O nama - EDONISMO TRAVEL TURISTIČKA AGENCIJA


Edonismo travel turistička agencija u svojoj ponudi ima najraznovrsnije aranžmane za Vaše putovanje iz snova. Nalazimo se u Vojvođanskoj 75, u Surčinu.

U ponudi naše agencije možete naći aranžmane za letovanja, zimovanja, wellness & spa, daleke destinacije, izlete, posete evropskim metropolama...

Grčka, Turska, Italija, Španija, Egipat, Tunis, Japan, Maroko, Kina, Bali samo su neke od najpopularnijih i najtraženijih destinacija u našoj ponudi.

Grčka je oduvek bila jedna od omiljenih destinacija naših turista. Posetite Halkidiki, ostrva Rodos, Krit, Krf, Kefaloniju... Odmorite se u apartmanskom ili hotelskom smeštaju po izboru.

Turska ne prestaje da očarava svojom obalom i bistrim, plavim morem. Bodrum, Alanja, Antalija, Kušadasi, Marmaris, Belek, Side čekaju na Vas.

Italija poznata po svojoj kuhinji, umetnosti, modi, arhitekturi i istoriji privlači veliki broj posetilaca iz celog sveta. Mi Vam pružamo mogućnost da posetite Rim, Firencu, Veneciju, Milano...

Upoznajte evropske metropole – Pariz, London, Rim, Barselonu, Prag, Budimpeštu, Beč, Lisabon i mnoge druge i to po pristupačnim cenama.

U agenciji Edonismo travel možete odabrati putovanja za daleke i egzotične destinacije. Japan, Maroko, Kina, Bali, Tajland i mnoge druge destinacije čekaju na Vas.

Posetite nas i u prijatnom ambijentu naše agencije i odaberite aranžman po Vašoj želji.
Pratite našu Facebook stranicu: Edonismo travel i profil na Instagramu: @edonismotravel

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak: 10 – 19 h
Subota: 11 – 16 h
Nedeljom ne radimo.

Edonismo travel turistička agencija
Vojvođanska 75, kod pošte, u pasažu, Surčin, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Edonismo travel turisticka agencija
  • Edonismo travel turisticka agencija,
  • turisticka agencija Surcin,
  • turisticka agencija Beograd,
  • Edonismo travel beograd,
  • Edonismo travel radno vreme