Jug Enterijer

5.0 | 7 ocena
Ulica: Milana Srdoča 42
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Jug Enterijer
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.jugenterijer.rs

O nama

JUG ENTERIJER RENOVIRANJE STANA

Osnovano 2006. godine, preduzeće JUG enterijer je tokom godina uspešnog poslovanja postalo poželjan partner svima kojima trebaju usluge kao što su renoviranje stana i adaptacija prostora. Bez obzira da li se radi o poslovnom ili stambenom prostoru, od projektovanja preko izgradnje i adaptacije prostora, naš tim je tu za sve što vam treba.

Dugogodišnje iskustvo koje poseduje naš tim, čini da se sa klijentima razvija odnos uzajamnog poverenje, jer su klijenti sigurni da su posao prepustili u ruke profesionalcima koji će ga obaviti na pravi način. U svakom slučaju ćemo zajedno doći do najboljeg rešenja koje se tiče vaše adaptacije stambenog ili poslovnog prostora.

Visok kvalitet usluge je ono što je za nas primarno i tome je sve podređeno. Od stručnosti tima koji posao obavlja, preko odnosa koji uspostavljamo sa svakim klijentom, pa do poštovanja postavljenih rokova.

Slobodno možemo da kažemo da smo, između ostalog, usko specijalizovani za postavljanje keramičkih pločica, a to je potvrđeno i činjenicom da već dugo godina sarađujemo sa srednjom građevinskom školom, koja zajedno sa nama vrši praksu i stipendiranje učenika. Sa ponosom ističemo da je član našeg preduzeća dugogodišnji sudija na takmičenju mladih keramičara koje se organizuje na državnom nivou.

Sa ponosom ističemo da se najveći deo naših projekata, bilo da je u pitanju adaptacija stana ili neka druga naša usluga, zasniva na principu „ključ u ruke“, bilo da ceo posao obavljamo mi ili angažujemo podizvođače. U oba slučaja preuzimamo potpunu odgovornost za posao koje je potrebno uraditi.

Naši zadovoljni klijenti su naša najveća snaga i potvrda da smo na dobrom putu. A sa vizijom da svaki dom ili poslovni prostor učinimo lepšim i funkcionalnijim, nastavljamo naš rad.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  07.06.2021 19:39

  Imam samo reči hvale i najbolje moguće iskustvo s Jug Enterijerom. U pitanju je maksimalno profesionalna kompanija vođena sjajnim ljudima i koja na raspolaganju ima odlične majstore. Ponuda koju su dali bila je iznenađujuće dobra, dogovor s njima je bio lak, komunikacija brza, a realizacija veoma kvalitetna i u dogovorenom vremenu. Izlaze maksimalno u susret klijentu, ali ne žrtvuju kvalitet radova zarad nekih rizičnih zahteva, iako se za sve nađe rešenje. Imaju odlične keramičare, električara, vodoinstalatera, molere... Sve u svemu odlična ekipa profesionalaca, koja se uz sve navedeno drži kućnog reda i mira. Hodnici i lift su uvek bili čisti, a buke nije bilo u vreme odmora. Nakon obavljenih radova dobio sam svoj stan iz snova i firmu na koju mogu da računam ukoliko mi nekada ponovo zatreba renoviranje stana. Sve u svemu, odlično su odradili posao i uz mnogo manje stresa po mene, nego što sam tome mogao da se nadam. Veliko hvala Aleksandru, Jugoslavu i ostatku ekipe!

  Milena Djukic
  16.05.2018 10:41

  JUG ENTERIJER vam nudi odlican kvalitet pri renoviranju vaseg stambenog prostora. Zadovoljni klijenti nam se uvek vracaju,a uz njih im dodje dosta ljudi po preporuci. Tako sam ih i ja pronasla.Verujte mi da ih necu menjati do daljneg!

  Firme u blizini

  Renoviranje stana Enterijer, Marka Oreškovića 4, Zvezdara, Beograd
  Adaptacija i renoviranje stana KM, Tribalska 1, Zvezdara, Beograd
  Adaptacije Studio Ambient, Generala Aračića 25, Palilula, Beograd
  Adaptacija stanova TBM Trade, Torlačka 9, Voždovac, Beograd
  Drina Gradnja adaptacije, /, Palilula, Beograd
  Wall Design renoviranje stana, Višnjička 90a, Palilula, Beograd
  Aqua pro plus renoviranje, /, Palilula, Beograd
  DEKOR Renoviranje stana, Matice Srpske 71b, Zvezdara, Beograd
  Arion tim - Adaptacija i renoviranje, Braće Jerković 185a, Kraljevačka 19, Voždovac, Beograd
  POBEDNIK Renoviranje stana, /, Vračar, Beograd