Dodaj firmu

MV Minimo molerski radovi

MV Minimo radi sve vrste molerskih radova na teritoriji Mladenovca i okoline. Molerski radovi mogu se raditi u sklopu adaptacije ili kao pojedinačna usluga
Pročitaj više

Međuluška 100
Mladenovac, Beograd

Zagladjena fasada Beokolor enterijer

Pružamo sve vrste gipsarskih, molerskih i farbarskih radova. Ovim poslom bavimo se više od 13 godina i radimo ga pažljivo, profesionalno i odgovorno.
Pročitaj više

Žike Mesarovića 3
Zemun, Beograd

Zagladjena fasada EN-EX enterijer & eksterijer

Uživajte u stambenom ili poslovnom prostoru iz snova, izaberite EN-EX enterijer & eksterijer. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u poslu možemo da Vam ponudimo kompletne molersko-gipsarsko-farbarske radove, uz Vaš ili naš materijal, i po pr...
Pročitaj više

Ratka Mitrovića
Čukarica, Beograd

Zaglađena fasada Braća Ivanović

Dočekajte i Vi bezbrižno useljenje u Vaš novi dom, izaberite firmu Braća Ivanović sa preko 10 godina iskustva u adaptaciji stambenih i poslovnih prostora. Naš rad karakterišu praktična tehnička rešenja, pedantnost, tačnost, kao i kompletna n...
Pročitaj više

Bački Ilovik 20
Zemun, Beograd

Sta je to zagladjena fasada? Imate lepu kuću, dugo godina živite u njoj, ali vremenom, vaša fasada je nekako – ostarila. Nije ni čudo, ona je stalno izložena svim spoljašnjim uticajima – leti je peče vrelo sunce, u jesen je zapljuskuju hladne kiše, zime je zavejava sneg, u proleće mora da odoljeva udarima vetra... Nije lako “biti“ fasada. 

Šalu na stranu, vi želite sada novu fasadu. Da bude „ogledalo“ vaše kuće, da vam zavide komšije, da se oduševe prijatelji i rodbina kada vam dođu goste a vi sami – da se osećate zadovoljno i srećno spoljašnjim izgledom svoje kuće.

Zaglađena fasada je jedan od načina da taj efekat i postignete.

Zaglađena fasada – iskustva

Ono što ćemo najpre naglasiti, jeste da ne pokušavate da budete sami svoj majstor, kao i da se čuvate „stručnjaka opšte prakse“. To su ljudi koji će vam rado „udeliti“ savet kako da uradite fasadu svoje kuće, a vi ako to poslušate i uzmete alat – pa nismo baš sigurni da će sve izgledati na kraju kako valja. 

Može se desiti da utrošite materijal, odnosno bacite novac, da ne govorimo o vremenu i trudu koje ste takođe nepovratno izgubili, pa se postavlja pitanje – zašto biste to uopšte radili kada postoje profesionalni moleri i zidari koji će ovaj posao odraditi za vas?

Stručno i profesionalno, efektno, pedatno i brzo do nove zaglađene fasade.

Zaglađeni malter zahteva izuzetno ravnu podlogu, ako je potrebno, majstori će naneti još jednu “ruku“ lepka, odnosno pregletovati. Ovakva vrsta maltera se obrađuje isključivo kružnim pokretima gletarice. 

Takva tehnika nije laka za izvesti ni iskusnim majstorima, pa je to još jedan od razloga zašto to da ne pokušavate u sopstvenoj režiji.

Zaglađenu fasadu, vlasnici kuća kao i majstori, često preporučuju iz razloga pošto ona ima manju površinu i samim tim manje je izložena vremenskim uticajima. Ovo automatski znači njenu produženu dugovečnost, što svi želimo kada se upustimo u jedan ovako velik posao. Još jedna prednost zaglađene fasade jeste u tome što se prašina manje zadržava na zaglađenoj nego na zaribanoj fasadi, na primer. Nije potreban nikakav premaz za fasadu. 

Kada majstori budu završili svoj posao, možda za trenutak svoju novu kuću nećete moći prepoznati – ali zato u svim sledećim trenucima, ostaje vam da uživate u estetici i kvalitetu urađenih radova. 

Zaglađena fasada – cena

Prosečna cena se kreće od 12 do 15 evra po kvadratnom metru površine.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane