O nama - TURISTIČKA AGENCIJA TIME TRAVEL


Turistička agencija Time Travel uspešno posluje već 9 godina sa željom da svojim putnicima pruži šta god požele kada su u pitanju putovanja. Bogatom ponudom aranžmana za letovanje, zimovanje, city break ture, obilazak Srbije, individualna ili grupna putovanja, naša agencija nastoji da zadovolji različite ukuse ljubitelja putovanja.

Ukoliko maštate o pravom odmoru, dok Vam stopala zapljuskuju talasi mora, turistička agencija Time Travel je tu da Vas odvede do najlepših plaža Grčke, Turske, Bugarske, Crne Gore, Tunisa, Egipta, Italije, Španije, Hrvatske. Nismo zaboravili ni prave avanturiste za koje su rezervisane egzotične destinacije: Maldivi, Sejšeli, Kuba, Tajland, Dubai...

One kojima više prijaju hladniji predeli i svež planinski vazduh, agencija Time Travel vodi na najlepše planine u Srbiji, Bugarskoj, Austriji, Italiji, Švajcarskoj, Sloveniji i Francuskoj, gde će sigurno uživati u skijanju i zimskim čarolijama.

Ako do sada niste imali prilike da na pravi način upoznate Srbiju, turistička agencija Time Travel pomoći će Vam da otkrijete sve lepote koje ona skriva. Bilo da su Vaš izbor lekovite banje, planine, vojvođanski salaši, tu smo da predstavimo našu zemlju koja će Vas očarati i prijatno iznenaditi.

Svi koji žele dobar provod i šoping iz snova, posredstvom agencije Time Travel mogu da posete svetske i evropske metropole. Pozivamo da nas posete, čak i oni koji očekuju neočekivano, jer smo spremili specijalne ponude koje će ih oduševiti.

Turistička agencija Time Travel nudi i mogućnost prevoza putnika udobnim autobusima sa kompletnom opremom. Takođe, bavimo se prodajom avio karata vodećih svetskih avio kompanija, kao i low cost kompanija za najtraženije destinacije iz Beograda.

U našoj ponudi nalazi se i putno zdravstveno osiguranje kako biste bezbrižno mogli da krenete na put. Jer, uvek je pravo vreme za putovanja!

Radno vreme:

Zimsko radno vreme (oktobar – januar):
ponedeljak – petak od 10-17h
subota neradna

Letnje radno vreme (februar – septembar):
ponedeljak – petak od 10-18h
subota od 10-14h
nedelja neradna

Turistička agencija Time Travel, Bulevar kralja Aleksandra 173/11, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Turistička agencija Time Travel
  • Time Travel,
  • Time Travel Turistička agencija Zvezdara,
  • Turistička agencija na Zvezdari,
  • Time Travel Beograd,
  • Turistička agencija Time Travel radno vreme