Omniarch

  • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - OMNIARCH


OmniArch d.o.o. je kompanija čija je osnovna delatnost arhitektonsko i urbanističko projektovanje, izvođenje radova i dizajn proizvoda.

OmniArch čini tim licenciranih inženjera arhitekture, građevine, mašinstva, elektrotehnike, pejzažne arhitekture, ekologije i saobraćaja, kao i tim stručnjaka iz oblasti 3D vizuelizacije i dizajna, koji izrađuj i izvode sve vrste projekata od idejnih i glavnih do izvođačkih. Naš tim projektanata i izvođača pružiće Vam svu neophodnu pomoć da sve Vaše ideje, ma koliko one bile zahtevne, pretvorite u realnost.

Nudimo Vam sledeće vrste usluga:


OmniArch ima svoje timove majstora specijalizovanih za sve vrste građevinskih i zanatskih radova: rušenje i demontaža (plafona, zidova, otvora, podova, sanitarija, elektroinstalacija, iznošenje i odvoz šuta), zidarski, betonski, elektičarski, vodoinstalaterski, izolatorski, gipsarski, keramički, parketarski, molersko-farbarski, stolarski, bravarski i limarski radovi. Naš obučeni tim majstora stoji Vam na raspolaganju pri izvođenju radova na osvetljenju, obradi svih vrsta otvora (vrata, prozori), obradi plafona i zidova, tapetarskim i staklorezačkim radovima.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:
Mob: 063/ 073 30 03
063/ 703 83 02
E-mail: info@omniarch.co

Posetite i naš sajt: www.omniarch.co

OmniArch, Majakovskog 2, Zemun

Iskustva i preporuke posetilaca

15.05.2018 01:24
Jelena Jovanovic

Preporucila bih OMNIARSCH kompaniju jer posluju sa vrhunskim arhitektom koji mi je pomogao u projektovanju i urbanistickom planu kad sam pravila vikendicu. Svaka cast!

13.04.2017 10:22
Zarko Manic

Parketarski,molersko farbarski,stolarski,bravarski i limarski radovi.Njihovi obuceni tim majstora stoji vam na raspolaganju pri izvodjenju radova na osvetljenju,obradi svih vrsta otvora,vrata,prozori,obradi plafona i zidova,tapetarskim i staklorezackim radovima.

30.01.2017 02:13
Kristina Milosevic

Od projektovanja do izgradnje po sistemu kljuc u ruke.Projektovanje svih planova izgradnje.Izrada svih dozvola.Izgrdanja od najkvalitetnijih materijala i najkracem mogucem roku,sve pohvale.

04.07.2016 11:23
Jovica Vitakic

Njihovi timovi za montazu i demontazu su sastavljeni od pravih profesionalaca.Dizajn i izvodjenje enterijera,dizajn baste,vrta,uredjenje ravnih krovnih terasa,izrada 3D modela i animacija.

19.05.2016 12:04
Milos Topalovic

Urbanisticko projektovanke i izvodjenje radova po najpovoljnijim cenama.Profesionalno osoblje na najbolji nacin uredjuje stambeni prostor po vasim zeljama i mogucnostima.Vase je samo da dostavite dokumentaciju.Sve pohvale za poslovanje.

18.04.2015 02:56
Marija Stojanović

Kompletna adaptacija i rekonstrukcija objekata, uz vrhunski tim stručnjaka koji će sve Vaše ideje će pretvoriti u stvarnost.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Projektovanje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Omniarch
  • omniarch zemun,
  • omniarch beograd,
  • omniarch radno vreme,
  • rekonstrukcija objekata beograd,
  • adaptacija objekata beograd,
  • rekonstrukcija i adaptacija objekata omniarch