Kontakt podaci za vašu firmu

DTC Keramika

  • 4
  • %
5.0 | 7 ocena
DTC Keramika nudi sve za opremanje Vašeg kupatila na jednom mestu i po popularnim cenama. Bilo da su Vam potrebne keramičke ili granitne pločice, sanitarije, nameštaj, baterije, kade ili tuš kabine, kod nas Vas očekuje samo najbolje od dom...
Pročitaj više
Zrenjaninski put 100
Beograd

Salon keramike Top Tip Servis

  • 1
5.0 | 1 ocena
Salon keramike Top Tip nudi sve za opremanje Vašeg kupatila: keramičke i granitne pločice različitih dimenzija, lepkovi za pločice, sanitarije, baterije, kupatilska galanterija Takođe, nudimo aluminijumske i pvc lajsne, laminate, ulazna i si...
Pročitaj više
Zrenjaninski put 146v
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Jelena Stanarevic
Ono na cemu posebno insistiran kada pricamo o uredjenju kupatila su kvalitetne keramicke plocice. Keramicke plocice uvek moraju biti sa stilom i kvalitetno uradjene. Naravno bitna mi je i cena.
Mihajlo Nastasovic
Keramicke plocice su nesto sto u danasnje vreme veoma pristupacno. Sa druge strane, kada realno pogledate cene su takodje pristupacne ali to ne znaci da se kvalitetne keramicke plocice dele za dzabe. To je ipak posebno vazno da naglasite.
Lea Stankovic
U svakom slucaju po meni mogu one da se dosta plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Todor Markovic
Po pravilu su ovo plocice koje trebaju i moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
Po pravilu su ove ploce nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
Janko Zivanovic
Sto se ovih plocica tice, bolje je da odmah izdvojite malo vise novca nego da se posle lagano kajete.
Marta Dencevic
Pre svega, mogu samo slobodno da kazem da su keramicke plocice uvek bile nesto posebno u sta mozete da imate puno poverenje. Sve drugo je mnogo gore resenje.
Petar Jankovic
Koliko mi je samo poznato, osnovni problem je u tome da se sve keramicke plocice moraju bas onako debelo platiti. Mada, to nuzno ne mora da bude slucaj.
Ljubinka Sreckovic
Licno mislim da keramicke plocice generalno i nisu bas nekog posebnog kvaliteta.
Ivan Stojanovic
Moje licno misljenje je da po pitanju keramickih plocica, samo treba da se odlucite za kvalitet i da vise nista po tom pitanju ne brinete.
Nikolina Pantelic
Ubedljivo je najbolje da se po ovom pitanju opredelite samo za kvalitet.
Marko Petrovic
Po pravilu, ako ih kupite u nekoj kvalitetnoj radnji trebalo bi da budu bas doborg kvaliteta.
Jana Stankovic
keramicke plocice i to po veoma povoljnim cenama mogu da se kupe u salonu keramike Marbomil. U to je najbolje da se licno sami uverite.
Biljana Brankovic
Ukoliko zelite da kupite iskljuci samo i iskljucivo kvalitetne italijanske keraicke plocice, onda u svakom slucaju treba da posetite salon Ideals i da se tamo usresredite na kvalitet.
Marko Petrovic
Po pitanju kvalitetnih keramickih plocica, potrebno je da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Po pitanju kvalitetnih keramickih plocica, najbolje je da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Dusan Markovic
Cena je uvek bitna ali pored cene treba gledati i kvalitet. U proseku se neka cena za kvalitetne keramicke plocice krece od neki 15 do 25 eura. Naravno, sve zavisi od toga sta vam je tacno potrebno.
Marina Zivkovic
Ono na cemu posebno insistiran kada pricamo o uredjenju kupatila su kvalitetne keramicke plocice. One uvek moraju biti sa stilom i kvalitetno uradjene. Naravno bitna mi je i cena.