  • TURISTTRADE radno vreme,
  • TURISTTRADE 2020