O nama - TURISTIČKA AGENCIJA LOMINGO GROUP


LOMINGO GROUP je turistička agencija specijalizovana da sva Vaša putovanja učini nezaboravnim! Posedujemo zvaničnu OTP licencu br. 48/2018, i za Vas organizujemo kako individualne, tako i grupne aranžmane na različite destinacije zemlje i sveta.

LOMINGO GROUP nudi:

  • - aranžmane za letovanja
  • - zimovanja
  • - prolećna putovanja
  • - krstarenja
  • - odlazak na daleke destinacije
  • - adrenalinske izlete
  • - izlete po Srbiji
  • - verski turizam

Naša misija i zadatak jeste da svi naši klijenti budu zadovoljni, da im pružimo besprekornu organizaciju putovanja na destinacije po želji, kao i da im obezbedimo nezaboravne avanture i putovanje iz snova.

Jedna od naših najpopularnijih ponuda u kojoj su već uživali brojni naši klijenti svakako je Egipat. Ako želite da upoznate jednu od najstarijih civilizacija na svetu, izbliza vidite potpuno neverovatne piramide, hramove, mumije i hijeroglife, mi ćemo Vam rado pomoći u tome.

Kako Egipat nije samo istorija, za sve one koji žele i nezaboravno letovanje na ovoj destinaciji, obezbedili smo različite aranžmane za boravak na moru koji su osmišljeni tako da zadovolje svaku Vašu potrebu. Noćni provod za mlade i one koji se tako osećaju, romantično leto udvoje, porodični odmor ili šta god da želite - sigurni smo da ćete naći nešto za sebe, jer sarađujemo sa više od 20 vrhunskih hotela širom obale Crvenog mora.

Provedite nezaboravno leto u Egiptu po veoma povoljnim cenama. Nazovite nas i raspitajte se o svim detaljima. Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja i obezbediti aranžman baš po Vašoj meri.

Za sve one koji su ljubitelji zimskih čarolija, turistička agencija LOMINGO GROUP ima široku paletu ponuda za skijališta kako u Srbiji, tako i u svim najpoznatijim zimskim centrima regiona, od Srbije, preko BiH, pa sve do Slovenije, ali naravno i u komšijskoj Bugarskoj.

Pored mogućnosti da Vam obezbedimo posete evropskim metropolama poput Praga, Istanbula, Madrida, italijanskoj ili francuskoj rivijeri, znamenitostima Nemačke ili baltičkih zemalja, organizujemo i putovanja na daleke destinacije (U.A.E, Maldivi, Kuba..), krstarenja Mediteranom ili Karibima.

Veliku pažnju posvetili smo i osmišljavanju kraćih i dužih putovanja po Srbiji.

LOMINGO GROUP Vas, između ostalog, svake subote vodi i u Sremske Karlovce, na Frušku Goru ili na tzv. Kraljevsku turu do Oplenca, jednodnevna putovanja koja podrazumevaju i degustaciju vrhunskih vina lokalnih proizvođača.

Ako želite nešto nesvakidašnje, potpuno jedinstveno i eksluzivno, nešto što će Vas uspešno osloboditi nagomilanog stresa svakodnevice, LOMINGO Vam je obezbedio i adrenalinske izlete koji uključuju pucanje iz vatrenog oružja u streljanama na otvorenom! Raspitajte se šta je Gun range “Begluk” i doživite potpuno nezaboravan adrenalinski izlet. Svu neophodnu opremu, kao i sve bezbednosne mere zaštite garantuje Vam LAMINGO GROUP.

Boravak u banjama, letovanja, zimovanja, posete znamenitim verskmh objekatima u Srbiji i Grčkoj, praznična i prolećna putovanja, posete dalekim destinacijama... sve to Vam je nadohvat ruke uz pomoć Turističke agencije LOMINGO GROUP. Vaše je samo da spakujete kofere i uživate u putovanju, a iskusni profesionalci naše agencije tu su da Vam obezbede nezaboravan odmor uz ispunjenje svih želja!

LOMINGO GROUP za Vas obezbeđuje i jeftine avio ili autobuske karte, povoljnosti prilikom plaćanja, lojalti karticu za VIP klijente, kao i različite sezonske akcije, first i last minute ponude i još mnogo toga. Ne oklevajte da nas pitate, tu smo za sve Vas.

Radno vreme:
radnim danima od 08.00-20.00h,
subota od 10.00-14.00h.

E-mail: lomingogroup@gmail.com

Turistička agencija LOMINGO GROUP, Jurija Gagarina 30v, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

18.05.2020 08:14
Neregistrovan korisnik

DOBRA ORGANIZACIJA !

Cene su povoljne i uvek imaju akcije , pa čak i nagradne igre sa besplatnim vaučerima.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Turistička agencija LOMINGO GROUP
  • Turistička agencija LOMINGO GROUP