Dodaj firmu

Projektovanje vikendica Mit Arh

Arhitektonski biro Mit Arh bavi se projektovanjem arhitektonskih objekata visokogradnje različitih namena. Iza nas je dugogodišnje iskustvo u radu i impozantan opus arhitektonskog stvaralaštva za koje smo dobili najeminentnije nagrade u bivš...
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 83/6
Palilula, Beograd

Projektovanje vikendica Design N

Projektni biro Design N pretvara vase zelje u stavrnost. Izrada kompletne tehnicke dokumentacije, kao i izrada projekta za kucu, izrada projekta legalizacije, izrada projekta enterijera
Pročitaj više

Gornjogradska 52a
Zemun, Beograd

Projektovanje vikendica je vazno, ukoliko zelimo savrsenu vikendicu. Savremeno doba nametnulo je svim ljudima žestok tempo, u kome se radi velikim intenzitetom, pri čemu ostaje veoma malo vremena za  odmor i relaksaciju. Naravno, čovek po svojoj prirodi nije stvoren samo za obaveze, koje neminovno vode stresu, već je neophodno „pobeći negde“, makar za vikend i prepustiti se čarima prirode, koja ljudski um u potpunosti regeneriše.

Upravo iz tog razloga, vikendica u planini, na primer, idealno je mesto za odmor i „punjenje baterija“. Posle takvog uživanja i opuštanja, vratićete se svom poslu još orniji, i rezultati vašeg rada biće daleko produktivniji. 

Kako se projektuju vikendice?

Recimo, da ste se odlučili da izgradite jednu ovakvu kuću za odmor, kupili ste plac i sada vam je potrebno znanje stručnjaka koji će projektovati vikendicu. Svakako, projektovanje nije za amatere ili ljude koji misle da je to lako i da bi mogli sami. 

Jedino profesionalci vam mogu garantovati da ćete konačnim ishodom u potpunosti biti zadovoljni, te da neće biti nekih nedostataka na kraju, koje možda nije ni moguće korigovati, ukoliko je projektovanje vršilo nestručno lice.

Mnogi ljudi će se složiti sa nama, da imati vikendicu, zaista je prava stvar. Da biste se u njoj osećali lepo, udobno i prijatno, najbolje je da projektovanje kuće za odmor prepustite arhitekti. 

Građenje vikendice ne može da prođe bez procesa nastajanja te je za početak izgradnje, neophodno projektovanje, i zbog toga se pravi nacrt, prema kojem će se maksimalno iskoristiti svaki deo tog prostora. 

Samo projektovanje znači da se vaše ideje ostvaruju i polako postaju stvarnost, u kojoj ćete uživati.

Projektovanje vikendice – iskustva

Stručna lica uzeće u obzir sve vaše želje, koje se tiču budućeg izgleda vikendice. Posle toga sledi razvijanje stilskog koncepta budućeg prostora, tako da on bude ne samo dobar i funkcionalan, već i estetski dopadljiv.

Uvek se teži potpunom razumevanju sa investitorom, korektnoj saradnji i maksimalnom izlaženju u susret kupcima povodom svih njihovih želja i zahteva.

Projektni biroi pružaju vam celokupni proces projektovanja i izgradnje, jer su samo tako u mogućnosti da pravovremeno reaguju u slučaju svake promene od prvobitnog plana i projekta.

Ukoliko nastojite da napravite vikendicu, prostor za odmor, potrebna vam je sigurna građevinska kompanija koja će sve vaše ideje i želje da pretvori u glavni projekat, a dalje taj projekat u vašu vikendicu iz mašte. 

Stručna lica poseduju znanja i iskustvo, pa se dizajniranje i izgradnja rade bez strogih šablona, kako bi se na najpovoljniji, najbrži i najbolji način, za vas sagradilo mesto za uživanje iz snova.

Uspešna izgradnja zavisi i od projektanata i od graditelja, jer celokupan posao zahteva odgovoran i predan pristup. Kada radite sa profesionalcima, možete im spokojno pokloniti svoje poverenje ma koliko da je složen projekat po kome se gradi, pa ćete na kraju dobiti vikendicu u kojoj će rado uživati vaša porodica i prijatelji.

Projektovanje vikendica – cena:

U proseku, potrebno je platiti od 50 evra najmanje za idejni projekat, do 500 evra i više za glavni projekat vaše vikendice. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate projektne biroe ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane