Alta Marea Turistička agencija

4.7 | 15 ocena
Ulica: Bulevar Mihaila Pupina 10a, ( lok. 14, pogled na Palatu Srbije )
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Alta Marea Turistička agencija
Telefon: 011/
www.altamarea.rs

O nama

TURISTIČKA AGENCIJA ALTA MAREA

Turistička agencija Alta Marea je organizator najlepših putovanja za pojedince i grupe u zemlji i inostranstvu: letovanja, zimovanja, evropski gradovi, daleke destinacije, wellness program... Pored standardne ponude aranžmana za odmor na svim meridijanima, naša agencija nudi mogućnost izrade specijalnih aranžmana, kao i kompanijska putovanja na svim nivoima (menadžment i sindikati).

Kompanija Alta Marea osnovana je u septembru 2016. godine od strane tima ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu koji je želeo da ponudi jedinstvene destinacije prilagođene ljubiteljima putovanja sa našeg podneblja. Kombinacijom iskustva, energije i entuzijazma naših zaposlenih kreiramo kvalitetnu turističku ponudu, u skladu sa savremenim trendovima razvoja turizma u svetu.

Svim ljubiteljima toplog mora, sunca i prelepih plaža, turistička agencija Alta Marea nudi veliki izbor aranžmana za letovanje u Grčkoj, Italiji, Španiji, Bugarskoj, Turskoj, Tunisu, Crnoj Gori... Na Vama je samo da izaberete željeni datum i omiljeni tip smeštaja (hotel ili apartman), a sve drugo prepustite profesionalnom timu agencije Alta Marea.

Ako više volite snežne čarolije i u tom slučaju imamo najbolju opciju za Vas. Uživajte u skijanju, sankanju, grudvanju i drugim zimskim radostima u najpoznatijim ski centrima: Bansko, Borovec, Kopaonik, Zlatibor, Stara planina, Kranjska Gora, Rogla, Krvavec, Mariborsko pohorje, Gotle.

Turistička agencija Alta Marea može se pohvaliti i bogatom ponudom aranžmana za obilazak gradova Evrope: Barselona, Madrid, Budimpešta, Venecija, Rim, Milano, Toskana, Provansa, Istanbul, Moskva, Sankt Peterburg, Prag, Krakov... Nismo zaboravili ni pristalice dalekih destinacija koji sa nama mogu da zaplove u avanturu otkrivanja novih i jedinstvenih predela.

Ukoliko Vam je potreban kratak predah od obaveza uz kompletnu relaksaciju i opuštanje organizma, predlažemo naš wellness program: Slovenija (Terme Laško, Rogaška Slatina, Terme Ptuj, Terme Radenci, Moravske Toplice) ili Mađarska.

Na svim našim putovanjima uživaćete u udobnoj i bezbednoj vožnji autobusima visoke turističke klase našeg pouzdanog partnera OLIMPIC TRAVEL. Ovaj dugogodišnji prevoznik poseduje moderne autobuse različitog kapaciteta koji su maksimalno komforni i opremljeni za udobno putovanje do željene destinacije.

Za bezbrižan boravak u inostranstvu, agencija Alta Marea nudi putno osiguranje u saradnji sa vodećim osiguravajućim kućama: Sava i Uniqa. Takođe, posredstvom naše agencije možete rezervisati avio karte za sve destinacije, po povoljnim cenama.

Uverite se zašto smo drugačiji – turistička agencija Alta Marea!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-20h
subota od 09-15h
nedelja neradna

Pratite nas putem Facebook-a:

Turistička agencija Alta Marea, Bulevar Mihajla Pupina 10a, lokal 14 (pogled na Palatu Srbija), Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Travel Travel Turistička Agencija, Bulevar Mihajla Pupina 10e, VPR, lokal br.59, Novi Beograd, Beograd
  Turisticka agencija Bay Travel, Lomina 5/1/17 , Beograd, Savski venac, Beograd
  Terra Travel turisticka agencija, Gračanička 16, Stari grad, Beograd
  Turisticka agencija Fantast Travel, Knez Mihailova 21a, TC MILENIUM, 1 sprat, Stari grad, Beograd
  Turistička agencija Felix Travel, Obilićev Venac 18-20, (City Passage, lok 4.12), Stari grad, Beograd
  Blue Adriatic - turisticka agencija, Marsala Birjuzova 23, Stari grad, Beograd
  Inter Holidays, Bulevar Mihajla Pupina 10v, lok.10, Novi Beograd, Beograd
  Eta Turs, Obilićev venac 18-20, TC City Passage, lok. 6.09, Stari grad, Beograd
  Turistička agencija Bookeasy, Obilićev Venac 18-20, ( TC City Passage, lokal 14 ), Stari grad, Beograd
  Boreas Travel, Knez Mihailova 21a, TC Milenijum, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane