Dodaj firmu

Laser War

LaserWar je nova naprednija verzija LaserTaga. Potpuno bezbolna, zabavna sa originalnim replikama oružja koju možete igrati bilo gde u Novom Sadu.
Pročitaj više


Novi Sad

Proslava rođendana Amplituda

Proslavite rođendan o kojem će zaista da se priča, na jedinstven i originalan način, jer dobra zabava je zagarantovana svima koji se odluče da svoj ili rođendan svog deteta provedu u trambolina centru Amplituda.
Pročitaj više

Primorska 3
Novi Sad

Proslava rođendana Igraonica Amplituda

Fantastična i jedinstvena zabava namenjena svim uzrastima, ali kojoj se deca najviše raduju, dostupna Vam je u Novom Sadu u Trambolina centru Amplituda.
Pročitaj više

Primorska 3
Novi Sad

Kids Club 021

Igraonica i rođendaonica za vaše i naše najmlađe od 1 do 11 godina.
Pročitaj više

Branka Bajića 9ž
Novi Sad

Proslava rođendana Jupi Jee

Namenski uređen, besprekorno čist i prostran prostor za proslave dečijih rođendana, koji je obezbedio i kutak za roditelje, naći ćete u Novom Sadu, u ulici Janka Čmelika 5. Kod nas je sve prilagođeno dečijoj radosti i vašem uživanju.
Pročitaj više

Janka Čmelika 5
Novi Sad

Event Centar As

Izdavanje prostora za sve vrste Vaših događaja do 60 ljudi, u centru grada, svih sedam dana u nedelji + organizacija proslava!
Pročitaj više

Ilije Ognjanovića 8
Novi Sad

Zabavni Park Starli Rodjendaonica

Na Novom naselju, u Novom Sadu nalazi se najveći i najsavremeniji Zabavni park Starli.
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Stepe 56
Novi Sad

Zabavni Park Starli Dečija Igraonica

Zabavni park Starli postoji od 2009. godine na Novom naselju u Novom Sadu i čini ga tim posvećenih ljudi - pedagoga i vaspitača.
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Stepe 56
Novi Sad

Caffe igraonica Jungle mania

Obradujte Vaše dete najuzbudljivijom proslavom rođendana u predivnom ambijentu igraonice i rođendaonice Junglemania u Novom Sadu. Ono po čemu se naša igraonica izdvaja jesu stručni animatori i maštovito osmišljen program koji ima za cilj da ...
Pročitaj više

Bulevar Patrijaha Pavla 14c
Novi Sad

Rodjendaonica Sky club

Rođendaonica SKY CLUB organizuje nezaboravne proslave rođendana na dve lokacije u Novom Sadu. Ono po čemu se naša rođendaonica izdvaja je raznovrstan program i konstantna animacija dece od strane profesionalnog i stručnog tima animatora.
Pročitaj više

Ticanova 3
Novi Sad

Escape Room za decu Little Door 404

Little Door 404 je igraonica i rođendaonica za decu uzrasta od 7 do 12 godina koja nudi originalne i posebne proslave rođendana uz igranje Escape Room igara, prilagođenih njihovom uzrastu.
Pročitaj više

Lovćenska 2
Novi Sad

Kuglana Žabac Novi Sad

Rekreacija i zabava kakvu sve generacije obožavaju: bilijar, pikado, kuglanje! Kuglana Žabac - Mesto najbolje zabave u Novom Sadu.
Pročitaj više

Bulevar Oslobodjenja 27
Novi Sad
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane