Arhitektonski studio Mit Arh

4.2 | 5 ocena
Ulica: Bulevar Despota Stefana 83/6
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Arhitektonski studio Mit Arh
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.mitarh.rs

O nama

ARHITEKTONSKI STUDIO MIT ARH

Mit Arh arhitektonski biro osnovan je 2006. godine sa ciljem da se bavi projektovanjem arhitektonskih objekata svih namena, kao što su stambeni, poslovni, sportski, hotelski, muzejski i industrijski objekti. Na tom planu smo ostvarili značajne rezultate u pogledu izvedenih objekata, a naročito u pogledu uspeha na konkursima na kojima smo dobili značajan broj nagrada i otkupa.

Koncept organizacije arhitektonskog studia Mit Arh Beograd baziran je na mešavini iskustva i mladalačke energije, a po strukturi smo mala kompanija sa tendencijom rasta. Cilj takve organizacione koncepcije je postizanje maksimalnih rezultata u procesu projektovanja što, podrazumeva uspostavljanje najracionalnije ravnoteže između kvalitetnog arhitektonskog izraza (u pogledu arhitektonske skladnosti i savremenosti) i funkcionalnosti (u pogledu ekonomičnosti objekata, kako u procesu izgradnje, tako i održavanja).

Studio Mit Arh je organizovan tako da je osnova delovanja, odnosno pružanja usluga, projektovanje objekata visokogradnje svih namena i tipova. Koncept našeg profesionalnog delovanja je optimalizacija funkcionalne organizacije prostora objekata u zavisnosti od njihove namene, i oblikovanje objekata u formi savremenog arhitektonskog izraza. Studio je preduzeo aktivnosti da prilagodi svoju organizaciju i delatnost ISO standardima i da pribavi trenutno važeće ISO standarde.

Prilikom oblikovanja objekata, funkcionalne organizacije i materijalizacije fasade i unutrašnjih prostora rukovodimo se savremenim principima optimalnih odnosa u pogledu ekonomičnosti investicije, kao i troškova u periodu eksplatacije objekta. Takođe, u celom procesu projektovanja vodimo računa o svim savremenim ekološkim aspektima kako izgradnje, tako i eksploatacije objekata, u pogledu štednje energije i upotrebe recikliranih materijala.

Osnova naših aktivnosti je na projektovanju objekata visokogradnje. Arhitektura objekata u pogledu arhitektonskog izraza se zasniva na brendu našeg projektantskog tima, koji čine prof. Branislav Mitrović i čitav niz mlađih saradnika koji su ostvarili impozantan opus arhitektonskog stvaralaštva, za koje smo dobili najeminentnije nagrade u bivšoj Jugoslaviji i Republici Srbiji.

Imamo izuzetno kvalitetne saradnike svih potrebnih struka koji zaokružuju proces projektovanja jednog objekta visokogradnje i omogućavaju da se izgradi ekonomičan i funkcionalan objekat u skladu sa savremenim ekološkim zahtevima (građevinske inženjere, elektroinženjere energetike, telekomuikacija i svih nivoa osiguranja objekata, mašinske inženjere za grejanje ventilaciju i liftove).

Studio Mit Arh je u mogućnosti da u svojim projektantskim aktivnostima zaokruži celokupan proces projektantskih usluga kako arhitektonsko-građevinskih, tako i svih neophodnih i pratećih instalacija i instalacionih sistema, koji zaokružuju funkcionisanje jednog objekta visokogradnje.

Radno vreme:

Ponedeljak – subota od 08-16h

Arhitektonski biro Mit Arh, Bulevar despota Stefana 83/6, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Svetlana Andric
  15.05.2018 01:39

  Studio MIT ARH moze da sepohvali sto poseduje mogucnost da u svojim projektantskim aktivnostima zaokruzi celokupan proces projektantskih usluga kako arhitetonsko-gradjevinskih,tako i svih neophodnih i pratecih instalacija instalacionih sistema,koji zaokruzuju funkcionisanje jednogobjekta visokogradnje. Vrhunski kvalitet!

  Firme u blizini

  Design N - projektovanje i legalizacija objekata, Gornjogradska 52a, Zemun, Beograd
  Omniarch, Majakovskog 2, Zemun, Beograd
  A2 arhitektonsko projektni biro, Lijačka 15v, Voždovac, Beograd
  HSG - Hydrosol Group, Jovana Miodragovića 28c, Zemun, Beograd
  Polygonal - Projektni biro, Mike Ćurčića 150, Barajevo, Beograd