Dodaj firmu

Turistička agencija Tijuana Tickets

Uživajte i Vi na savršenom putovanju, izaberite turističku agenciju Tijuana Tickets iz Beograda. Domen našeg rada obuhvata individualne rezervacije hotela i avio karata za ceo svet, u skladu sa Vašim željama. Takođe, nudimo usluge putnog o...
Pročitaj više

Vespučijeva 24
Novi Beograd, Beograd

Krstarenje Mediteranom Felix Travel

Otkrijte tajni svet najlepših putovanja, posetite turističku agenciju Felix Travel. Naša raznovrsna ponuda aranžmana oduševiće ljubitelje putovanja svih generacija, a posebno smo specijalizovani za organizaciju letovanja u Španiji i na Sicil...
Pročitaj više

Obilićev Venac 18-20, (City Passage, lok 4.12)
Stari grad, Beograd

Supernova travel turisticka agencija

Sa željom da unese i deo svoje kreativnosti u pružanju turističkih usluga na ovom tržištu, kao i da ponudu obogati nekim novim sadržajima nastala je SUPERNOVA Travel.
Pročitaj više

Majke Jevrosime 29
Stari grad, Beograd

Big Blue travel

Big Blue Group je prepoznatljiv po najboljoj ponudi za Antalijsku regiju u Turskoj. U ponudi su i Egipat, Tunis, Grčka i Španija, i zimske destinacije: Austrija, Italija, Bugarska, Kopaonik, Jahorina.
Pročitaj više

Makedonska 4
Stari grad, Beograd

Krstarenje Mediteranom je nezaboravan dogadjaj. U životu, verovatno samo lepa sećanja nemaju cenu koja je merljiva bilo kakvim novcem. Svakoga dana, trudimo se da stvaramo uspomene, a one koje se najdublje urezuju u naše pamćenje, svakako su putovanja. 

Krstarenje Mediteranom, doživljaj je koji nećete nikada zaboraviti, a posebno ako je u pitanju apsolventska ekskurzija, porodično putovanje, medeni mesec ili obeležavanje godišnjice braka...

Krstarenja Mediteranom

Nekada je ovo bio samo lepi san, nedostižan za većinu ljudi. Danas, sa razvojem gradnje turističkih brodova – kruzera, dobili smo prave ploveće hotele, koji nas voze širom sveta i to po cenama koje prosečan čovek može da priušti sebi. 

Ovakav ogroman brod, prima oko pet hiljada putnika, a oko dve hiljade članova posade se trudi da u svakom trenutku sve želje gostiju budu ispunjene. Buđenje svakoga jutra u nekoj novoj luci, a u toku dana, boravak na kopnu grada koga će vam približiti turistički vodič, kroz priče o istoriji, kulturi i zanimljivostima – iskustvo je koje ništa drugo ne može zameniti.

Koliko traje krstarenje Mediteranom?

Uživanje i provod traju celih dvanaest dana, prilikom čega obilazite Azurnu obalu, Monte Karlo, Barselonu... Provesti noć u brodskoj kabini doživljaj je sam za sebe, a ispijanje kafe i sunčanje na palubi broda, nešto što nikada nećete zaboraviti. 

Na kruzeru, sadržaji su upotpunjeni kupanjem u bazenima, okušavanjem sreće u kazinu, đuskanjem u disko klubu, uživanjem u spa centrima gde ćete podmladiti duh i telo...  Na meniju, svakoga dana se nalaze specijaliteti zemlje kroz koju se plovi, a možete birati i đakonije međunarodne kuhinje, ako tako više volite.

Barselona, grad je koji ne biste smeli da propustite i da ne obiđete; ako ste mladi, očaraće vas fantastičan noćni život; ako volite umetnost, Barselona, dom velikih umetnika je kao stvorena za vas; raskošni trgovi i arhitektura katalonske prestonice, impresioniraće vas do te mere, da ćete nekoliko narednih meseci živeti od utisaka koje ste poneli sa sobom.

Šta sve obuhvata krstarenje Mediteranom?

Tura je organizovana tako da se kreće autobusima iz Beograda, dok se drugog dana, u prepodnevnim časovima, stiže na Azurnu obalu, nakon čega sledi obilazak Nice. Uveče se polazi prema Kneževini Monako, gde ćete videti Palatu Grimaldijevih, Katedralu, Okeanografski muzej, stazu Formule 1, te sledi obilazak čuvenog Casina. 

Posle toga se stiže u Ljoret de Mar, što je ujedno i najpoznatiji turistički centar na Kosta Bravi, i koji je udaljen oko 65 kilometara od Barselone.

U naredna dva dana boravi se u Barseloni, gde su organizovani izleti da biste se na najbolji način upoznali sa ovim prelepim gradom. Obilasci muzeja, šoping, razne individualne aktivnosti, možete upražnjavati sve do zakazanog vremena polaska prema luci i ponovnog ukrcavanja na brod. 

Potrebno je znati da su brodske kabine luksuzno opremljene, gde vam je konstantno dostupna i internet konekcija. 

Kao što vidimo, kruzer se najviše zadržava usidren u Barseloni, posle čega se iz njene luke isplovljava i kreće put Rima... Tu smo već stigli do desetog dana, kada ćete biti u prilici da razgledate Večni grad, a posle toga i grad umetnosti – Firencu... Nakon toga ploveći hotel se upućuje prema Veneciji. Pošto ste obišli ovaj čaroban grad, sledi povratak u luku i put ka Srbiji, u koju nosite najlepše uspomene sa krstarenja Mediteranom.

Krstarenje Mediteranom – cena:

Za krstarenje Mediteranom, potrebno je izdvojiti od 750 evra sve do 2100 evra, dok cena zavisi od tačne destinacije, broja noćenja, odabira kabine ili luksuznih apartmana...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane