Dodaj firmu

Projektovanje enterijera ID Concept

Uredite Vaš životni ili radni prostor po meri uz profesionalnu pomoć firme ID Concept. Projektovanje enterijera, izrada idejnih rešenja, dizajn nameštaja vrši se od strane stručnog tima dizajnera, dok naši ekspeditivni, tačni i precizni majstori sve to pretvaraju u stvarnost.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Snup Arch dizajn enterijera

Snup Arch bavi se dizajnom enterijera, projektovanjem enterijera i izradom 3D crteža po želji klijenata kako u Beogradu tako i u celoj Srbiji.
Pročitaj više

Srbija
Beograd

Doonya Design projektovanje i dizajn enterijera

Dizajn enterijera, izrada rendera za poslovne i stambene prostore. Dizajn kuhinje, dnevne sobe, poslovnih prostora i elemenata u Beogradu
Pročitaj više

Ljubiše Miodragovića 27
Zvezdara, Beograd

Projektovanje enterijera Jug

Preduzeće Jug Enterijer več duže od decenije bavi se renoviranjem stambenih i poslovnih objekata na teritoriji Beograda i cele Srbije
Pročitaj više

Ustanička 189, lokal 8a
Zvezdara, Beograd

Projektovanje enterijera Des Design

Firma „Des Design“ bavi se dizajniranjem unikatnog nameštaja i opremanja enterijera stambenih objekata, lokala, poslovnih objekata.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Projektovanje enterijera Vujnović enterijeri

Vujnović enterijeri bave se kompletnim rešenjima za ugradnju, dizajn, projektovanje podnih obloga. Ekskluzivni su distributeri „Forbo“ proizvođača podnih obloga u Srbiji.
Pročitaj više

Đorđa Stanojevića 35, TC Roda
Novi Beograd, Beograd

Alena Emin studio za dizajn tekstila i zavesa

Alena Emin studio za dizajn tekstila i zavesa je nova firma ali u njoj rade izuzetno kvalitetni stručnjaci i dizajneri. Bave se izradom tekstila i zavesa po meri, koristeći širok izbor najkvalitetnijih materijala kako bi ostvarili i najzahtevnije zamisli svojih klijenata
Pročitaj više

Stevana Opačića 3
Rakovica, Beograd

Projektovanje enterijera Mit Arh

Arhitektonski biro Mit Arh bavi se projektovanjem arhitektonskih objekata visokogradnje različitih namena. Iza nas je dugogodišnje iskustvo u radu i impozantan opus arhitektonskog stvaralaštva za koje smo dobili najeminentnije nagrade u bivšoj Jugoslaviji i Srbiji
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 83/6
Palilula, Beograd

Projektovanje enterijera Moja4zida

Ukoliko renovirate stan ili adaptirate lokal, sigurno će vam za detaljniju sliku biti potrebno konsultovanje sa profesionalnim enterijeristom, koji će vam, veoma povoljno, izraditi 3D model enterijera.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Carnojevica 166
Novi Beograd, Beograd

Omniarch

OmniArch d.o.o. nudi sledece usluge:Projektovanje i izvođenje novih objekata,Rekonstrukcija objekata,Adaptacija objekata,Sanacija objekata,Dizajn i izvođenje enterijera,Dizajn bašte,Uređenje ravnih krovnih terasa kao i Izrada 3D modela i animacija.
Pročitaj više

Majakovskog 2
Zemun, Beograd

Projektovanje enterijera Design N

Projektni biro Design N pretvara vase zelje u stavrnost. Izrada kompletne tehnicke dokumentacije, kao i izrada projekta za kucu, izrada projekta legalizacije, izrada projekta enterijera
Pročitaj više

Gornjogradska 52a
Zemun, Beograd

Projektovanje enterijera jednako je vazno kao i projektovanje eksterijera. Veoma je važan eksterijer, odnosno spoljašnjost stambene zgrade ili porodične kuće, ali jednako važan je i enterijer, ili drugim rečima kazano, izgled unutrašnjeg prostora stambenog objekta.

Kada kažemo enterijer, pri tome mislimo i na unutrašnjost poslovnih objekata, restorana, hotela, radnih kabineta, vila i slično. Na ovom poslu radiće tim arhitekata i dizajnera, koji će osmisliti uređenje prostora i raspored nameštaja u unutrašnjem prostoru.

Pored toga, potrebno je urediti zidove, podove i plafone.

Važno je napomenuti da se enterijer uređuje kombinacijom materijala, boja, osvetljenja i nameštaja.

Projektovanje enterijera – iskustva

Najpre se izradi koncept nekog prostora, a potom idejni projekat koji se bavi svih segmentima enterijera, kao što smo naveli u pitanju su podovi, zidovi, plafoni, osvetljenje, nameštaj, pa sve do najsitnijih detalja koji će se nalaziti u enterijeru.

Kada vam profesionalni inženjeri i projektanti uređuju izgled enterijera prikazaće vam rešenja u 3D slici. Uz projekte se rade i svi potrebni tehnički crteži sa detaljnim opisima osvetljenja, materijala, kao i ostalih segmenata razrade.

Šta sve podrazumeva enterijer?

Možemo reći da je enterijer opis unutrašnjosti prostora. Pod tim mislimo da li dnevna soba ima na primer, staklene lustere ili plafonjere, da li je okrečena u belo ili u nekoj drugoj boji ili je obložena tapetama, te da li je plafon visok ili nizak...

Enterijer dalje podrazumeva šta se sve nalazi u toj dnevnoj sobi: krevet, veliki orman od punog drveta, ugaona garnitura, stakleni sto... 

Sa vama će biti razgovarano o ovim detaljima, kako bi se dobila slika onoga što želite od unutrašnjosti svog doma ili poslovnog prostora.

Smisao enterijera jeste da svakodnevni život u prostoru učini kvalitetnijim i lepšim. Ljudi često vole nameštaj po meri. On omogućava maksimalno iskorištavanje prostora, a izrađuje se pre svega za dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila, spavaće i dečije sobe.

Potrebno je da nameštaj po meri bude udoban i funkcionalan. Pošto se sve pravi po određenim dimenzijama, možete eksperimentisati sa različitim oblicima. 

Najvažnije je znati o uređenju prostora da zidovi ne smeju biti prazni, često ono što uradimo sa dizajnom zidova više utiče na celokupan enterijer od samog nameštaja koji se nalazi u njemu.

Kako odabrati zidne materijale?

Pri samom projektovanju, veoma je bitno pravilno odabrati nijanse materijala zidnih površina. To može doprineti, na primer, boljoj osunčanosti prostora. Kada ulazimo u bilo koju unutrašnjost prostora, prvo što primetimo su upravo – zidovi. Stoga bi im trebalo posvetiti posebnu pažnju. 

To se postiže pravim odabirom reljefnih struktura, nijansa, boja, dekorativnim oblogama... Pri svemu tome mora se voditi računa o harmoničnosti između zidova i nameštaja, te stolarije – prozora i vrata.

Stručnjaci za opremanje prostora često predlažu prirodni kamen, koji ima lep izgled, čvrstoću i trajnost. Od veoma sitnih do krupnih delova, moguće je slagati najrazličitije mozaike. Pri tome, kamen može biti u raznim nijansama. 

Kako odabrati podne obloge?

Trebalo bi izabrati kvalitetne i prijatne materijale. Možete birati između laminatnih podova, parketa, koji se postavljaju na razne načine. Potrebno je reći da je površina poda najobimniji deo nekog prostora, pa je stoga veoma važno kakve ćemo podne obloge izabrati. 

Imajte u vidu, da izbor podnih obloga utiče i na sve ostalo, tj. kako ćete dizajnirati zidove kao i celokupan izgled vašeg enterijera. 

Projektovanje enterijera – cena:

Idejni projekat, cena od 150 evra za prostore do 50 kvm.

Idejni projekat i razrada usvojene varijante, cena od 12 evra po m2.

Konsalting, od 15 evra po kvadratnom metru.

Enterijerski nadzor, potrebno je izdvojiti 20 evra po kvadratu prostora.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane