O nama - IGRALIŠTANCE NA ADI


Igralištance na Adi rezervisano je za male i velike avanturiste koji žele da provedu nezaboravne trenutke na obali “beogradskog mora”. Naša igraonica na otvorenom predstavlja jedinstven koncept zabave za decu u Beogradu, uz tim profesionalnih animatora koji organizuje brojne aktivnosti i kreativne radionice.

Savremeno dizajnirano Igralištance na Adi nalazi se u sklopu restorana Time Out na Makiškoj strani Savskog jezera. U našem raju za igranje dostupni su raznovrsni sadržaji za zabavu namenjeni deci različitog uzrasta, u prelepom prirodnom ambijentu, daleko od gradske buke i vreve.

Brojni tobogani, penjalice, poligoni spretnosti, kućice, autići, kao i velika trambolina, garantuju kvalitetno provedeno vreme i nezaboravnu avanturu na moru Beograda. Pored kompletno opremljenog igrališta na otvorenom, naše drugare očekuju različite aktivnosti, kao što su jahanje konjića i drugi doživljaji koji će im ostati u najlepšem sećanju.

Tokom vikenda Igralištance na Adi vrvi od kreativnosti, jer se tada održavaju interaktivne radionice koje vode profesionalni animatori. Kroz razne animacije i igrice koje razvijaju njihovu maštu i kreativnost, deca otkrivaju svet oko sebe, samostalno istražuju i jednostavno uživaju u igri.

Igralištance na Adi je prepoznatljivo po najboljim rođendanima i drugim dečijim proslavama, pri čemu je zakup prostora potpuno BESPLATAN. Ukoliko želite da Vaše dete obradujete prelepom proslavom rođendana, Igralištance na Adi je kao stvoreno za to. U jedinstvenom ambijentu na obali jezera slavljenika i njegove drugare očekuje puno dobrog provoda i najbolja zabava koju će dugo pamtiti.

Za roditelje je rezervisan prelepo uređen prostor na samoj obali beogradskog mora. Gostoprimstvo i ljubaznost profesionalnog osoblja je na zavidnom nivou, jer nam je najvažnije da se naši gosti osećaju prijatno i opušteno, dok uživaju u proslavi sa svojim gostima.

Radno vreme:
svaki dan od 08-01h

Posetite i našu Facebook stranicu: Igralistance

Igralištance na Adi, Makiška strana, Ada Ciganlija bb, lokal 6, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Igralištance na Adi
  • Igralištance na Adi,
  • Igralištance na Adi Beograd,
  • Igralistance,
  • Igralištance Ada Ciganlija,
  • Igralištance na Adi Makiška strana,
  • Igralištance na Adi radno vreme