Alegra Dent specijalistička stomatološka ordinacija

  • 2
3.67 | 12 ocena

O nama - ALEGRA DENT SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Alegra Dent specijalistička stomatološka ordinacija pruža specijalističke usluge iz oblasti ortopedije vilica ili ortodoncije, kako deci tako i odraslima. Ortodoncija je oblast koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba i vilica, i upravo ova grana stomatologije je naša specijalnost. Pored ortodoncije, izrade mobilnih i fiksnih proteza, takođe imamo i bogato višegodišnje iskustvo u stomatološkom zbrinjavanju dece, dečijoj stomatologiji. U malo poseta, bez bola i suza i u veselom ambijentu, Vaše dete će biti kompletno stomatološki zbrinuto u našoj specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji!

Alegra Dent je najsavremenija stomatološka ordinacija za ortodonciju i nudimo Vam najkvalitetnije fiksne i mobilne proteze po povoljnoj ceni.

Pored fiksnih proteza (metalnih, estetskih/belih, samoligurajućih) imamo i mobilne proteze (pločaste aparate, vestibulatne ploče, funkcionalne aparate, regulatore funkcija…). Zatim, imamo i kompjuterizovane aligner folije, trainere, mini orto implante i još mnogo toga iz široke lepeze ortodontskih aparata.

Napominjemo da se mobilne proteze uglavnom koriste za mlađe uzraste dece jer se njihove nepravilnosti najbolje koriguju na taj način i u tom životnom dobu. Što je dete starije, nepravilno raspoređeni zubi se češće ispravljaju fiksnim protezama. Odrasli pacijenti gotovo uvek nose fiksne proteze.

Pored specijalističkih usluga iz oblasti ortodoncije i dečje stomatologije, ordinacija Alegra Dent pruža i usluge opšte stomatologije, kao što su popravka i mašinsko lečenje kanala korena zuba, zbrinjavanje parodontopatije, izbeljivanje zuba, protetika (krune, mostovi, parcijalne i totalne proteze, protetika na implantima…), vađenje zuba, oralna i parodontalna hirurgija...

Alegra Dent specijalistička stomatološka ordinacija upešno sarađuje sa iskusnim specijalistima stomatologije, kao što su oralni i parodontalni hirurg, specijalista protetike i vrsni zubni tehničari.
Naši lekari kontinuirano posećuju kongrese, seminare i kurseve iz raznih oblasti najsavremenije svetske stomatologije.

Pravilan položaj zuba je srž lepog osmeha. Stojimo Vam na usluzi kako bi vaši zubi bili pravilno raspoređeni, a Vi imali osmeh koji daje duši krila.

Dobro došli, očekujemo Vas!

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak: od 14.30 do 21 h
Subota: od 9 do 16.30 h
Nedelja: Ne radimo

Alegra Dent specijalistička stomatološka ordinacija
Adresa: Slobodana Perovića 7, Filmski Grad, Beograd
Email: alegradent@mts.rs

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alegra Dent specijalistička stomatološka ordinacija
  • Alegra Dent stomatološka ordinacija,
  • stomatološka ordinacija beograd,
  • stomatolog čukarica,
  • Alegra Dent Beograd,
  • Alegra Dent radno vreme