Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Arhitekta
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Arhitekta

Možda zidate svoju novu porodičnu kuću ili opremate enterijer? Svakako, možete se i sami upustiti u taj poduhvat. Ali, kao što to u životu obično biva, kada radimo posao za koji nismo stručni, niti školovani, ne možemo očekivati vrhunske rezultate.

 

 

Mi ćemo smisliti lep eksterijer kuće – arhitekta će nacrtati još lepši; mi ćemo zamisliti boju zidova u enterijeru, dizajn kuhinje ili nameštaj u spavaćoj sobi – arhitekta će to uraditi na sasvim drugačiji način, i mi ćemo ostati zapanjeni.

Shvatate poentu – prepušteni iskusnoj dirigentskoj palici arhitekte, vaš životni ili radni prostor, zablistaće i spolja i iznutra, na način na koji sami nikada ne bismo postigli.

Arhitekte

Možda se pitate, kako da odaberete pravog stručnjaka, koji poseduje istančan ukus i oko za lepo? Postoji mala caka, a to je da posetite prostor odabrane firme koja će vam pružiti arhitektonske usluge.

Zašto? Razlog je veoma jednostavan. Prostor u kome rade arhitekte, projektovali su oni sami za svoje potrebe. To na određen način, predstavlja reklamu „iz prve ruke“, i govori puno o pristupu arhitekturi, estetskim vrednostima, metodologijama kojima se raspolaže, profesionalnim ciljevima... Takođe, prostor arhitekte će vam reći i o njegovom karakteru i ličnosti, kao što će sutra i vaše kancelarije ili dnevna soba govoriti drugima o vama.

Arhitekta enterijera

Svako od nas želi da dom u kome živi odiše harmonijom, ukusom, stilom i prefinjenošću. Zasigurno ne želite stan opremljen na takav način da se u njemu ne osećate prijatno, kao ni vaši gosti, već naprotiv – životni kutak koji predstavlja oazu mira i opuštenosti nakon stresnog radnog dana.

Takođe, uređenje poslovnog prostora može vašim zaposlenim radnicima podići nivo produktivnosti, ali i negativno uticati jer pojačava stres. Svemu tome mogu doprineti samo boje koje ste odabrali za prostor, na primer. 

Arhitektonski biro

Mnogi ljudi žele da promene dosadašnji izgled svog prostora, jer su se i previše navikli na isti, i žele osveženje, nešto nesvakidašnje i drugačije. Sami teško mogu da osmisle šta bi to bilo, jer se tu lako može promašiti, pa da umesto umetničke crte dobijemo najgori kič.

 

 

Dolazak u arhitektonski biro i razgovor sa stručnim licima koje ćete angažovati, doprinosi tome da se sve moguće greške izbegnu, i da se kompletno uredi enterijer vašeg stana ili radnog mesta tako da ispunjava najviše estetske i funkcionalne kriterijume.

Usluge arhitekte

Stručni timovi vam mogu pružiti najrazličitije usluge, počevši od kompletnog nadzora prilikom gradnje bilo kog objekta, od velikih zgrada do porodične kuće, megamarketa i slično.

Arhitekte najpre projektuju a potom i nadziru radove, a posao im se sastoji i u tome da u potpunosti isprate zahteve kako investitora, tako i korisnika.

U drugoj varijanti, kada želite da opremite enterijer, i nalazite se u velikoj dilemi, najbolje je pozvati u pomoć arhitektu koji će to rešiti na najbrži i najbolji način. 

Arhitekte cena:

Pošto ste sa čitanjem našeg teksta stigli do ovih redova, svakako vas zanimaju cene usluga, pa ćemo navesti najznačajnije: idejno rešenje u dve varijante, od 4,5 evra po metru kvadratnom  pa naviše; snimanje postojećeg stanja, od 2,5 evra po kvadratnom metru i naviše; ako želite da vidite prikaz prostora ili enterijera u 3D, cena je u proseku 4,5 evra po m2; za izradu premera i predračuna radova, cena je od 3%; nadzor pri izvođenju radova – cena od 4 evra u proseku po kvadratnom metru.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

10.05.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, on je uvek bio nesto posebno.
25.04.2017
Lea Stankovic
Po meni je sigurno samo to da svaki arhitekta ima neke svoje umetetnicke ideje.
12.04.2017
Todor Markovic
Po meni su sve arhitekte bezobrazno skupe. Nista tu po meni nema neobicno.
29.03.2017
Simona Vucinic
Svaki dobar arhitekta ima neke svoje bas onako dobre cene.
14.03.2017
Janko Zivanovic
Problem je u tome sto svaki arhitetka zivi u svom nekom svetu maste u stvarnosti.
22.02.2017
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, iz licnog iskustva mogu da kazem da arhitekta nije nikakvo bacanje para.
06.02.2017
Petar Jankovic
Ako mene pitate, samo je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Ako bas to budete uradili, sigurno je samo to da se necete pokajati.
25.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Dobar arhitekta uzima bar 6 eura po kvadratu. To je neka minimalna cena i pri tome svaki arhitekta ako je dobar ima posla preko glave.
09.01.2017
Ivan Stojanovic
Verujte dobra ideja je nesto sto najvise kosta. Tako da ako se odlucite za nekog arhitektu, ne treba da vam bude zao da platite koliko treba za njegov rad.
19.12.2016
Nikolina Pantelic
Ako mene licno pitate, po pitanju arhitekte pazljivo treba da birate i odmah treba da znate da ce mnogi da vas zavlace.
01.12.2016
Marko Petrovic
Koliko mogu da vidim, puno je kvlaitentih arhitekata u danasnje vreme. Naravno, sve zavisi od toga kakve tacno planove imate.
16.11.2016
Jana Stankovic
Ukoliko vam je potreban dobar i kvalitetan arhitekta, imam da vam preporucim jednog. On radi u agenciji Steel Plus u koju zaista mozete da imate puno poverenje.
26.10.2016
Biljana Brankovic
Slazem se sa tim da je u danasnje vreme jako veliki izbor ali definitivno morate da pazite. Jednostavno, morate da nadjete arhitektu koji ce u potpunosti odgovarati vasem ukusu i stilu.
29.08.2016
Dusan Markovic
Veliki je borj arhitekata koji na jedan kvalitetan nacin u Beogradu mogu da vam pruze neku od usluga za koje su se skolovali. Bez obzira da li govorimo o projektovanju enterijera ili eksterijera sve cene se uvek obracunavaju po kvadratu.