Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Montažne kuće
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Montažne kuće

Već duži niz godina montažne kuće su veoma popularne. Razloga za to ima zaista mnogo. Pre svega, kada neko krene da gradi zidanu, klasičnu kuću, onda je svakako svestan da je to jedan ogroman posao koji će potrajati duže vreme. Sa druge strane, ako određena porodica želi moderan i funkcionalan dom, u koji će se veoma brzo useliti, i to po sistemu ključ u ruke, onda je odabir montažne kuće zaista prava odluka.

montazne kuce

 

Montažna kuća

U našem tekstu možete da saznate mnoge korisne i zanimljive informacije vezane za montažne kuće. Pre svega, to su objekti koje birate kao iz kataloga. Postoje razni modeli ove vrste kuća, i vi ćete odabrati onaj koji zadovoljava vaše želje, potrebe i zahteve.

Montažne kuće iskustva

Pri odabiru montažne kuće, veoma je bitno koliko novca želite da izdvojite, pa ćete se time rukovoditi i kada birate model i njegovu kvadraturu. Montažne kuće mogu da budu male, ali i na sprat... – sve to je moguće pogledati i putem kataloga ali i web sajtova firmi koje se bave njihovom prodajom i izgradnjom.

Moderne montažne kuće

Firme koje prave montažne kuće imaju lepo osmišljene internet prezentacije, gde su prikazani modeli kuća, i navedene su sve karakteristike koje taj objekat ima. Ljude, tj. buduće kupce, pre svega zanima kvadratura objekta, raspored prostorija, njihova visina i druge karakteristike.

Montažne kuće moderne

Moderne montažne kuće su postale potreba savremenog čoveka, koji živi veoma brzo i želi da u što kraćem roku reši svoje stambeno pitanje. Naravno, postoje razlike između zidanih i montažnih kuća. Za montažne kuće, kupci se opredeljuju ponajviše zbog sjajnog odnosa između cene i kvaliteta.

Male montažne kuće

Do svog krova nad glavom možete doći veoma lako i brzo, tako što ćete kupiti malu montažnu kuću. Njihove cene su znatno niže od zidanih, a vreme izgradnje je mnogo kraće kod montažnih kuća.

Montažne kuće duplex

Montažne kuće mogu da budu i velike, i delovaće veoma luksuzno, ako se odlučite za duplex modele. Prostrana kvadratura i lep spoljni izgled, samo su neki od glavnih razloga zbog kojih se ljudi odlučuju za ove modele kuća.

Eko kuće

U današnje vreme, kada se pojačano vodi računa o zaštiti životne sredine, eko kuće još više dobijaju na svojoj popularnosti.

montazne kuce cena

 

Montažne eko kuće

Zidane kuće mogu da traju neograničeno, ako se pravilno održavaju, dok je kod montažnih kuća situacija nešto drugačije i one traju od 30 do 100 godina. U tom smislu, i cene montažnih kuća imaju širok raspon, od onih jeftinijih do skupih.

Montažne kuće ključ u ruke

Ključ u ruke je sistem koji voli većina ljudi, zbog toga što vam nudi mogućnost da se praktično, odmah uselite u montažnu kuću.

Montažne kuće na sprat

Montažne kuće mogu da budu izgrađene i na sprat. One su veoma energetski efikasne i ekološki održive.

Drvene montažne kuće

Drvene montažne kuće su takođe izuzetno popularne, jer je drvo uvek bilo izuzetno cenjen materijal za gradnju.

Montažne kuće drvene

Drvo je živ materijal, i u svaki dom će uneti duh prirode, stoga je često birano i za izgradnju montažnih kuća.

Montažne vikendice

Vikendice koje su montažne, često su rađene od drveta. Na ovaj način dobijate savrešeno uređen prostor za odmor i opuštanje.

Montažne kuće katalog

Montažne kuće birate iz kataloga. Kao što smo naveli, moguće je posetiti fizičko sedište firmi koje se bave njihovom prodajom i izgradnjom ili pogledati katalog online.

Montažne kuće cena

Montažne kuće nisu jeftine, kao što se često pogrešno misli. One imaju svoju realnu cenu u skladu sa kvalitetom, tako da postoje kuće čija je cena veoma pristupačna, ali na primer, imaju rok trajanja 30 godina, dok za montažnu duplex kuću koja ima vek trajanja od 100 godina, svakako treba izdvojiti više novca.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici na kojoj upravo čitate tekst.