Arhitektonski studio Mit Arh

  • 3
5.00 | 3 ocena

O nama - ARHITEKTONSKI STUDIO MIT ARH


Mit Arh arhitektonski biro osnovan je 2006. godine sa ciljem da se bavi projektovanjem arhitektonskih objekata svih namena, kao što su stambeni, poslovni, sportski, hotelski, muzejski i industrijski objekti. Na tom planu smo ostvarili značajne rezultate u pogledu izvedenih objekata, a naročito u pogledu uspeha na konkursima na kojima smo dobili značajan broj nagrada i otkupa.

Koncept organizacije arhitektonskog studia Mit Arh Beograd baziran je na mešavini iskustva i mladalačke energije, a po strukturi smo mala kompanija sa tendencijom rasta. Cilj takve organizacione koncepcije je postizanje maksimalnih rezultata u procesu projektovanja što, podrazumeva uspostavljanje najracionalnije ravnoteže između kvalitetnog arhitektonskog izraza (u pogledu arhitektonske skladnosti i savremenosti) i funkcionalnosti (u pogledu ekonomičnosti objekata, kako u procesu izgradnje, tako i održavanja).

Studio Mit Arh je organizovan tako da je osnova delovanja, odnosno pružanja usluga, projektovanje objekata visokogradnje svih namena i tipova. Koncept našeg profesionalnog delovanja je optimalizacija funkcionalne organizacije prostora objekata u zavisnosti od njihove namene, i oblikovanje objekata u formi savremenog arhitektonskog izraza. Studio je preduzeo aktivnosti da prilagodi svoju organizaciju i delatnost ISO standardima i da pribavi trenutno važeće ISO standarde.

Prilikom oblikovanja objekata, funkcionalne organizacije i materijalizacije fasade i unutrašnjih prostora rukovodimo se savremenim principima optimalnih odnosa u pogledu ekonomičnosti investicije, kao i troškova u periodu eksplatacije objekta. Takođe, u celom procesu projektovanja vodimo računa o svim savremenim ekološkim aspektima kako izgradnje, tako i eksploatacije objekata, u pogledu štednje energije i upotrebe recikliranih materijala.

Osnova naših aktivnosti je na projektovanju objekata visokogradnje. Arhitektura objekata u pogledu arhitektonskog izraza se zasniva na brendu našeg projektantskog tima, koji čine prof. Branislav Mitrović i čitav niz mlađih saradnika koji su ostvarili impozantan opus arhitektonskog stvaralaštva, za koje smo dobili najeminentnije nagrade u bivšoj Jugoslaviji i Republici Srbiji.

Imamo izuzetno kvalitetne saradnike svih potrebnih struka koji zaokružuju proces projektovanja jednog objekta visokogradnje i omogućavaju da se izgradi ekonomičan i funkcionalan objekat u skladu sa savremenim ekološkim zahtevima (građevinske inženjere, elektroinženjere energetike, telekomuikacija i svih nivoa osiguranja objekata, mašinske inženjere za grejanje ventilaciju i liftove).

Studio Mit Arh je u mogućnosti da u svojim projektantskim aktivnostima zaokruži celokupan proces projektantskih usluga kako arhitektonsko-građevinskih, tako i svih neophodnih i pratećih instalacija i instalacionih sistema, koji zaokružuju funkcionisanje jednog objekta visokogradnje.

Radno vreme:
Ponedeljak – subota od 08-16h

Arhitektonski biro Mit Arh, Bulevar despota Stefana 83/6, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

15.05.2018 01:39
Svetlana Andric

Studio MIT ARH moze da sepohvali sto poseduje mogucnost da u svojim projektantskim aktivnostima zaokruzi celokupan proces projektantskih usluga kako arhitetonsko-gradjevinskih,tako i svih neophodnih i pratecih instalacija instalacionih sistema,koji zaokruzuju funkcionisanje jednogobjekta visokogradnje. Vrhunski kvalitet!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Projektovanje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Arhitektonski studio Mit Arh
  • Mit Arh,
  • Mit Arh Beograd,
  • Mit Arh arhitektonski biro,
  • arhitektonski biro Mit Arh Palilula,
  • Mit Arh arhitektonski biro radno vreme