Dodaj firmu

Turistička agencija Tijuana Tickets

Uživajte i Vi na savršenom putovanju, izaberite turističku agenciju Tijuana Tickets iz Beograda. Domen našeg rada obuhvata individualne rezervacije hotela i avio karata za ceo svet, u skladu sa Vašim željama. Takođe, nudimo usluge putnog osiguranja.
Pročitaj više

Vespučijeva 24
Novi Beograd, Beograd

Krstarenje Volgom Felix Travel

Otkrijte tajni svet najlepših putovanja, posetite turističku agenciju Felix Travel. Naša raznovrsna ponuda aranžmana oduševiće ljubitelje putovanja svih generacija, a posebno smo specijalizovani za organizaciju letovanja u Španiji i na Siciliji.
Pročitaj više

Obilićev Venac 18-20, (City Passage, lok 4.12)
Stari grad, Beograd

Supernova travel turisticka agencija

Sa željom da unese i deo svoje kreativnosti u pružanju turističkih usluga na ovom tržištu, kao i da ponudu obogati nekim novim sadržajima nastala je SUPERNOVA Travel.
Pročitaj više

Majke Jevrosime 29
Stari grad, Beograd

Big Blue travel

Big Blue Group je prepoznatljiv po najboljoj ponudi za Antalijsku regiju u Turskoj. U ponudi su i Egipat, Tunis, Grčka i Španija, i zimske destinacije: Austrija, Italija, Bugarska, Kopaonik, Jahorina.
Pročitaj više

Makedonska 4
Stari grad, Beograd

Želite li putovanje koje ćete pamtiti celoga života? Odaberite krstarenje Volgom, i desetak dana ćete provesti u savršenom uživanju.

Volga je najduža reka Evrope. Njena dužina je 3534 kilometara, i protiče celom dužinom kroz Rusiju. Stari Grci su je zvali Ra, uliva se u Kaspijsko more a izvire u Valdajskom gorju. Interesantna je činjenica da celom svojom dužinom, Volga ima pad od svega 156 metara.

U najveću evropsku reku se uliva drugih 200 reka, dok čitav sliv ima oko 151 000 pritoka.

Krstarenja Volgom

Da biste krstarili Volgom, morate poći iz Moskve. Vaše putovanje uključivaće i avion i brod. Ako želite vizit kartu Rusije, i ako volite ovu zemlju, onda je rečno krstarenje od  Moskve do St. Peterburga, nešto što jednostavno morate doživeti.

To je vodeni put koji povezuje sever i zapad Evrope sa Kaspijskim morem i srednjom Azijom. Rastojanje između pomenuta dva velegrada, prelazi se brodom za oko sedam dana. Uz put, postoji mnogo rečnih stanica, zanimljivih mesta i prelepih gradova. 

Pored Moskve i St. Peterburga, kao dve metropole, upoznaćete jezera, kanale, i mnoge turističke objekte Rusije. 

Kako je organizovano krstarenje Volgom?

Najpre, potrebno je da se ukrcate na avion koji će vas odvesti put Moskve. Potom ćete imati presedanje za St. Peterburg, gde ćete po pristizanju, biti smešteni u brod, tj. u lepo opremljene kabine. Večeraćete i prenoćiti, te se odmoriti za nova uzbuđenja koja vas očekuju sutradan.

Pošto se nalazite u Sankt Peterburgu, za vas je organizovano panoramsko razgledanje grada autobusom, a istaći ćemo da grad važi za jedan od najlepših na svetu, i leži na obali Finskog zaliva i delti reke Neve. U njemu se nalazi čuveni muzej Ermitaž. 

U nastavku putovanja, na obali smo reke Svir, gde se nalazi selo Mandrogi. Brod će se zaustaviti i na obali reke Verdant, gde se možete opustiti uz šetnju. 

Sledećeg dana u planu je razgledanje ostrva Kiži, koje se nalazi na severnom kraju jezera Onjega. Po veličini, drugo je u Evropi i važi za jedno od najčistijih na svetu. Na ostrvu Kiži se nalazi Crkva Preobraženja, sa 22 kupole, što je remek delo ruske arhitekture. 

Narednog dana krstarenja, sledi uplovljavanje u Gorici, što je tipično rusko selo. Posle toga ponovo brod kreće i stiže do starog lučkog grada – Jaroslav. Uskoro ćete razgledati Uglič, dok će naročitu impresiju na vas ostaviti pogled na grad sa reke Volge, jer ćete tom prilikom ugledati crkvu Svetog Dimitrija, crkvu Vaskrsenja, kao i uglički Kremlj.

Ubrzo ćete uploviti u moskovsku luku. Organizovano je panoramsko razgledanje grada autobusom. Moskva je smeštana na sedam brežuljaka, pa ćete biti u prilici da obiđete Crveni trg, Mauzolej Lenjina, Boljšoj teatar, Univerzitet Lomonosov, crkvu Vasilija Blaženog kao i mnogo toga drugog. Fantastična panorama grada će biti pred vama sa Vorobjovih brda.

U Moskvi je planirano da se provede nekoliko dana, posle čega ćete poći put aerodroma, za Beograd, u koji nosite najlepše uspomene sa krstarenja Volgom.

Krstarenje Volgom – cena:

Cena zavisi od dosta faktora, kao što je sam program putovanja, razne dodatne usluge koje želite da koristite, broj noćenja koji ostvarujete, tip kabine koju koristite i slično.

U tom smislu, cena aranžmana se kreće u rasponu od 970 evra sve do 1300 evra, po jednoj osobi. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje se nalaze ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane