Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Projektovanje vikendica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Projektovanje vikendica

Savremeno doba nametnulo je svim ljudima žestok tempo, u kome se radi velikim intenzitetom, pri čemu ostaje veoma malo vremena za  odmor i relaksaciju. Naravno, čovek po svojoj prirodi nije stvoren samo za obaveze, koje neminovno vode stresu, već je neophodno „pobeći negde“, makar za vikend i prepustiti se čarima prirode, koja ljudski um u potpunosti regeneriše.

 

 

Upravo iz tog razloga, vikendica u planini, na primer, idealno je mesto za odmor i „punjenje baterija“. Posle takvog uživanja i opuštanja, vratićete se svom poslu još orniji, i rezultati vašeg rada biće daleko produktivniji. 

Kako se projektuju vikendice?

Recimo, da ste se odlučili da izgradite jednu ovakvu kuću za odmor, kupili ste plac i sada vam je potrebno znanje stručnjaka koji će projektovati vikendicu. Svakako, projektovanje nije za amatere ili ljude koji misle da je to lako i da bi mogli sami. 

Jedino profesionalci vam mogu garantovati da ćete konačnim ishodom u potpunosti biti zadovoljni, te da neće biti nekih nedostataka na kraju, koje možda nije ni moguće korigovati, ukoliko je projektovanje vršilo nestručno lice.

Mnogi ljudi će se složiti sa nama, da imati vikendicu, zaista je prava stvar. Da biste se u njoj osećali lepo, udobno i prijatno, najbolje je da projektovanje kuće za odmor prepustite arhitekti. 

Građenje vikendice ne može da prođe bez procesa nastajanja te je za početak izgradnje, neophodno projektovanje, i zbog toga se pravi nacrt, prema kojem će se maksimalno iskoristiti svaki deo tog prostora. 

Samo projektovanje znači da se vaše ideje ostvaruju i polako postaju stvarnost, u kojoj ćete uživati.

Projektovanje vikendice – iskustva

Stručna lica uzeće u obzir sve vaše želje, koje se tiču budućeg izgleda vikendice. Posle toga sledi razvijanje stilskog koncepta budućeg prostora, tako da on bude ne samo dobar i funkcionalan, već i estetski dopadljiv.

 

 

Uvek se teži potpunom razumevanju sa investitorom, korektnoj saradnji i maksimalnom izlaženju u susret kupcima povodom svih njihovih želja i zahteva.

Projektni biroi pružaju vam celokupni proces projektovanja i izgradnje, jer su samo tako u mogućnosti da pravovremeno reaguju u slučaju svake promene od prvobitnog plana i projekta.

Ukoliko nastojite da napravite vikendicu, prostor za odmor, potrebna vam je sigurna građevinska kompanija koja će sve vaše ideje i želje da pretvori u glavni projekat, a dalje taj projekat u vašu vikendicu iz mašte. 

Stručna lica poseduju znanja i iskustvo, pa se dizajniranje i izgradnja rade bez strogih šablona, kako bi se na najpovoljniji, najbrži i najbolji način, za vas sagradilo mesto za uživanje iz snova.

Uspešna izgradnja zavisi i od projektanata i od graditelja, jer celokupan posao zahteva odgovoran i predan pristup. Kada radite sa profesionalcima, možete im spokojno pokloniti svoje poverenje ma koliko da je složen projekat po kome se gradi, pa ćete na kraju dobiti vikendicu u kojoj će rado uživati vaša porodica i prijatelji.

Projektovanje vikendica – cena:

U proseku, potrebno je platiti od 50 evra najmanje za idejni projekat, do 500 evra i više za glavni projekat vaše vikendice. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate projektne biroe ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

02.11.2018
Nenad Pavlovic
Po meni je veoma bitno da se vikendica na pravilan nacin uklopi u svoju okolinu. Zbog toga je po meni najbolje da angazujete nekog profesionalca - arhitektu da vam to uradi.
15.05.2017
Zoran Asentic
Postovani CitaociTrenutno sam zainteresovan za ovu temu projektovanje vikendica iz razloga sto sam vec kupio plac od 500 m2 zemlle koja je prekrivena borovom sumom . Planiram na tom placu napraviti brvnaru / drvenu kucu / i pored nje ljetnikovac sa pecanom sa dva raznja i krusna pec mozda i bunar ako mi bude dozvoljeno od opstine . Sledeci korak je da nadjem dobrog projektanta da to sve uklopimo u ovu ideju . Naravno nebih volio da posjecem svu borovinu /steta je / .Dali ima neko savjet kako pronaci kvalitetnog projektanta da ostvarim svoju ideju.
15.05.2017
Zoran Asentic
Postovani CitaociTrenutno sam zainteresovan za ovu temu projektovanje vikendica iz razloga sto sam vec kupio plac od 500 m2 zemlle koja je prekrivena borovom sumom . Planiram na tom placu napraviti brvnaru / drvenu kucu / i pored nje ljetnikovac sa pecanom sa dva raznja i krusna pec mozda i bunar ako mi bude dozvoljeno od opstine . Sledeci korak je da nadjem dobrog projektanta da to sve uklopimo u ovu ideju . Naravno nebih volio da posjecem svu borovinu /steta je / .Dali ima neko savjet kako pronaci kvalitetnog projektanta da ostvarim svoju ideju.Hvala
10.05.2017
Filip Milutinovic
Ne znam samo koliko cesto mozete da se ovde opredeliti za neki provereni kvalitet.
25.04.2017
Marina Zivkovic
Sto se mene licno tice, moze ovo projektovanje da se uradi na jedan zaista i vise nego poseban nacin.
12.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, projektovanje vikendica pre ili kasnije sigurno da treba da se dosta plati.
29.03.2017
Jovana Milinkovic
Po meni nikada ono nije bilo nesto puno komplikovano.
14.03.2017
Todor Markovic
U svakom slucaju projektovanje vikendica nije bas toliko jefitno.
22.02.2017
Lea Stankovic
Sto se mene licno tice, svako projaktovanje vikendica je prica za sebe i kako god ada okrenete mora dosta da se plati.
06.02.2017
Janko Zivanovic
U svakom slucaju je projektovanje vikendica nesto sto moze da bude bas onako kvalitetno po potrebi uradjeno.
25.01.2017
Simona Vucinic
Konkretno, sot se mene tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
09.01.2017
Petar Jankovic
Zaista je projektovanje vikendica ipak nesto posebno. Ukoliko se bas za to budete odlucili sigurno se necete pokajati. Uvek je bolje od samog pocetka imati tacno predstavu sta radite.
19.12.2016
Marta Dencevic
Nema nista lepse, nego kada vidis bas neku lepu vikendicu. Samo onda po tom pitanju treba da se posavetujete sa nekim bas strucnim licem.
01.12.2016
Ivan Stojanovic
Najbolje bi bilo kada bi vam neko isprojektovao vikendicu tako da od samog pocetka imate tacno predstavu u kom pravcu treba da idete.
16.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju projektovanja vikendica, zaista je najbolje resenje da posetite studi Omniarch i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
26.10.2016
Jana Stankovic
Projektovanje vikendica je u danasnje vreme postao popirlicno unosa posao. Pre svega, akhitekte u proseku uzimaju 3 eura po kvdaratu sto je po meni i vise nego povoljno.
29.08.2016
Marko Petrovic
Po pitanju projektovanja vikendica su cene generalno nesto jeftinije nego sto je to situacija sa nekim drugim objektima. Veoma je vazno da vam se vikendica uklopi u celokupan ambijent.
22.07.2016
Dusan Markovic
Po meni je veoma bitno da se vikendica na pravilan nacin uklopi u svoju okolinu. Zbog toga je po meni najbolje da angazujete nekog profesionalca - arhitektu da vam to uradi.
22.06.2016
Petar Jankovic
Ne znam nesto previse o ovoj temi ali u sustini mogu da kazem da je veoma vazno izvrsiti pravilnu selekciju dobrog projektanta. Pre svega, veoma je vazna i lokacija na kojoj se vikendica nalazi, kako bi se na st bolji nacin uklopila u ambijent.