AMB keramika - maloprodaja

4.4 | 17 ocena
Ulica: Tošin bunar 156-158
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
AMB keramika - maloprodaja
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
ambkeramika.com

O nama

AMB KERAMIKA

Kompanija "AMB Group" nalazi se na Novom Beogradu, u ulici Tošin bunar 156-158. Sa svojim radom započeli smo 2004. godine, na teritoriji Beograda, težeći ka tome da našem tržištu ponudimo široku paletu italijanskih keramickih pločica i granitne keramike, visokog kvaliteta.

Višegodišnji rad i distribucija keramike, uslovili su činjenicom da smo postali vodeći srpski brend, kada je u pitanju keramika, za opremanje Vašeg doma ili poslovnog prostora. Naš cilj je da Vam obezbedimo inovativne i pouzdane proizvode, koji će zadovoljiti Vaše kriterijume.

Nastojimo da Vam konstantnim proširenjem naše ponude ponudimo najmodernije proizvode, koji će uređenje Vašeg kupatila ili kuhinje učiniti pravim zadovoljstvom.

Među našim proizvodima nalaze se inovativni keramički brendovi:

 • Starlike
 • Litokol
 • Geberit
 • Emil Ceramica
 • Genesis

Takođe možemo da Vam ponudimo i dizajnersku i granitni keramiku vodećih kompanija u Evropi.

Italijanska granitna keramika i keramičke pločice Cerdisa, ističu se svojim jedinstvenim dizajnom i vrhunskim kvalitetom, koji podkrepljuje činjenica da su nedavno proslavile 50 godina postojanja. Bilo da Vam trebaju podne ili zidne keramičke pločice, glazirane ili neglazirane keramike u različitim dimenzijama, verujemo da ćete kod nas pronaći sve što Vam treba. Cerdisa je prestižna italijanska firma, čija granitna keramika i keramičke pločice čine uređenje doma ili kancelarije zanimljivim iskustvom.

Emil Ceramica ističe se prefinjenim italijanskim stilom, kao i dugogodišnjom tradicijom izrade keramičkih pločica, koje su pomešane sa trendovima koje prati moderna gradnja. Italijanske keramičke pločice, Emil Ceramica savršeno se uklapaju u unutrašnjost savremene arhitekture i načina života.

Keros Keramika, je vodeća španska kompanija kada su u pitanju keramičke pločice. Visokim kvalitetom svojih proizvoda, ova kompanija na tržištu je zauzela uglednu poziciju. Bogata ponuda keramike, uslovila je činjenicom da se sve veći broj naših klijenata opredeljuje upravo za Keros Keramika proizvode.

Litokol firma poznata je kao svetski proizvođač i distributer lepkova i fug masa. Njihov najpoznatiji proizvod je svakako Starlike fug masa, koja može da ima različite namene. Pogodna je za fugovanje i lepljenje granitne keramike, staklenih i metalnih mozaika, prirodnog i složenog kamena, drveta, šljunka...Litokol fug masa može da se koristi u kupatilu, za tuš kabine, kao i kod bazena i termalnih kada.

Italijanska granitna keramika i keramičke pločice.

Keros keramika i Litokol fug masa.
Kompanija "AMB Group", Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marija Mladenovic
  28.05.2018 10:21

  Kompanja AMB KERAMIKA vam u svom asortimanu moze ponuditi siroku paletu italijanskih keramickuh plocica, i granitne keramike visokog kvaliteta.Kad je u pitanju keramika postali su vodeci srpski brend. Ja sam zadovoljna sa plocicama koje smo tamo izabrali. Sve pohvale!

  Milos Topalovic
  20.05.2016 01:51

  Ako vam treba keramika za kucu posetite njihov prodajni salon.Bilo da vam trebaju podne ili zidne keramicke plocice,glazirane ili neglazirane keramike u razlicitim dimenzijama,kod njih ce te pronaci sve sto vam treba.

  Ana Maric
  07.08.2015 12:07

  Fenomenalne italijanske keramicke plocice odličnog kvaliteta!

  Firme u blizini

  Noks NJ salon keramike, Cara Dušana 236, Đuje i Dragoljuba 2v, Zemun, Beograd
  Keramika Gold, Majke Jugovića 16a, Zemun, Beograd
  Aqua Casa, Bulevar Vojvode Mišića 41, Savski venac, Beograd
  Marbomil d.o.o. - keramika, Vojvođanska 370g, Surčin, Beograd
  Hidro saan keramika, Lazarevački drum 2. red 17, Čukarica, Beograd
  Enmon keramika, Bulevar Oslobođenja 205, Voždovac, Voždovac, Beograd
  Diplon keramika, Autoput 20 (Belmax centar), Zemun, Beograd
  Dakom international keramika, Omladinskih brigada 86k, lokal 6, Novi Beograd, Beograd
  Beogranit salon keramike, Vojvođanska 377a, Novi Beograd, Beograd
  Libar Home keramika, Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac, Voždovac, Beograd