PROSLAVA DEČIJIH RODJENDANA - izaberite prostor za Divan Dan

Laser War

LaserWar je nova naprednija verzija LaserTaga. Potpuno bezbolna, zabavna sa originalnim replikama oružja koju možete igrati bilo gde u Novom Sadu.
Pročitaj više

Proslava rođendana Amplituda

Primorska 3

Proslavite rođendan o kojem će zaista da se priča, na jedinstven i originalan način, jer dobra zabava je zagarantovana svima koji se odluče da svoj ili rođendan svog deteta provedu u trambolina centru Amplituda.
Pročitaj više

Proslava rođendana Igraonica Amplituda

Primorska 3

Fantastična i jedinstvena zabava namenjena svim uzrastima, ali kojoj se deca najviše raduju, dostupna Vam je u Novom Sadu u Trambolina centru Amplituda.
Pročitaj više

Kids Club 021

Branka Bajića 9ž

Igraonica i rođendaonica za vaše i naše najmlađe od 1 do 11 godina.
Pročitaj više

Proslava rođendana Jupi Jee

Janka Čmelika 5

Namenski uređen, besprekorno čist i prostran prostor za proslave dečijih rođendana, koji je obezbedio i kutak za roditelje, naći ćete u Novom Sadu, u ulici Janka Čmelika 5. Kod nas je sve prilagođeno dečijoj radosti i vašem uživanju.

Event Centar As

Ilije Ognjanovića 8

Izdavanje prostora za sve vrste Vaših događaja do 60 ljudi, u centru grada, svih sedam dana u nedelji + organizacija proslava!

Rodjendaonica Kreativni klub Novi Sad

Marka Miljanova 7

Za rođus iz snova, igraonica na tri nivoa!

Zabavni Park Starli Rodjendaonica

Bulevar Vojvode Stepe 56

Na Novom naselju, u Novom Sadu nalazi se najveći i najsavremeniji Zabavni park Starli.

Zabavni Park Starli Dečija Igraonica

Bulevar Vojvode Stepe 56

Zabavni park Starli postoji od 2009. godine na Novom naselju u Novom Sadu i čini ga tim posvećenih ljudi - pedagoga i vaspitača.

Caffe igraonica Jungle mania

Bulevar Patrijaha Pavla 14c

Obradujte Vaše dete najuzbudljivijom proslavom rođendana u predivnom ambijentu igraonice i rođendaonice Junglemania u Novom Sadu. Ono po čemu se naša igraonica izdvaja jesu stručni animatori i maštovito osmišljen program koji ima za cilj da ...

Rodjendaonica Sky club

Ticanova 3

Rođendaonica SKY CLUB organizuje nezaboravne proslave rođendana na dve lokacije u Novom Sadu. Ono po čemu se naša rođendaonica izdvaja je raznovrstan program i konstantna animacija dece od strane profesionalnog i stručnog tima animatora.

Idi na vrh strane