Stovarista Beograd

Kontakt podaci za vašu firmu

ARCELOR DISTRIBUCIJA

  • 4
5.0 | 3 ocena
ARCELOR DISTRIBUCIJA Arcelor grupa nastala je spajanjem tri evropske grupacije Arbed (Luksemburg), Aceralia (Spanija) i Usinor (Francuska). Ove evropske grupacije su se dogovorile da ujedine svoje tehnoloske, industrijske i komercij...
Pročitaj više
Cara Dusana 207a, Zemun
Zemun,Beograd

Iverak – Stovarište ogrevnog drveta i uglja

  • 1
5.0 | 3 ocena
Iverak doo PRODAJA UGLJA , PRODAJA DRVETA ZA OGREV, PRODAJA BRIKETA I PRODAJA PELETA ...
Pročitaj više
Smederevski put 14a
Zvezdara,Beograd

Stovariste Okruglica Promet

  • 8
5.0 | 11 ocena
Stovariste Okruglica Promet u svojoj ponudi ima kompletan građevinski materijal za grube i završne radove u građevinarstvu....
Pročitaj više
Smederevski put 9
Zvezdara,Beograd

Pre 1 h poslednji put pozvana firma

Grand Trade stovarište

  • 1
5.0 | 3 ocena
Među mnogobrojnim stovarištima u Beogradu, prepoznatljivi smo po drugoj tradiciji poslovanja, a bavimo se prometom građevinskog materjala na veliko i malo. Stovarište u Surčinu, za sve što Vam je potrebno u građevinarstvu, možete naći na j...
Pročitaj više
Vojvođanska 82
Surčin,Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Stovarista
Pitaj firme

Stovariste Duda

  • 1
0.0 | 0 ocena
Stovarište Vlasinka (Duda) nudi Vam kompletnu ponudu građevinskog materijala, po najpovoljnijim cenama. Kod nas možete pronaći kompletan YTONG, KNAUF i ISOMAT program, kao i druge materijale koji će Vam olakšati uređenje Vašeg doma ili kan...
Pročitaj više
Vuka Vrcevica bb
Palilula,Beograd

Stovarište Arabesa

  • 3
5.0 | 7 ocena
Otkup i reciklaža starog papira po najvišim standardima i najpovoljnijim cenama očekuju Vas na stovarištu Arabesa u Bariču. Takođe, nudimo usluge servisiranja starog papira pri čemu se koriste press kontejneri kapaciteta 8 kubika, kao i ka...
Pročitaj više
Železnička bb, Barič
Obrenovac,Beograd

Stovarište za drva Ogrev

  • 1
5.0 | 6 ocena
Stovarište za drva Ogrev nudi visokokvalitetno ogrevno drvo koje je sitno cepkano i odmah spremno za loženje. Na našem stovarištu očekuje Vas drvo vrhunskog kvaliteta: bukva, hrast i cer, uz obezbeđen prevoz na teritoriji Beograda....
Pročitaj više
Smederevski put 23 d
Zvezdara,Beograd

Enmon stovarišta

  • 2
5.0 | 3 ocena
Sedište kompanije „Enmon“ pronaći ćete u Bulevaru Oslobođenja broj 205, u Beogradu.Sa željom da budemo dostupni širem auditorijumu naših kupaca, otvorili smo prodajno izložbene salone na brojnim lokacijama u Beogradu, gradovima širom Srbij...
Pročitaj više
Bulevar Oslobođenja 205
Voždovac,Beograd
Cotto Antico ...
Pročitaj više
PROIZVODIMO:- ferd gredice- betonske blokove- elemente za odžakeOBRADJUJEMO:- armaturu po meriPRODAJEMO:- sav gradjevinski materijal- izolacioni materijal- bravarske kutije...
Pročitaj više
Bi grupa stovarista...
Pročitaj više
Dezeva stovariste...
Pročitaj više
Jakovljevic stovarista...
Pročitaj više
Maksa stovariste...
Pročitaj više
Arma bet stovarista...
Pročitaj više
Baja promet KT...
Pročitaj više
Banmin stovariste...
Pročitaj više
Best - all stovariste...
Pročitaj više
Bmk stovariste...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Borje om stovariste...
Pročitaj više
Bran bos stovariste...
Pročitaj više
Breza komerc...
Pročitaj više
Ctp Ristic ...
Pročitaj više
Dibos stovariste...
Pročitaj više
Dragacevo...
Pročitaj više
Ds company...
Pročitaj više
Duga Kosmaj...
Pročitaj više
Fertum stovarista...
Pročitaj više
Gavra stovariste...
Pročitaj više
Gille promet...
Pročitaj više

Iskustva i preporuke posetilaca

17.05.2018 02:00
Ljubisa Trnavcevic
Najpovoljnijie stovariste u Beogradu. Sirok asortiman plocica i ostalog materijala ce te naci bas u ENMON stovaristu.
17.05.2018 01:57
Slobodan Jovicic
Stovariste ARABESA se bavi i reciklazom starog papirnog otpada,i samim tim ova kompanija spada u red onih koje se bave zastitom zivotne sredine. Veoma strucni kadar ljudi mozete pronaci u ovoj kompaniji.Sve pohvale!
17.05.2018 01:52
Bojan Okruglic
Veoma kvalitetne zvucne i toplotne izolacije pronacicete u Stovaristu DUDA. Ja sam izrazito zadovoljan materijalima i kompletnom uslugom!
17.05.2018 01:47
Nikola Gavrilovic
Sediste preduzeca "GRAND TRADE" se nalazi u Vojvodjanskoj uluci broj 82,u Surcinu.Bave se prometom gradjeviskog materijala u vidu maloprodaje i veleprodaje.Asortiman cini osnovni materijali(cement,krec,betonsko gvozdje u koturu..);izolacija,fasadni materijal;laminati;oprema za kupatila.Sigurno cete naci ono sto vam treba!
17.05.2018 01:32
Stefan Simovic
Osnovna delatnost firme "OKRUGLICA PROMET"je proizvodnja,izgradnja i prodaja materijala za gradjevinstvo.Secenje plocastih materijala se uspesno obavlja,zaista sveobuhvatno stovariste!
17.05.2018 01:00
Milena Djukic
Gobalni lider celika u svetu je ARCELOR.Savrsen kvalitet celika koji mozete da imate u sirokoj primeni,koji nerdja!
14.04.2017 10:02
Andrija Atanaskovic
Fasadni materijali po najpovoljnijim cenama,bavalit,akrilne fasade,hirofa,masinski malteri,cementni i gipsani,podloge za fasadu,kulir,lepak i mrezica za fasadu, disperzione boje,olma masa,polipropilenska vlakna,profili za malterisanje,pocetni profil,pvc ugaona lajsna sa mrezicom.
14.04.2017 10:00
Milos Topalovic
Secenje i kantovanje plocastih materijala i obrada betonskog gvozdja,isecenog i obradjenog po vasoj zelji,od strane njihove firme Okruglica Promet,omogucice vam laku i jednostavnu igradnju zeljenog objekta.
07.03.2017 07:22
Miodrag Vasiljevic
intreresuje me cena briketa i prevoz. kolicina 2t.hvala
30.01.2017 03:35
Sanja Kekic
Najpovoljnija prodaja briketa i paleta.Sve za vasu kucu na ovom stovaristu.Stovariste Ekovald u svojoj ponudi ima rezanu gradju cetinara i mekih liscara,topola,lipa,kao sto su daska,grede,stafle,letve i drugi elementi po porudzbini kupaca.
30.01.2017 03:16
Borislav Milic
Zahvaljujuci dugogodisnjoj saradnji sa vodecim proizvodjacima gradjevinskog materijala pruzaju kompletnu ponudu gradjevinskih proizvoda,po najvisim standardima.Njihovo profesionalno,strucno i ljubazno osoblje pruzice vam svu neophodnu pomoc prilikom izbora odgovarajuceg proizvoda.
30.01.2017 03:04
Goran Sarenac
Bilo da vam je potreban cemet,krec,opeka,armaturne mreze,blokovi,obradjena ili vezana armatura,stovariste Geogradnja Surcin je prava adresa za vas.Pored najpovoljnijih cena i usluga,mogu da se pohvale profesionalnim i obucenim osobljem koje ce vam pomoci da realizujete vase zamisli.
04.07.2016 04:26
Kosta Savic
Cement,beli cement,krec,betonsko gvozdje u koturu,obradjeno i vezano,armaturne mreze, sulc pletivo,binor,ekseri,paljena zica,fert gredice.Sve ove proizvode mozete kupiti po veoma niskim cenama a posebno bih izdvojio povoljnu cenu cementa.
04.07.2016 04:23
Milos Bozovic
Ovde sam kupio krovne prozore i materijal za hidroizolaciju po najnizim cenama.Proizvodnja fert gredica za medjuspratne tavanice,vrhunskog kvaliteta, zadovoljila je kriterijume najzahtevnijih klijenata.
04.07.2016 04:21
Lazar Ristic
Ovde mozete pronaci proizvode vodece evropske kompanije kada je u pitanju nerdjajuci celik,sve vrste polica raznih dimenzija i namena,tv nosaci.Kupio san tri tv nosaca za opremanje kafica i zadovoljan sam uslugom.
19.05.2016 12:51
Zoran Josipovic
Najpovoljnija proizvodnja armaturnih mreza i fert gredica u gradu.Kvalitet proizvoda je vec odavno dokazan sto govori zadovoljan krug musterija od kojih sam i sam dobio preporuku.Sve pohvale za profesional tim radnika.
19.05.2016 12:43
Zarko Manic
Enmon je sigurno najveci prodajni prostor kada je rec o opremi za kupatilo,kuhinju i vodovodske elemente.Sve sto mi je trebalo za renoviranje kupatila pronasao sam kod njih po neverovatnim cenama a proizvodi su kvalitetni iz inostranstva.
07.08.2015 09:45
Nikola Ivanović
Najsnabdevenije stovariste keramickih plocica u Beogradu, i odlične cene!
24.04.2015 04:57
Marija Stojanović
Najopremljenije stovarište građevinskog materijala u Beogradu. Veliki izbor prelepih pločica i dekorativnog kamena.
25.03.2015 04:39
Milan Ilić
Zainteresovan sam za cene za betonsko gvozdje? Zanima me i obrada betondkog gvozdja u Beogradu...mozete li mi proslediti cenee i uslove
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Stovarista