Duga Travel turistička agencija

5.0 | 1 ocena
Ulica: Ivana Djaje 3
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Duga Travel turistička agencija
Telefon: 011/
www.dugatravel.com

O nama

DUGA TRAVEL TURISTIČKA AGENCIJA

Preduzeće za turizam Duga Travel postoji još od 1990. godine i jedna smo od najstarijih turističkih agencija u Srbiji. Poslujemo u sopstvenom prostoru u centru Beograda i dokazali smo se na tržištu kao siguran i pouzdan partner za sve vrste putovanja u zemlji i inostranstvu. Uspešno organizujemo i prevoz na više destinacija, nezavisno od naših aranžmana, o čemu se detaljno možete informisati u agenciji.

Osnovna delatnost nam je pružanje turističkih usluga u zemlji i inostranstvu, gde jednako uspešno osmišljavamo i ugovaramo aranžmane prilagođene svačijem džepu. Na raspolaganju su Vam letovanja, zimovanja, izleti po Srbiji, kao sve zastupljeniji seoski turizam.

Duga Travel je član ANTASA grupe i licencirana je od strane resornog ministarstva (OTP 45/2016).
Prisutni smo na tržištu Grčke, Italije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Turske, Makedonije, Bugarske, Francuske i naravno Srbije. Aranžmane za letovanja i zimovanja u Bugarskoj posebno preporučujemo, jer sa njima poslujemo više od 16 godina i iza nas su već hiljade zadovoljnih turista.
Poštujemo ugovore, rokove i sve unapred dogovorene uslove, a spremni smo da Vam izađemo u susret za bilo koju vrstu pomoći.

U našoj agenciji možete uplatiti i neophodno putno osiguranje, poveriti nam organizaciju kulturnih i sportskih manifestacija, koncerata, dovođenje gostiju iz inostranstva, nabaviti povoljne avio karte i drugo.

U sklopu naše ponude posebno smo ponosni na činjenicu da smo mi porodična firma sastavljena od iskusnog tima kreativnih profesionalaca posvećenih svom poslu i stalnom usavršavanju. Posedujemo i sopstveni objekat u selu Slavkovica, podno planine Rajac, koji Vam je dostupan tokom čitave godine.

Sa Dugom možete posetiti i bilo koji evropski i svetski grad, organizovati sportske igre, ili obezbediti sebi ili nekom Vama dragom predivno vreme za opuštanje i odmor u nekoj od mnogobrojnih banja domaćih i inostranih banja.

Zimovanja, sa ili bez zimskih sportova, uspešno organizujemo u skijalištima Srbije, ali Vas možemo odvesti i u Italiju i Francusku. Ako smo baš mi Vaš partner za odlazak na skijanje, onda ne treba da brinete ni o prevozu ni o nabavci ski-pasa.

Za leto 2019, kao i svih proteklih godina, spremili smo odlična iznenađenja. Informišite se o ranim rezervacijama i koje sve povoljnosti Vam one donose i provedite savršeno leto bilo gde u svetu, uz našu pomoć.

Za sve ljubitelje Crnog mora i istinskog uživanja u odličnim hotelima i apartmanima, a bez velikih troškova boravka i smeštaja preporučujemo neku od lokacija na bugarskom primorju:

 • Sunčev breg (hoteli, apartmani)
 • Sofija
 • Nesebar
 • Sozopol
 • Cajka
 • Zlatni Pjasci
 • Kiten
 • Balčik
 • Sv. Konstantin
 • Bansko
 • Letovanje za mlade STAR club (Sunčev breg)
 • LETOVANJE ZA MALE PARE (od 65€!)

Izleti po Srbiji već su postali redovna aktivnost brojnih naših sugrađana, jer lepote naše zemlje je lako upoznati uz neki od brojnih izlet aranžmana, za koje ne treba ni mnogo vremena ni mnogo novca, a sa svakog od njih vratićete se prepuni utisaka i dobrih osećaja. Rado ćemo Vas zastupati i ako želite da provedete više dana u nekom od objekata obavijenih tradicijom, ali sa svim uslovima neophodnim za uživanje po savremenim standardima.

Razmislite o poseti nekom od ovih mesta i javite se agenciji Duga Travel za detalje:

 • Rajac
 • Etno selo Koštunići i Ravna gora
 • Banja Ljig
 • Banja Vrujci i Struganik
 • Takovo i takovski kraj

Kuća za odmor Smiljanić nalazi se u selu Slavkovici (podno planine Rajac), u centru je varošice i ima ukupno 6 dvokrevetnih soba. Svaka od njih ima kupatilo, TV, balkon. Na raspolaganju Vam je veliki i prostrani dnevni boravak sa kompletnom kuhinjom koju možete besplatno koristiti, kao i trpezarijom i neophodnim priborom za ručavanje i terasom sa pogledom na reku. Prepoznajući Vaše želje, obezbedili smo Vam i mogućnost da pred povratak nabavite pravi domaći sir, kajmak, rakiju i druge proizvode iz kuća lokalnih domaćina.

Ova seoska kuća idealna je za odmor i opuštanje u miru i tišini, daleko od gradske vreve i zagađenja, a na raspolaganju Vam je tokom cele godine na bazi noćenja ili noćenja sa doručkom po veoma povoljnim cenama.

Duga Travel turistička agencija takođe nudi i organizaciju prevoza kombi vozilima, mini busevima ili putničkim autobusima koji zadovoljavaju sve standarde dugih ili kraćih putovanja. Za sve detalje nazovite ili nas posetite u ulici Ivana Djaje br. 3. Rado ćemo sa Vama obići ceo svet.

E-mail: duga90@ptt.rs

Duga Travel turistička agencija, Ivana Djaje 3, Beograd (nekadašnja Vlade Zečevića, kod Kalenić pijace)

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Enjoy tours Travel turisticka agencija, Tomazeova 28, Voždovac, Beograd
  Turisticka agencija Dream Land, Njegoševa 41, Vračar, Beograd
  Kiki Travel, Bulevar Kralja Aleksandra 210, Zvezdara, Beograd
  Turistička agencija Time Travel, Bulevar kralja Aleksandra 173/lok.11, Zvezdara, Beograd
  Trip Top putovanja, Kneza Miloša 95/1, Savski venac, Beograd
  TURISTTRADE turistička agencija, Golsvordijeva 34, Vračar, Beograd
  Turisticka agencija Discovery Travel, 27. marta 17-19, Palilula, Beograd
  Arena Travel turisticka agencija, Beogradska 27, lok 2, Vračar, Beograd
  Royal tours turistička agencija, Bulevar osiobodjenja 5, Voždovac, Beograd
  Philoxenia Travel turistička agencija, Bulevar Kralja Aleksandra 44, Vračar, Beograd
  Idi na vrh strane