Igralištance na Adi

5.0 | 2 ocena
Ulica: Ada Ciganlija bb, kafić Time Out
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Igralištance na Adi
Mobilni: 062/
www.clubtimeout.rs/igralistance

O nama

IGRALIŠTANCE NA ADI

Igralištance na Adi rezervisano je za male i velike avanturiste koji žele da provedu nezaboravne trenutke na obali “beogradskog mora”. Naša igraonica na otvorenom predstavlja jedinstven koncept zabave za decu u Beogradu, uz tim profesionalnih animatora koji organizuje brojne aktivnosti i kreativne radionice.

Savremeno dizajnirano Igralištance na Adi nalazi se u sklopu restorana Time Out na Makiškoj strani Savskog jezera. U našem raju za igranje dostupni su raznovrsni sadržaji za zabavu namenjeni deci različitog uzrasta, u prelepom prirodnom ambijentu, daleko od gradske buke i vreve.

Brojni tobogani, penjalice, poligoni spretnosti, kućice, autići, kao i velika trambolina, garantuju kvalitetno provedeno vreme i nezaboravnu avanturu na moru Beograda. Pored kompletno opremljenog igrališta na otvorenom, naše drugare očekuju različite aktivnosti, kao što su jahanje konjića i drugi doživljaji koji će im ostati u najlepšem sećanju.

Tokom vikenda Igralištance na Adi vrvi od kreativnosti, jer se tada održavaju interaktivne radionice koje vode profesionalni animatori. Kroz razne animacije i igrice koje razvijaju njihovu maštu i kreativnost, deca otkrivaju svet oko sebe, samostalno istražuju i jednostavno uživaju u igri.

Igralištance na Adi je prepoznatljivo po najboljim rođendanima i drugim dečijim proslavama, pri čemu je zakup prostora potpuno BESPLATAN. Ukoliko želite da Vaše dete obradujete prelepom proslavom rođendana, Igralištance na Adi je kao stvoreno za to. U jedinstvenom ambijentu na obali jezera slavljenika i njegove drugare očekuje puno dobrog provoda i najbolja zabava koju će dugo pamtiti.

Za roditelje je rezervisan prelepo uređen prostor na samoj obali beogradskog mora. Gostoprimstvo i ljubaznost profesionalnog osoblja je na zavidnom nivou, jer nam je najvažnije da se naši gosti osećaju prijatno i opušteno, dok uživaju u proslavi sa svojim gostima.

Radno vreme:

svaki dan od 08-01h

Posetite i našu Facebook stranicu:

Igralištance na Adi, Makiška strana, Ada Ciganlija bb, lokal 6, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Dečija igraonica EXTRA DAR - MAR, Nikolaja Gogolja 4, Čukarica, Beograd
  JUHU igraonica i diskoteka, Bulevar Zorana Đinđića 94 (blok 30, kod Novog Merkatora), Novi Beograd, Beograd
  Dečija igraonica Maštograd, Peđe Milosavljevića 76a, Novi Beograd, Beograd
  Dečija igraonica Sweet & Salty, Antifašističke borbe 23d, Novi Beograd, Beograd
  Arena Fun Factory dečija igraonica, Stefana Prvovenčanog 28, Voždovac, Beograd
  Dečija igraonica i diskoteka MI-MI LAND, Vodovodska 175e, Žarkovo, Čukarica, Beograd
  Dečija Igraonica Vijuganje, Vespučijeva 22, Novi Beograd, Beograd
  Lindo igraonica, Hadži Milentijeva 80, Vračar, Beograd
  Dečija igraonica Petar Pan, Miloja Zakica 15, Čukarica, Beograd
  Koko Land Igraonica, Omladinskih Brigada 65v, lok 23, 1 sprat, Novi Beograd, Beograd