Projektovanje Beograd

Kontakt podaci za vašu firmu

Design N - projektovanje i legalizacija objekata

  • 9
5.0 | 12 ocena
Projektni biro Design N pretvara vase zelje u stavrnost. Izrada kompletne tehnicke dokumentacije, kao i izrada projekta za kucu, izrada projekta legalizacije, izrada projekta enterijera...
Pročitaj više
Gornjogradska 52a, Zemun
Zemun,Beograd

Omniarch

  • 1
5.0 | 3 ocena
OmniArch d.o.o. nudi sledece usluge:Projektovanje i izvođenje novih objekata,Rekonstrukcija objekata,Adaptacija objekata,Sanacija objekata,Dizajn i izvođenje enterijera,Dizajn bašte,Uređenje ravnih krovnih terasa kao i Izrada 3D modela i a...
Pročitaj više
Majakovskog 2
Zemun,Beograd

A2 arhitektonsko projektni biro

  • 4
4.9 | 9 ocena
Projektni biro A2 iz Beograda, sa više od 30 godina iskustva, bavi se izradom kompletne dokumentacije u procesu legalizacije, kao i prilikom dobijanja građevinske dozvole. Takođe, nudimo usluge projektovanja enterijera Vašeg prostora, sa 2...
Pročitaj više
Lijacka 15v
Voždovac,Beograd

HSG - Hydrosol Group

  • 1
5.0 | 1 ocena
Projektovanje vodovoda i kanalizacije za javne, privatne i stambene objekte, osnovna je delatnost firme HSG Hydrosol Group iz Beograda. Pored dugogodišnjeg iskustva, posebno naglašavamo da posedujemo sve neophodne licence za projektovanje ...
Pročitaj više
Jovana Miodragovića 28c
Zemun,Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći ćemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Projektovanje
Pitaj firme

Arhitektonski studio Mit Arh

  • 2
5.0 | 2 ocena
Arhitektonski biro Mit Arh bavi se projektovanjem arhitektonskih objekata visokogradnje različitih namena. Iza nas je dugogodišnje iskustvo u radu i impozantan opus arhitektonskog stvaralaštva za koje smo dobili najeminentnije nagrade u bi...
Pročitaj više
Bulevar Despota Stefana 83/6
Palilula,Beograd
Dizajn enterijera Comforteam...
Pročitaj više
Steel plus projektovanje...
Pročitaj više
Zugay projektovanje...
Pročitaj više
ArhiM projektovanje...
Pročitaj više
Atelier Eva Vaništa Lazarević...
Pročitaj više
Dci preduzece za projektovanje i inzenjering...
Pročitaj više
Uma Stadion...
Pročitaj više
Paso inzenjering...
Pročitaj više
Cepro projektovanje...
Pročitaj više
Chempoint inzenjering...
Pročitaj više
BMSK projektovanje...
Pročitaj više
Daam studio...
Pročitaj više
EKO projekt studio...
Pročitaj više
ITB Projekt Centar...
Pročitaj više
Kontura projektovanje...
Pročitaj više
Provex projektovanje...
Pročitaj više
27 jun projektovanje...
Pročitaj više
A4 studio...
Pročitaj više
Abs minel projekt inzenjering...
Pročitaj više
Ag Maritimo projektovanje...
Pročitaj više

Iskustva i komentari posetilaca

15.05.2018 01:39
Svetlana Andric
Studio MIT ARH moze da sepohvali sto poseduje mogucnost da u svojim projektantskim aktivnostima zaokruzi celokupan proces projektantskih usluga kako arhitetonsko-gradjevinskih,tako i svih neophodnih i pratecih instalacija instalacionih sistema,koji zaokruzuju funkcionisanje jednogobjekta visokogradnje. Vrhunski kvalitet!
15.05.2018 01:31
Tihomir Senic
Pre svega jeko je vazno da se samo projektovanje kanalizacije uradi na pravi nacin.Ako osnova nije kako valja,onda ni ostatak projekta nece valjati. Nude vam uspesno projektovanje kamalizacije,vodovoda takodje i hidrotehnickih objekata. Sjajni ste!
15.05.2018 01:24
Jelena Jovanovic
Preporucila bih OMNIARSCH kompaniju jer posluju sa vrhunskim arhitektom koji mi je pomogao u projektovanju i urbanistickom planu kad sam pravila vikendicu. Svaka cast!
15.05.2018 01:21
Marija Mladenovic
U potrazi ste za agencijom koja se bavi projektovanjem i izradom potrebne dokumentacije za legalizaciju. U tome ce vam pomoci DESING N firma koja je strucna za ove stvari.Sve pohvale!
13.04.2017 10:22
Zarko Manic
Parketarski,molersko farbarski,stolarski,bravarski i limarski radovi.Njihovi obuceni tim majstora stoji vam na raspolaganju pri izvodjenju radova na osvetljenju,obradi svih vrsta otvora,vrata,prozori,obradi plafona i zidova,tapetarskim i staklorezackim radovima.
13.04.2017 10:19
Iva Markovic
Izrada dokumentacije za kredite,konsultantskе uslugе,izrada 3D modela enterijera, eksterijera i prezentacija objekata,izrada tehnicke dokumentacije za proces ozakonjenja,legalizacije svih vrsta gradjevinskih objekata,po aktuelnoj Zakonskoj regulativi.
30.01.2017 02:13
Kristina Milosevic
Od projektovanja do izgradnje po sistemu kljuc u ruke.Projektovanje svih planova izgradnje.Izrada svih dozvola.Izgrdanja od najkvalitetnijih materijala i najkracem mogucem roku,sve pohvale.
30.01.2017 02:05
Ilija Radovic
Sve sto vam je potrebno za izgradnju vaseg objekta mozete u potpunosti pronaci u ovoj agenciji po najpovoljnijim cenama.To je skup profesionalaca koji ce vam pomoci u projektovavnju i izradi svih potrebnih dokumenata i dozvola za izgradnju.
04.07.2016 11:23
Jovica Vitakic
Njihovi timovi za montazu i demontazu su sastavljeni od pravih profesionalaca.Dizajn i izvodjenje enterijera,dizajn baste,vrta,uredjenje ravnih krovnih terasa,izrada 3D modela i animacija.
04.07.2016 11:11
Ana Milosavljevic
Povoljna i brza izrada dokumentacije za arhitektonsko gradjevinske projekte u koje spadaju stambeni objekti,poslovni,industrijski.Zatim projektovanje enterijera,adaptacija i dogradnja kuca.
19.05.2016 12:04
Milos Topalovic
Urbanisticko projektovanke i izvodjenje radova po najpovoljnijim cenama.Profesionalno osoblje na najbolji nacin uredjuje stambeni prostor po vasim zeljama i mogucnostima.Vase je samo da dostavite dokumentaciju.Sve pohvale za poslovanje.
Najpovoljnije projektovanje i izrada kompletne dokumentacije za sve vrste stambenih objekata u gradu.Vi samo recite vase zelje,iznesite vase planove a strucan tim ce pronaci najbolje resenja za vas i vase zelje pretociti u realnost.
03.08.2015 12:46
Ana Maric
Expert gradnja je najvolji partner kada je u pitanju projektovanje gradjevinskih objekata i legalizacija gradjevinskih objekata u batajnici! Toplo preporučujem saradnju sa ovim timom projektanata
18.04.2015 02:56
Marija Stojanović
Kompletna adaptacija i rekonstrukcija objekata, uz vrhunski tim stručnjaka koji će sve Vaše ideje će pretvoriti u stvarnost.
24.03.2015 04:51
Marko Bjelic
Najpovoljnije rampe i motori za garazna vrata u Beogradu.
24.03.2015 04:47
Natasa Petrusic
Design N2 je najbolje resenje za projektovanje kuca u Beogradu. Odlican tim i veoma profesionalna usluga.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO Projektovanje