Dodaj firmu

Panurbis projektni biro

Panurbis d.o.o. - biro za prostorno planiranje, izrada projekata parcelacije i urbanističkih projekata, izrada tehničke dokumentacije za sve vrste objekata visokogradnje. Arhitektura i urbanizam
Pročitaj više

Maksima Gorkog 5
Pančevo

Građevinski konsalting i projektovanje L 410

Građevinski konsalting i projektovanje L 410 iz Pančevaje kompanija čija je primarna delatnost oblast građevinarstva uključujući projektovanje, nadzor, konsalting i tehničku podršku kod izgradnje objekata. Izrađujemo tehničku dokumentaciju predviđenu Zakonom o planiranju i izgradnji. Nudimo vam izradu glavnog projekta, idejnog projekta, izvođačkog projekta, projekta izvedenog objekta
Pročitaj više

Vršačka 14
Pančevo

Projekt A - agencija za projektovanje

Projekt A - agencija za projektovanje Vam nudi kompletnu stručnu i profesionalnu uslugu od samog početka planiranja do finalne realizacije projekta. Kako bismo vam mogli pružiti uslugu kakvu želite, nužno je obostrano poverenje, otvorenost i partnerski odnos od početka radova do finalizacije projekta. U našem delovanju usmereni smo na Vas, na Vaše potrebe i želje.
Pročitaj više

Bavaništanski put 102
Pančevo

Vorteks biro za projektovanje

Vorteks biro za projektovanje vrši izradu kompletne tehničke dokumentacije, odnosno izradu svih vrsta arhitektonsko-građevinskih projekata. Razgovorom sa potencijalnim klijentom definišu se njegove želje i afiniteti, te se na osnovu toga dolazi do idejnog rešenja
Pročitaj više

Moše Pijade 54
Pančevo

ND Project biro za projektovanje i inženjering

ND Project biro za projektovanje i inženjering iz Pančeva profesionalno pruža usluge iz oblasti građevinarstva uključujući projektovanje, nadzor, konsalting i tehničku podršku kod izgradnje objekata. Naš tim vrhunskih i iskusnih stručnjaka će izaći u susret svim vašim željama i potrebama i ponuditi najbolje rešenje
Pročitaj više

Stara ulica 6
Pančevo

Tehno Bg agencija za projektovanje i tehnički inženjering

Tehno Bg iz Pančeva je agencija specijalizovana za projektovanje i tehnički inženjering i savetovanje. Naš stručni tim inženjera sa iskustvom detaljno će analizirati sve aspekte projekta koji ste zamislili, te raditi na tome da pronađe najbolje moguće rešenje u svakom pogledu.
Pročitaj više

Bratstva jedinstva 77
Pančevo

Agencija za inženjering i projektovanje OVBB-Plus

Agencija za inženjering i projektovanje OVBB-Plus pruža usluge kao što su: projektovanje, nadzor, obuka radnika za sve građevinske i industrijske delatnosti. Naš tim sa iskustvom je tu da Vam pomogne i detaljno analizira i isprojektuje sve neophodne aspekte, u skladu sa Vašim zahtevima.
Pročitaj više

Krajiška 28
Pančevo

Cse Constructing građevinsko projektovanje

Cse Constructing iz Pančeva je kompanija čija je primarna delatnost građevinsko projektovanje. Projektanstke usluge koje pružamo su usmerene na projektovanje savremenih konstrukcija svih namena. Trudimo se da, pružajući kvalitetne usluge u oblasti planiranja, projektovanja i izgradnje uz primenu novih znanja i tehnologija, obezbedimo ugled pouzdanog i visokostručnog partnera u planiranju, projektovanju, izgradnji i rekonstrukciji građevinskih objekata i industrijskih, poslovnih i stambenih kompleksa.
Pročitaj više

Žarka Zrenjanina 10
Pančevo

Proces projekt sistem projektovanje i inženjering

Proces projekt sistem iz Pančeva je kompanija čija je primarna delatnost projektovanje i inženjering. Delatnost firme je prvenstveno izvođenje svih vrsta građevinskih i građevinsko-zanatskih radova, termotehničkih, elektro i instalacija vodovoda i kanalizacije u stambenim, poslovnim i industrijskim objektima.
Pročitaj više

