Inter Holidays

0.0 | 0 ocena
Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 10v, lok.10
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Inter Holidays
Telefon: 011/
www.inter-holidays.com

O nama

INTER HOLIDAYS

Turistička agencija Inter Holidays je Vaš siguran i pouzdan partner na turističkim i poslovnim putovanjima širom sveta. Iako smo mlada agencija na domaćem tržištu, naš tim čini stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu i organizaciji putovanja. Takođe, posedujemo licencu organizatora putovanja broj 44/2015.

U ponudi agencije Inter Holidays nalaze se atraktivni turistički aranžmani za letovanje, zimovanje, evropske metropole, daleke destinacije, krstarenja, izlete i sl. Pored paket aranžmana, postoji i mogućnost kreiranja putovanja u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Na raspolaganju su Vam: hotelski i apartmanski smeštaj, najpovoljnije avio karte, kao i sve vrste prevoza (autobus, mini bus, kombi, automobil).

Za sve koji žele da se upoznaju sa lepotama Grčke, turistička agencija Inter Holidays nudi veliki izbor aranžmana za letovanje u ovoj prelepoj mediteranskoj zemlji. Posredstvom naše agencije možete posetiti neke od najpopularnijih grčkih ostrva: Zakintos, Halkidiki, Santorini, Limnos, Mikonos, Tasos, Krit, Rodos, Krf, Skijatos...

Turistička agencija Inter Holidays sa ponosom predstavlja novinu u ponudi na našem tržištu, ostrvo Limnos koje se nalazi na severu Egejskog mora. Zaklonjeni zalivi, dugačke plaže, panorama vulkanskih stena, ukrašena sa malim brdima i tradicionalnim selima sa jedinstvenim kamenim kućama, čine ovu destinaciju idealnom za miran odmor, uz direktan kontakt sa netaknutom prirodom. Jedna od tajni ostrva je i jedina pustinja u Evropi “Ammothines”.

Ostrvo Limnos je prepoznatljivo i po proizvodima odličnog kvaliteta i posebnog ukusa koje proizvodi lokalno stanovništvo: čuveni “Muskat” fantastično belo vino, med od majčine dušice, sveža jela od ribe, sirevi “kalithaki”, što znači mala korpa, jer se suši u prirodi, u malim pletenim korpama i “melichloro”, u prevodu mekani sir boje meda. Ipak, glavna prednost ostrva Limnos je kristalno čisto more, kao i prelepe peščane i šljunkovite plaže, među kojima su najpoznatije: Plati, Richa Nera, Nevgatis, Feneraki, Thanos, Keros, Zematis.

Osim Grčke, agencija Inter Holidays poseduje i bogatu ponudu aranžmana za letovanje u drugim zemljama Evrope: Španija, Italija, Turska. Ukoliko ste ljubitelj aktivnog odmora i dobrog šopinga, preporučujemo neke od evropskih metropola koje su aktuelne tokom cele godine: Rim, Venecija, Pariz, Madrid, Lisabon, Prag, Istanbul, Barselona, Amsterdam, Beč, Atina, Sofija, Budimpešta.

Za sve one koji više vole odmor na planini, iz naše ponude izdvajamo aranžmane za zimovanje u najpopularnijim ski centrima u Austriji, Italiji, Francuskoj, Sloveniji, Bugarskoj. Ako ste zainteresovani za neki od sajmova, koncerata, kulturno-umetničkih događaja, agencija Inter Holidays će Vam obezbediti smeštaj, ulaznice, fakultativne izlete, transfere i sve drugo što budete poželeli.

Inter Holidays – Vaša agencija za sigurno i pouzdano putovanje širom sveta!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-20h
subota od 09-15h

Novootvorena poslovnica:
Adresa: Terazije 13
Br 1: 011/3345777
Br 2: 011/3345666

Radno vreme nove poslovnice:
radni dani od 10h - 20h
subota od 10h - 15h

Inter Holidays, Bulevar Mihaila Pupina 10v, lokal 10, Novi Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Travel Travel Turistička Agencija, Bulevar Mihajla Pupina 10e, VPR, lokal br.59, Novi Beograd, Beograd
  Turisticka agencija Bay Travel, Lomina 5/1/17 , Beograd, Savski venac, Beograd
  Terra Travel turisticka agencija, Gračanička 16, Stari grad, Beograd
  Turisticka agencija Fantast Travel, Knez Mihailova 21a, TC MILENIUM, 1 sprat, Stari grad, Beograd
  Turistička agencija Felix Travel, Obilićev Venac 18-20, (City Passage, lok 4.12), Stari grad, Beograd
  Blue Adriatic - turisticka agencija, Marsala Birjuzova 23, Stari grad, Beograd
  Eta Turs, Obilićev venac 18-20, TC City Passage, lok. 6.09, Stari grad, Beograd
  Turistička agencija Bookeasy, Obilićev Venac 18-20, ( TC City Passage, lokal 14 ), Stari grad, Beograd
  Boreas Travel, Knez Mihailova 21a, TC Milenijum, Stari grad, Beograd
  Alta Marea Turistička agencija, Bulevar Mihaila Pupina 10a, ( lok. 14, pogled na Palatu Srbije ), Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane