Impac stolice

  • 3
5.00 | 4 ocena

O nama - IMPAC STOLICE


Kompanija Impac je predstavnik kvalitetnih domaćih proizvođača stolica. Akcenat u proizvodnji stavljamo na udobnost i funkcionalnost, prateći ponude svetskog tržišta zbog čega se nalazimo u samom vrhu domaćih proizvođača stolica.

Italijanski i skandinavski dizajn, kao i kvalitet proizvoda koji je u saglasju sa savremenim tendencijama u proizvodnji udobnih i funkcionalnih stolica, svrstavaju nas u red domaćih ponuđača koji u stopu prate ponudu na svetskom tržištu.

Impac ponuda:


U našem bogatom asortimanu stolica i fotelja, možete da pronađete preko 300 nijansi furnira, lakova, bajc ili poliuretanske boje po izboru. U ponudi takođe imamo i šest tonova bajca, čime je olakšano dizajniranje enterijera. Sve barske stolice, trpezarijske stolice, fotelje i kancelarijske fotelje imaju rok izrade 7-10 dana u zavisnosti od obima narudžbine.

Impac stolice i fotelje imaju moderan dizajn, a u isto vreme su funkcionalne, čvrste i izdržljive. Sve stolice od furnira prave se od sedam presovanih slojeva bukovog drveta.

Visoke barske stolice imamo u svim dimenzijama sa hromiranim osloncima za noge. Moderan, a u isto vreme nenametljiv dizajn omogućava lako uklapanje stolica u enterijer. U ponudi su nam stolice od najfinije kože kao i od eko kože.

Impac stolice lako se uklapaju i u stambene i u poslovne prostore. Kod kancelarijskih fotelja postoji podešavanje ugla sedenja, pa je vrlo lako prilagoditi ih individualnim potrebama svakog korisnika. Stolice mogu biti sa plastičnim ili silikonskim točkićima.

Cene barskih i trpezarijskih stolica prilagođene su standardu srpskih potrošača.

Kontakti:

IMPAC d.o.o. Beograd
Gospodara Vučića 145
11000 Beograd / Srbija
tel : : +381 11 283 9999
fax : : +381 11 285 2796
web : : www.stolice.rs
e-mail : : impac@eunet.rs

Iskustva i komentari posetilaca

01.06.2018 03:08
Ljiljana Mihajlovic
Kompanija IMPAC je predstavnik kvalitetnih domacih proizvodjaca stolica.Akcenat ove kompanije je na udobnost i funkcionalnost,prateci ponude svetskog trzista zbog cega se i nalaze u samom vrhu domacih proizvodjaca stolica.Sve pohvale !
22.04.2017 10:25
Borislav Milic
U njihovom bogatom asortimanu stolica i fotelja,mozete da pronadjete preko trista nijansi furnira,lakova,bajc ili poliuretanske boje po izboru.U ponudi takodje imaju i sest tonova bajca,cime je olaksano dizajniranje enterijera.
10.10.2013 08:37
mirjana
Interesuje da li imate veliku fotelju FEDERIKA I POŠTO JE?
10.06.2013 10:38
Nemke
Stvarno veliki izbor trpezarisjkih stolica originalnog i zanimljivog dizajna. Svaka cast za Impac stolice!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
KUĆA Saloni namestaja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Impac stolice
  • impac stolice,
  • impac stolice radno vreme,
  • impac stolice kontakt telefon,
  • impac,
  • stolice impac,
  • impac kompanija