Vojvođanski bulevar 40
Pančevo

Pan proing projektovanje

Pan proing iz Pančeva je kompanija koja se bavi projektovanjem i inženjerskim savetovanjem. Bavimo se projektovanjem, inženjeringom, izvođenjem, istraživačko-razvojnim radom i obradom podataka u oblasti građevinarstva. Bavimo se izradom projektno-tehničke dokumentacije objekata visoko i niskogradnje, vođenjem stručnog nadzora nad izvođenjem istih, vođenjem stručnih poslova investitora - konsaltingom, inženjeringom i izvođenjem.
Pročitaj više

Sinđelićeva 73
Pančevo

Građevinsko projektovanje Portal 2012

Firma za građevinsko projektovanje Portal 2012 iz Pančeva je specijalizovana za projektovanje svih vrsta objekata, bilo da je rec o visokogradnji ili niskogradnji. . Tim građevinskih inženjera i arhitekata Vam stoji na raspolaganju da sve planove projektovanja i izgradnje stambenih i industrijskih objekata realizujete na najbrži i najefikasniji način.
Pročitaj više

Stevana Šupljikca 67
Pančevo

Architec atelje za projektovanje, inženjering i konsalting

Architec iz Pančeva je atelje za projektovanje, inženjering i konsalting. Naš stručni tim arhitekti i projekanata potrudiće se da pronađe najbolje moguće rešenje za Vaš projekat. Tim sa iskustvom garantuje profnalnost i kvalitet. Veliki broj zadovoljnih korisnika naša je najbolja preporuka.
Pročitaj više

Veljka Petrovića 5a/7
Pančevo

DAN Inženjering

DAN Inženjering iz Pančeva je kompanija koja se bavi građevinskim inženjeringom i projektovanjem. Naš tim stručnjaka sa iskustvom Vam nudi profesionalno projektovanje svih vrsta objekata po veoma povoljnim cenama. Pre svega, mi poštujemo zahteve svojih klijenata, stoga nam je prioritet njihovo zadovojstvo.
Pročitaj više

Vladimira Žestića 16
Pančevo

Teranda projektovanje

Teranda iz Pančeva je agencija koja se bavi građevinskim inženjeringom i projektovanjem. Naša osnovna delatnost je montaža i inženjering u izgradnji poslovnih objekata (proizvodne hale, skladišta, trgovinski centri, poslovni objekti i sl.) i primarno je usmereno ka interesima investitora. Sa našim timom nudimo kvalitetnu i efikasnu uslugu montaže i inženjeringa u svim fazama gradnje.
Pročitaj više

Sinđelićeva 40/1
Pančevo

Linea Mondo arhitektura i projektovanje

Linea Mondo iz Pančeva je kompanija za arhitekturu i projektovanje. Zapošljavamo tim stručnjaka sa iskusvom koji če detaljno analizirati postojeće stanje, uključujući sve aspekte projekta. Nakon toga ćemo Vam ponuditi najbolje rešenje, u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Angažujte nas i proverite zašto smo najbolji.
Pročitaj više

Oslobođenja 21/27
Pančevo

Ms 1990 Do projektovanje

Ms 1990 Do iz Pančeva se bavi projektovanjem, pružanjem saveta u vezi imovinsko-pravnih odnosa, nadzorom izgradnje objekata i procenom vrednosti nepokretnosti i opreme. Koja god od navedenih usluga da Vam je potrebna, nećete pogrešiti ako posao prepustite našim stručnjacima sa iskustvom.
Pročitaj više

Petra Drapšina 2 D
Pančevo

Neo Vania građevinsko projektovanje

Neo Vania poseduje tim stručnjaka za građevinsko projektovanjeobjekata visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje koji raspolaže sa najmodernijom opremom za izradu projekata, te pratećim softverom iz oblasti visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje sa licencom. Angažujte nas i uverite se zašto smo najbolji.
Pročitaj više

Kej Radoja Dakića 17/17
Pančevo
Iskustva i preporuke posetilaca
Marija Nišić
08.09.2015 01:19

Da li pružate usluge kao što je izrada urbanistickih projekata? Potrebna mi je izrada projekta za kuću u Pančevu

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane