Dodaj firmu

Arhitekta Mit Arh

Arhitektonski biro Mit Arh bavi se projektovanjem arhitektonskih objekata visokogradnje različitih namena. Iza nas je dugogodišnje iskustvo u radu i impozantan opus arhitektonskog stvaralaštva za koje smo dobili najeminentnije nagrade u bivš...
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 83/6
Palilula, Beograd

Arhitekta Design N

Projektni biro Design N pretvara vase zelje u stavrnost. Izrada kompletne tehnicke dokumentacije, kao i izrada projekta za kucu, izrada projekta legalizacije, izrada projekta enterijera
Pročitaj više

Gornjogradska 52a
Zemun, Beograd

Sta radi arhitekta? Možda zidate svoju novu porodičnu kuću ili opremate enterijer? Svakako, možete se i sami upustiti u taj poduhvat. Ali, kao što to u životu obično biva, kada radimo posao za koji nismo stručni, niti školovani, ne možemo očekivati vrhunske rezultate.

Mi ćemo smisliti lep eksterijer kuće – arhitekta će nacrtati još lepši; mi ćemo zamisliti boju zidova u enterijeru, dizajn kuhinje ili nameštaj u spavaćoj sobi – arhitekta će to uraditi na sasvim drugačiji način, i mi ćemo ostati zapanjeni.

Shvatate poentu – prepušteni iskusnoj dirigentskoj palici arhitekte, vaš životni ili radni prostor, zablistaće i spolja i iznutra, na način na koji sami nikada ne bismo postigli.

Arhitekte

Možda se pitate, kako da odaberete pravog stručnjaka, koji poseduje istančan ukus i oko za lepo? Postoji mala caka, a to je da posetite prostor odabrane firme koja će vam pružiti arhitektonske usluge.

Zašto? Razlog je veoma jednostavan. Prostor u kome rade arhitekte, projektovali su oni sami za svoje potrebe. To na određen način, predstavlja reklamu „iz prve ruke“, i govori puno o pristupu arhitekturi, estetskim vrednostima, metodologijama kojima se raspolaže, profesionalnim ciljevima... Takođe, prostor arhitekte će vam reći i o njegovom karakteru i ličnosti, kao što će sutra i vaše kancelarije ili dnevna soba govoriti drugima o vama.

Arhitekta enterijera

Svako od nas želi da dom u kome živi odiše harmonijom, ukusom, stilom i prefinjenošću. Zasigurno ne želite stan opremljen na takav način da se u njemu ne osećate prijatno, kao ni vaši gosti, već naprotiv – životni kutak koji predstavlja oazu mira i opuštenosti nakon stresnog radnog dana.

Takođe, uređenje poslovnog prostora može vašim zaposlenim radnicima podići nivo produktivnosti, ali i negativno uticati jer pojačava stres. Svemu tome mogu doprineti samo boje koje ste odabrali za prostor, na primer. 

Arhitektonski biro

Mnogi ljudi žele da promene dosadašnji izgled svog prostora, jer su se i previše navikli na isti, i žele osveženje, nešto nesvakidašnje i drugačije. Sami teško mogu da osmisle šta bi to bilo, jer se tu lako može promašiti, pa da umesto umetničke crte dobijemo najgori kič.

Dolazak u arhitektonski biro i razgovor sa stručnim licima koje ćete angažovati, doprinosi tome da se sve moguće greške izbegnu, i da se kompletno uredi enterijer vašeg stana ili radnog mesta tako da ispunjava najviše estetske i funkcionalne kriterijume.

Usluge arhitekte

Stručni timovi vam mogu pružiti najrazličitije usluge, počevši od kompletnog nadzora prilikom gradnje bilo kog objekta, od velikih zgrada do porodične kuće, megamarketa i slično.

Arhitekte najpre projektuju a potom i nadziru radove, a posao im se sastoji i u tome da u potpunosti isprate zahteve kako investitora, tako i korisnika.

U drugoj varijanti, kada želite da opremite enterijer, i nalazite se u velikoj dilemi, najbolje je pozvati u pomoć arhitektu koji će to rešiti na najbrži i najbolji način. 

Arhitekte cena:

Pošto ste sa čitanjem našeg teksta stigli do ovih redova, svakako vas zanimaju cene usluga, pa ćemo navesti najznačajnije: idejno rešenje u dve varijante, od 4, 5 evra po metru kvadratnom  pa naviše; snimanje postojećeg stanja, od 2, 5 evra po kvadratnom metru i naviše; ako želite da vidite prikaz prostora ili enterijera u 3D, cena je u proseku 4, 5 evra po m2; za izradu premera i predračuna radova, cena je od 3%; nadzor pri izvođenju radova – cena od 4 evra u proseku po kvadratnom metru.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane