O nama - TURISTIČKA AGENCIJA SIRIUS BMR


Turistička agencija Sirius BMR počela je sa radom 12.06.2013. godine sa željom da svim ljubiteljima putovanja ponudi zanimljive i kvalitetne destinacije za letovanje ili zimovanje, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Pored toga, u našoj ponudi očekuju Vas pažljivo odabrani turistički aranžmani za posetu evropskim gradovima, banje, daleke destinacije, kao i doček nove godine.

Sa željom da bezbrižno uživate na Vašem putovanju, okupili smo tim poslovnih, ljubaznih i profesionalno obučenih službenika koji Vam uvek stoje na raspolaganju za sve vrste informacija. Još jedna mogućnost koju nudimo jeste kreiranje programa putovanja, u skladu sa Vašim željama i zahtevima.

Ukoliko maštate o dugim peščanim plažama, toplom moru i suncu, turistička agencija Sirius BMR nudi najveći izbor apartmana i hotela u Grčkoj. Naši apartmani su raspoređeni u više od 30 mesta u Grčkoj, tako da je pokrivena svaka regija. Pored Grčke, u našoj ponudi nalaze se aranžmani za letovanje u Turskoj, Egiptu, Crnoj Gori, Italiji i Španiji.

Svim ljubiteljima snega i zimskih čarolija preporučujemo zimovanje na popularnim planinama, kao što su: Kopaonik, Zlatibor i Jahorina. Kada poželite kratak predah od svakodnevnih obaveza, u ponudi agencije Sirius BMR očekuje Vas veliki broj aranžmana za banje u Srbiji, među kojima se kao najpopularnije izdvajaju Lukovska i Soko Banja.

Posredstvom turističke agencije Sirius BMR imate priliku da otkrijte vekovima staru kulturu, tradiciju i običaje nekih od najlepših gradova Evrope. Iz naše ponude kao najpopularnije izdvajamo aranžmane za Prag, Beč, Milano, Veneciju, Budimpeštu, Berlin, Pariz, Rim, Barselonu, Jezera Austrije, Dvorce Bavarske...

Ukoliko želite da voljenu osobu ili članove porodice iznenadite putovanjem iz snova, naša preporuka su neke od uzbudljivih zemalja Južne Amerike: Čile, Argentina, Bolivija, Brazil, Patagonija, kao i Centralne Amerike gde su smešteni Meksiko, Kuba i Kostarika.

Bogata ponuda aranžmana koji su prepoznatljivi po najboljem odnosu kvaliteta smeštaja i cene, kao i mnogobrojne pogodnosti prilikom plaćanja, naš su način da Vam omogućimo da uživate na putovanju iz snova. Pored toga, u našoj agenciji možete uplatiti i putno zdravstveno osiguranje za siguran boravak u inostranstvu.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-19h
subota od 09-15h
nedelja ne radimo

Turistička agencija Sirius BMR, Olge Petrov 39r, Borča, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Turistička agencija Sirius BMR
  • Turistička agencija Sirius BMR,
  • Turistička agencija Sirius BMR Borča,
  • Sirius BMR Beograd,
  • Sirius BMR turistička agencija radno vreme